Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fable for pc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sistem ihtiyaçlarını bilmiyorum ama MGS:Substance i çalıştıran bir bilgisayar(ikisi de xbox oynu) bu oynu çalıştırabilmeli.

2.43 GB olarak torrente düşmüş.4 cd.Alsam mı indirsem mi karar vermeye çalışıyorum.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Mesaj tarihi:
Eski Project Ego dimi bu oyun? Hani şu yaşadığın oyun. (Hmmm) Yani doğup büyüyüp doğal yollardan ölebildiğin oyun. Hemen atlamak lazım.[signature][hline]Lütfen PM kullanın rahatsız etmeyin milleti kişisel sorunlarla. Cevap nasılsa gelir.
Mesaj tarihi:
slayer ne diyim ki sana Allah razı olsun.
Günlerdir filelistten acc almak için kasıyodum.Tekrar deniyim dedim aldım accı.Şimdi ordan kasıyım.

Edik.Chate döndü forum bu arada.

[signature][hline]By The Hammer of Moradin!

[Bu mesaj zamo tarafından 27 Ağustos 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
VashTheStampede, 27 Ağustos 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
Eski Project Ego dimi bu oyun? Hani şu yaşadığın oyun. (Hmmm) Yani doğup büyüyüp doğal yollardan ölebildiğin oyun. Hemen atlamak lazım.

muhteşem oyun bende adini project ego diye hatirliyorum.
Mesaj tarihi:
İlk yapımı Project Ego idi sanırım ama sonradan değiştirmişler. Bu arada FX5200 ile oynamayı planlıyordum. Kapak olacaz galiba :D Gerçi internet kafe var bizim arkadaşın gider onlarda oynarım.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Mesaj tarihi:
Oynayan yokmu beyler?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Mesaj tarihi:
Eveeeet.1 gb ram ve 6600 Gt ile gayet güzel oynanıyor.Grafikler güzel ve oynarken bir konsol oyunu olduğunu anlıyorsunuz hem grafik hemde kamera kontrol açılarından. Oyun daha çok verilen kararlara göre kişliğinizin gelişmesi ve ne olacağınızı bulmanıza dayanıyor.Şöyleki; ilk karşılaşabileceğiniz şey evli bir adamın başka bir kadınla oynaşmasını yakalamak olabilir(ilk binanın arkasındalar .:D ) adam size sırrı tutmanızı ve karşılığında para vereceğini söylüyor ama bunu yaparsanız kötülük puanınıza 1 ekleniyor yapmassanızda para alamıyorsunuz ama iyilik puanınıza bir ekleniyor lakin babanız sizin hakkınızda iyi şeyler duyarsa size para vereceğini söylüyor. :D ben parayı alıp karısınada şikayet ettim. :D Ve tahmin edilebileceği gibi köyü eşkiyalar basıyor, herkesi öldürüyorlar. :D Devamını alınca görürsünüz bana oynanası geldi.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
  • Yeni Oluştur...