Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fable for pc


Haplo

Öne çıkan mesajlar

slayer ne diyim ki sana Allah razı olsun.
Günlerdir filelistten acc almak için kasıyodum.Tekrar deniyim dedim aldım accı.Şimdi ordan kasıyım.

Edik.Chate döndü forum bu arada.

[signature][hline]By The Hammer of Moradin!

[Bu mesaj zamo tarafından 27 Ağustos 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Project Ego'yu bilemiyorum ancak doğal yollardan ölüm gibi bir şey yok Fable'da maalesef. Ancak çocuk olarak başlıyorsunuz. Bir konu çevresinde büyüyorsunuz, karakterinizi geliştiriyorsunuz, yolunu seçiyorsunuz... Bence oldukça zevkli bir oyundu.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yapımı Project Ego idi sanırım ama sonradan değiştirmişler. Bu arada FX5200 ile oynamayı planlıyordum. Kapak olacaz galiba :D Gerçi internet kafe var bizim arkadaşın gider onlarda oynarım.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeeet.1 gb ram ve 6600 Gt ile gayet güzel oynanıyor.Grafikler güzel ve oynarken bir konsol oyunu olduğunu anlıyorsunuz hem grafik hemde kamera kontrol açılarından. Oyun daha çok verilen kararlara göre kişliğinizin gelişmesi ve ne olacağınızı bulmanıza dayanıyor.Şöyleki; ilk karşılaşabileceğiniz şey evli bir adamın başka bir kadınla oynaşmasını yakalamak olabilir(ilk binanın arkasındalar .:D ) adam size sırrı tutmanızı ve karşılığında para vereceğini söylüyor ama bunu yaparsanız kötülük puanınıza 1 ekleniyor yapmassanızda para alamıyorsunuz ama iyilik puanınıza bir ekleniyor lakin babanız sizin hakkınızda iyi şeyler duyarsa size para vereceğini söylüyor. :D ben parayı alıp karısınada şikayet ettim. :D Ve tahmin edilebileceği gibi köyü eşkiyalar basıyor, herkesi öldürüyorlar. :D Devamını alınca görürsünüz bana oynanası geldi.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...