Masteis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Evde 2 bilgisayar var router kullanıyorum. Hiç bi sorun olmadan 2 bilgisayara router ile interneti paylaştırmıştık. Dün ablamın makinasına format attım ve yeniden ağı kurdum fakat bu sefer yerel ağın üzerinde "kilit" işareti var ve internete bağlanamıyor(hoş benim için güzel lag yapamıyor şuan). Bunu tekrar nasıl aktif edebilirim? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Acaba Modemin Geek'mi?[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Cnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 modem usb mi? ethernet mi?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ethernet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ethernet kartını tanıttın mı? büyük ihtimal yapmışsındır! format attığın bilgisayara giden ethernet kablosuyla senin bilg.daki kabloları değiştir bakalım kabloda mı sorun var! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kabloda sorun yok ethernet kartı falan tanıtılık zaten siz sorunu anlamadınız. Herşeyi görüyor ağı fln görüyor ama internete bağlanmıyor kilitli olarak gösteriyor. Kilidi nasıl açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ağ bağlantılarıma gelip yerel sağ tıklayıp bağlantıyı etkinleştireceksin! [spo=ör:][/spo][signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 o kilidin alakası olmaması lazım, güvenli duvarı o yanılmıyorsam.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 anahtarla *!euheh şakaydı *[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @Masteis; yaptın mı ne oldu?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hayde bu bağlanmıyor çıldırdım. olmadı bi bokluk var bu işin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar