Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moonspell Yeni Albüm


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Portekizli Gothic metal devi Moonspell Almanya Hagen'deki Woodhouse Stüyolarında prodüktör Waldemar Sorychta (Tiamat, Samael, Sentenced) gözetiminde yeni albüm kayıtlarına başladı. Kayıtlara ilişkin entresan bir notta grubun klasik olmuş ilk üç albümünü (Wolfheart, Irreligious and Sin/Pecado) bu stüdyoda kaydetmiş olması.

1 kasım'da başlayacak kayıt aşaması 27 Kasım'da sona erecek. Bu albüm grubun yeni plak firması SPV/Steamhammer'dan yayınladığı ilk albümü olacak.

Albüm için düşünülen isim ise Memorial ve albümde 8 /10 şarkı olması planlanıyor. Şu an için belirlenmiş şarkı isimleri ise:Once it was ours!; Blood tells; Sanguine; Finisterra, Upon the blood of men and At the image of pain.... Grubun yeni albüme dair tek söylediği beraber ürettikleri en iyi besteleri yapıyor oldukalrı ve bu albüm ile 90'ların gruplarına saygı duruşunda bulunacakları.

2006 yılında yayınlanması planlanan albüm için ne grup ne de plak firması yayın tarihine ilişkin bir açıklama yapmadı. Ama albümün ilkbahar civarı piyasada olması bekleniyor.


(kaynak YeniRocki)[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...