Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Çıkmış oynayan var mı? varsa ilk izlenimler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 biriside lütfen sistem ihtiyacini yazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sistem ihtiyaçlarını bilmiyorum ama MGS:Substance i çalıştıran bir bilgisayar(ikisi de xbox oynu) bu oynu çalıştırabilmeli. 2.43 GB olarak torrente düşmüş.4 cd.Alsam mı indirsem mi karar vermeye çalışıyorum.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Eski Project Ego dimi bu oyun? Hani şu yaşadığın oyun. (Hmmm) Yani doğup büyüyüp doğal yollardan ölebildiğin oyun. Hemen atlamak lazım.[signature][hline]Lütfen PM kullanın rahatsız etmeyin milleti kişisel sorunlarla. Cevap nasılsa gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 project egonun aynısı mı ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Evet ismi değişti Fable oldu.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 heycan yaptım ben de :([signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 çok ilginç olmuş valla beğendim umarım baymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İndirmek çok kasıyor acaba korsancanlara gelmiş midir oyun? Bunu sormak da yasak diildir herhalde.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 filelist rlz free torrentle zor iner bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 slayer ne diyim ki sana Allah razı olsun. Günlerdir filelistten acc almak için kasıyodum.Tekrar deniyim dedim aldım accı.Şimdi ordan kasıyım. Edik.Chate döndü forum bu arada. [signature][hline]By The Hammer of Moradin! [Bu mesaj zamo tarafından 27 Ağustos 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Chat olmuş madem sorayım fileslit nedir ya bi Ö.M atın bana :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Project Ego'yu bilemiyorum ancak doğal yollardan ölüm gibi bir şey yok Fable'da maalesef. Ancak çocuk olarak başlıyorsunuz. Bir konu çevresinde büyüyorsunuz, karakterinizi geliştiriyorsunuz, yolunu seçiyorsunuz... Bence oldukça zevkli bir oyundu.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 filelist.org torrent sitesi (internet bölümünde daha fazla bilgi bulabilirsin) kender bilmiyorum ben ölcek kadar yaşlanmadım zaten hep genç olmuşumdur ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Fable The Lost Chapters bumudur adı beyler ?[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Evet tam adı o.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Süper xbox da baya oynamıştım arkadaşın teki save imi mahvedene kadar. Çok zevkli bir oyun eğer xbox daki gibiyse herkes edinmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 grafik hataları veriyo oyun gf5500de yetemdi heralde[signature][hline]icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 boyutu ne kadar bu hayvancığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 MX 440 da çalışmaz o zaman=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: VashTheStampede, 27 Ağustos 2005 19:23 tarihinde demiş ki: Eski Project Ego dimi bu oyun? Hani şu yaşadığın oyun. (Hmmm) Yani doğup büyüyüp doğal yollardan ölebildiğin oyun. Hemen atlamak lazım. muhteşem oyun bende adini project ego diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 İlk yapımı Project Ego idi sanırım ama sonradan değiştirmişler. Bu arada FX5200 ile oynamayı planlıyordum. Kapak olacaz galiba :D Gerçi internet kafe var bizim arkadaşın gider onlarda oynarım.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum 1 acc alamadım filelist ten birisi bana acc unu ödünç verebilirmi sadece fable i çekicem. Ö.M Atarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Oynayan yokmu beyler?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Eveeeet.1 gb ram ve 6600 Gt ile gayet güzel oynanıyor.Grafikler güzel ve oynarken bir konsol oyunu olduğunu anlıyorsunuz hem grafik hemde kamera kontrol açılarından. Oyun daha çok verilen kararlara göre kişliğinizin gelişmesi ve ne olacağınızı bulmanıza dayanıyor.Şöyleki; ilk karşılaşabileceğiniz şey evli bir adamın başka bir kadınla oynaşmasını yakalamak olabilir(ilk binanın arkasındalar .:D ) adam size sırrı tutmanızı ve karşılığında para vereceğini söylüyor ama bunu yaparsanız kötülük puanınıza 1 ekleniyor yapmassanızda para alamıyorsunuz ama iyilik puanınıza bir ekleniyor lakin babanız sizin hakkınızda iyi şeyler duyarsa size para vereceğini söylüyor. :D ben parayı alıp karısınada şikayet ettim. :D Ve tahmin edilebileceği gibi köyü eşkiyalar basıyor, herkesi öldürüyorlar. :D Devamını alınca görürsünüz bana oynanası geldi.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar