SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Beyler bilmiyorum hata mı ediyorum ama sizlerele bir forum paylaşmak istiyorum... Gerçi bu forum pati gibi full kapsamlı değil sadece bir oyun forumu.... Team-fortress i bilenleriniz vardır.... Belki sanane zamanlarını da bilirsiniz.. Sanane serveri kapandıktan sonra TF geriledi Fakat yakın arkadaşlarım olan "DMC" clanı TF yi yeniden yaşatmak için bu forumu kurdular... Bi dolaşın isterseniz üye olun belki seversiniz Turkfortress & tık...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tf, hl, cs hepsini bıraktım ama yinede yapmaya çalıştığınız iş güzel severdim tfyide[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 başarılar dilerim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: fastreload, 27 Kasım 2005 11:42 tarihinde demiş ki: tf, hl, cs hepsini bıraktım ama yinede yapmaya çalıştığınız iş güzel severdim tfyide bşr dolaş gerçekten artık serverler (cs yi bende oynamıyorum tf den bahsediyorum)düzeldi -TF1.webdurak.com -TF2.webdurak.com Serverlerinde günün yarısı admin kesinlikle oluyor zaten oyunları bırakanların çoğu hileciler yüzünden bırakıyor ama hile kesişnlikle yok KÜFÜR BİLE YOK...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 İyi hoş da, site açıldığı zaman girmeyi denedim (yanlışhatırlamıyosam server adresi farklıydı), Retrying'de kaldı. Şimdi yine denedim; yine retrying'de kaldı. Böyle nası oynayacaz biz?[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 denerdim ama hem zamanım yok hemde tf falan..[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 eskiden ilgi alanıma giriyordu böle şeyler ama yinede bi girer gezinirim biraz nostalji yaparım :)[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Nostalji iyidir,TF bulayım bi yerden,bende başlıcam tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar