troy_turk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 herhalde noktayı ben koydum kımseden ses cıkmadıgına gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 troy türk aklı başında hiç bi kız bu güzel yorumlarından sonra seni istemez : )[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troy_turk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yok yok merak etme yıne ıster sonuc hep aynı baboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: beybin, 19 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: aşk bekler , ama çok belli etmesin erkek ilgi bekler, ama üstüne düşmesin sıkboğaz etmesin erkek eğlence bekler , güldürebilsin sosyal olsun eve tıkılıp kalmamalı erkek. tek derdi öpüşmek gibi saçma şeyler olmasın olgun olsun biraz eğlenmeyi de eğlendirmeyi de bilsin kültürlü olsun-->Ben ona birşeyden bahsettiğimde aval aval bakmasın Anlayışlı olsun . Kıskanç olsun ama "hööö erkeklerle konuşma görüşme gibi güven eksikliği belirten davranışları olmasnn yaptırılan piyırsinge kızmasın(Özel istek) bak bu hoşuma gitti.. bence çok doğru.. :)[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tahmin edebileceğinden başka herşeyi bekler .. :) bu kızlar boyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kızlar sadece adam gibi sevgili ister.başka 1 şey değil[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Sabrina, 19 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Ondan beklediğim şeyleri söylememe gerek kalmadan anlayan biri olmalı. e yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: realdarkbeck, 27 Kasım 2005 13:23 tarihinde demiş ki: said: beybin, 19 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: aşk bekler , ama çok belli etmesin erkek ilgi bekler, ama üstüne düşmesin sıkboğaz etmesin erkek eğlence bekler , güldürebilsin sosyal olsun eve tıkılıp kalmamalı erkek. tek derdi öpüşmek gibi saçma şeyler olmasın olgun olsun biraz eğlenmeyi de eğlendirmeyi de bilsin kültürlü olsun-->Ben ona birşeyden bahsettiğimde aval aval bakmasın Anlayışlı olsun . Kıskanç olsun ama "hööö erkeklerle konuşma görüşme gibi güven eksikliği belirten davranışları olmasnn yaptırılan piyırsinge kızmasın(Özel istek) bak bu hoşuma gitti.. bence çok doğru.. :) Aha beni anlatıyor işte ehehe bende nie hep sevgilim oluyor diyodum demek ki kadınları anlıyorum :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar