cosmic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ARIADNE'NIN YAKINMASI Kim ısıtır, kim sever beni daha ? Sıcak eller uzatın bana ! Yürek mangalları uzatın bana ! Vurulup düşürülmüş çırpına çırpına, can çekişenler gibi, ayakları ovuşturulan, sarsılmışım, ah ! Bilinmeyen ateşlerle yana yana, sen peşimdesin, ey Düşünce ! Adlandırılamaz ! Açıklanamaz ! İğrenç ! Sen, ey bulutların ardındaki avcı ! Yerle bir olmuşum senin şimşeklerinle, sen alaycı göz, dikmişin gözünü bana karanlıklardan ! Yatıyorum öyle, kıvrılarak, çırpınarak, işkencesiyle bütün sonsuz ezaların, vurdun beni sen ey zalim avcı, sen ey tanınmaz - T a n r ı ... Vur, daha derine vur ! Bir kez daha, haydi vur ! Kopar, parçala bu yüreği ! Niye bu işkence körelmiş oklarla ? Neye göz koydun böyle, usanmadın mı bu insan işkencesinden, acı vermekten haz duyan Tanrı şimşeği gözlerle ? Öldürmek değil istediğin, yalnızca eziyet, eziyet etmek mi ? Bana - niye eziyet ediyorsun, sen, ey acı vermekten haz duyan tanınmaz Tanrı ? Ha ha ! Usul usul sokuluyorsun böylesi gece yarısında ?... Ne istiyorsun ? Konuş ! Üstüme geliyorsun, sıkıştırıyorsun beni, Ha ! Çok yaklaştın yanıma ! Soluğumu duyuyorsun, yüreğimi dinliyorsun, kıskanç seni ! - neden kıskanıyorsun beni ? Git ! Defol ! O merdiven de niye ? İçeri mi girmek istiyorsun, yüreğime tırmanmak, en mahrem düşüncelerime tırmanmak ? Utanmaz ! Tanınmaz ! Hırsız ! Ne çalmak istiyorsun ? Ne gözetlemek istiyorsun ? Ne işkencesi etmek istiyorsun ? Sen ey işkenceci ! sen - Cellat - Tanrı ! Yoksa köpek gibi, taklalar mı ataydım karşında ? teslim mi olaydım, kendimden geçerek sevginle - sırnaşarak ? Boşuna ! Sürdür batırmanı ! Zalim diken ! köpek değilim - avınım yalnızca senin, zalim avcı ! en gururlu esirinim, en ey bulutların ardındaki haydut... Konuş artık ! Ey şimşeklerin ardına gizlenen ! Tanınmaz ! konuş ! Ne istiyorsun, ey Eşkiya ... b e n d e n ? Nasıl ? Fidye mi ? Ne istiyorsun fidye diye ? Çok iste - böylesi yaraşır gururuma ! ve az konuş - böylesi yaraşır öteki gururuma ! Ha ha ! Beni - istiyorsun ha ? beni ? herşeyimle beni ? ... Ha ha ! Ve işkence ediyorsun bana, delisin ya işte, gururumu kırıyorsun işkencenle ? S e v g i ver bana - kim ısıtır ki beni daha ? kim sever ki beni daha ? sıcak eller uzat bana, yürek mangalları uzat bana, bana, yalnızların en yalnızına, buzunu ver ah ! yedi kat donmuş buz, düşmanları bile düşmanları özlemeyi öğreten, ver, evet, teslim et, ey zalim düşman bana - k e n d i n i ! Kaçıyor ! Bu kez o kaçıyor, tek yoldaşım, en büyük düşmanım, tanınmazım benim, Cellat-Tanrım benim !... Hayır ! gel geri ! bütün işkencelerinle birlikte geri gel ! Bütün gözyaşlarım sana akıyor, yüreğimin son alevi seni aydınlatıyor. Gel, geri gel, tanınmaz Tanrım ! A c ı m benim ! son mutluluğum benim ! ...[signature][hline]baby you're so vicious...
beybin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Tanrı öldü Nietzsche Nietzsche öldü Tanrı[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kimindir bu yaw ? guzelmiş hosuma gitti.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yazan kim yane ?[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Dela Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 alterno t-shirt filozofisine girisin bir bolumunun daha sonuna geldik.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Dela, 20 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: alterno t-shirt filozofisine girisin bir bolumunun daha sonuna geldik. HAHAHAHAHAH süper. Harbi bu alterno t-shirt filozofisi akımının da en büyük kurbanı nietzsche'dir nedense...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 nietzschenin bu...[signature][hline]baby you're so vicious...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Hı hım.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 üzerine tartışılası insan diorumm...kürsü kuralım..konuşalım diorumm...[signature][hline]baby you're so vicious...
sir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 karalama defteri diyorum aslında ama..pek de ısrar edemiyorum nedense. nesini tartışabiliriz, tartışmaya yetebilir miyiz paticikteki çok sevgili SÜ öğrencilerinin deyimiyle :D[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya ben neyi nereye yazcaımı pek bilmiyorum paticikte..yeniyim ondan olabilir..pardon....gücümüz yetmiycek tabiki de..ama belki bişiler bulabilirz...[signature][hline]baby you're so vicious...
zydar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 BU kürsü bizim okuldaki müdürün kürsüsüne benziyo..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Nietzsche'nin aşırı derecede yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Temsil ettiği şey genelde kötü, kaka olarak gözükse de bunun tam aksidir. Bunun sebeplerinden biri olarak sözlerinin sağda solda olur olmaz yerlerde afişe edilip "bakın nietzsche ne demiş" şeklinde kullanılmasıdır. Daha detaylı anlatırdım ama açıkçası üşeniyorum:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bakın nietzsche ne güsel söölemiş dielimmi...raat edersin hem..[signature][hline]baby you're so vicious...
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: beybin, 20 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: Tanrı öldü Nietzsche Nietzsche öldü Tanrı böyle bir t-shirt yok muydu? önünde god is dead arkasında nietzsche is dead (yada tersi)[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali
haydari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ÖLÜMÜN SON İYİLİĞİ BİR DAHA ÖLÜMÜN OLMAMASIDIR. BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY BENİ GÜÇLENDİRİR. KENDİ ALEVLERİNİZDE YANMAYA HAZIR OLMALISINIZ: ÖNCE KÜL OLMADAN KENDİNİZİ NASIL YENİLEYEBİLİRSİNİZ? ÜMİT EN SON KÖTÜLÜKTÜR, ÇÜNKÜ İŞKENCEYİ UZATIR. İNSAN RUHU YAPTIĞI SEÇİMLERLE BELİRLENİR. ÖZDEYİŞLER HÂLİNDE VE KANIYLA YAZAN KİMSE OKUNMAYI DEĞİL, EZBERLENMEYİ İSTER. BİLGİ ERMİŞLERİ OLMAK ELİNİZDEN GELMİYORSA, HİÇ DEĞİLSE BİLGİ SAVAŞÇILARI OLUN. VE CEZA, SALDIRGAN İÇİN AYNI ZAMANDA BİR HAK VE ŞEREF OLMAZSA, CEZANIZ EKSİK OLSUN! YELE KARŞI TÜKÜRMEKTEN SAKININIZ! PEKİ SİZ, DOSTLAR, BEĞENİ VE BEĞENME TARTIŞILMAZ MI DİYORSUNUZ? FAKAT BÜTÜN HAYAT BEĞENİ VE BEĞENME ÜSTÜNE BİR TARTIŞMADIR! KENDİN ALABİLECEĞİN BİR HAKKI, BIRAKMAYACAKSIN SANA VERMELERİNE! NEYSEN "O" OL! RUH, HAYATIN BAĞRINA SAPLANAN HAYATTIR. HER ŞEY BİRBİRİNDEN DAHA GEREKLİDİR. ACI DER: "YIKIL!" SENİ SEVİYORSAM SANA NE BUNDAN? İNANÇLAR HAKİKAT DÜŞMANLARI OLARAK, YALANLARDAN DAHA TEHLİKELİDİR. İNSANLAR EŞİT DEĞİLDİRLER. NE DENLİ YÜKSELİRSEK, UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ. KADINI KADININ İÇİNDE ÖZGÜRLÜĞE KAVUŞTURMALI! UÇURUMLARI SEVENİN KANATLARI OLMALI. EN YÜCE DAĞLARA TIRMANAN GÜLER BÜTÜN ACIKLI OYUNLARA VE ACIKLI GERÇEKLERE! KADININ NASIL BİR NİMET OLDUĞUNU TÜM DERİNLİĞİ İLE HİSSETMEK GEREKLİDİR. NEDEN'İ OLAN, NASIL'A KATLANIR. BİZLER ARZU EDİLENDEN ZİYADE ARZULAMAYA AŞIĞIZ. EY ULU YILDIZ! KENDİLERİNE IŞIK SAÇTIKLARIN OLMASAYDI, SAADETİN NERDE KALIRDI! ZAYIFLAR BİZİ KENDİ GÜCÜMÜZDEN UTANMAYA ZORLADIKLARI İÇİN KAZANDILAR. GERÇEKTEN DE HAYATIN ANLAMI OLMASAYDI, VE BEN ANLAMSIZI SEÇMEK ZORUNDA OLSAYDIM, BENCE DE EN SEÇİLESİ ANLAMSIZLIK OLURDU BU. YAŞAMA KARŞI SORUMLULUĞUMUZ DAHA YÜCESİNİ YARATMAKTIR. DAHA ALÇAĞINI DEĞİL. SİZ YÜKSELMEK İSTEYİNCE YUKARIYA BAKARSINIZ, BENSE AŞAĞIYA BAKARIM ÇÜNKÜ YÜKSELMİŞİM. BİR UÇURUMUN İÇİNE BAKTIĞINIZDA, UÇURUMDA SİZİN İÇİNİZE BAKAR. İNSAN KAHKAHALARLA GÜLDÜĞÜ ZAMAN, KABALIĞI İLE TÜM HAYVANLARI GERİDE BIRAKIR. RUH ARAYANDA, HİÇ RUH YOKTUR. ANCAK ÖBÜR GÜNDÜR BENİM OLAN. KİMİLERİ ÖLDÜKTEN SONRA DOĞAR. İNANÇ GERÇEĞİ BİLMEK İSTEMEMEKTİR. YÜKSEK DAĞDA BUZ İÇİNDE GÖNÜLLÜ YAŞAMAKTIR FELSEFE. ŞÜPHE DEĞİL, KESİNLİKTİR İNSANI DELİ EDEN... HEP ÖĞRENCİ KALAN İNSAN, ÖĞRETMENİNE BORCUNU KÖTÜ ÖDÜYOR DEMEKTİR. BUGÜNE DEK VARLIĞA KARŞI EN BÜYÜK İTİRAZ NEYDİ? TANRI... KENDİNİ BİLGİYE ADAYAN İÇİN YALNIZCA DÜŞMANINI SEVMEK YETMEZ; DOSTUNA DA KİN DUYABİLMELİDİR. TEK BİR ŞEY OLABİLMEK, TEK BİR ŞEYE VARABİLMEK İÇİN, ÇOK YERDE, ÇOK ŞEY OLMAK, BU BENDEKİ SAĞDUYUDUR. SANAT HAKİKATTEN DAHA DEĞERLİDİR. NİHİLİZM NE DEMEKTİR? -EN YÜKSEK DEĞERLERİN, KENDİLERİNİ DEĞERDEN DÜŞÜRMESİ. NEREDE CANLI BULDUYSAM, ORADA GÜÇ İRADESİ BULDUM; HİZMET EDENLERİN İRADESİNDE BİLE EFENDİ OLMA İRADESİ BULDUM. BEN, İKİ İNSANIN DAHA YÜCE HAKİKATİ BULMAK İÇİN, BİR İHTİRASI PAYLAŞTIĞI BİR AŞK DÜŞÜNÜYORUM. UYGARLIK TARAFINDAN YOKEDİLME TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA OLAN BİR UYGARLIK ÇAĞINI YAŞIYORUZ. BÜTÜN YARGILAYANLARIN GÖZÜNDEN BİR CELLAT BAKAR. ERDEM UYUMUŞSA DEHA ZİNDE KALKAR. İNSANLAR IŞIĞIN ÇEVRESİNDE TOPLAŞIRLAR, DAHA İYİ GÖRMEK İÇİN DEĞİL, DAHA İYİ PARILDAMAK İÇİN. KİŞİ, IŞIĞINI KARARTMAYI DA BİLMELİDİR, BÖCEKLERDEN VE HAYRANLARDAN KURTULMAK İÇİN. BEKLEMEK AHLAKSIZ KILAR. KANMIŞLIKLAR, DOĞRULUĞUN YALANLARDAN DAHA TEHLİKELİ DÜŞMANLARIDIR! nietzsche'den [Bu mesaj haydari tarafından 20 Kasım 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben bu adamın bıyıklarına oldum olası kılımdır resmen bıyık altından güler.O kadar felsefe yapıyorsun bari bıyıklarını kes be adam.Oldum olası felsefeden de anlamam zaten :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bu adamıda pek cok aydınla beraber bır otelde yakmaya kalktılarmı acaba[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 He who fights with monsters should look to himself does not become a monster... When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ya çok iyi adam ama o bıyıklarla nasıl çorba içiyomuş bu adam yaa ıyk![signature][hline]Order Within Chaos....
sir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 nietzsche: Tanrı ölmüştür, inanç en tehlikeli.. adam: yau bırak şimdi inancı falan, sen o bıyıklarla nası çorba içiyosun onu söyle.. nietzsche: Tanrı seni göndermiş demek, hmm derhal bir çaresine bakmalı.. adam: ıyy yapışır abi o bıyıklara.. nietzsche: neyse ya öbürgün benimdir nasılsa, bi çorba yap da içelim.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lol sir bi gönderme me yoksa onlar?[signature][hline]Order Within Chaos....
sir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 seni allah gönderdi valla ;)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Benim garajımda bi ejderha yaşıyo hadi bakalım..[signature][hline]Order Within Chaos....
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 nietzsche olsa senle gurur duyardı:O[signature][hline]baby you're so vicious...
Öne çıkan mesajlar