Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 " Buda dahil tüm genellemeler yanlıştır... "[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 aşk bekler , ama çok belli etmesin erkek ilgi bekler, ama üstüne düşmesin sıkboğaz etmesin erkek eğlence bekler , güldürebilsin sosyal olsun eve tıkılıp kalmamalı erkek. tek derdi öpüşmek gibi saçma şeyler olmasın olgun olsun biraz eğlenmeyi de eğlendirmeyi de bilsin kültürlü olsun-->Ben ona birşeyden bahsettiğimde aval aval bakmasın Anlayışlı olsun . Kıskanç olsun ama "hööö erkeklerle konuşma görüşme gibi güven eksikliği belirten davranışları olmasnn yaptırılan piyırsinge kızmasın(Özel istek)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bir kızın ne istediğini söyletme bana şimdi.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: beybin, 19 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: aşk bekler , ama çok belli etmesin erkek ilgi bekler, ama üstüne düşmesin sıkboğaz etmesin erkek eğlence bekler , güldürebilsin sosyal olsun eve tıkılıp kalmamalı erkek. tek derdi öpüşmek gibi saçma şeyler olmasın olgun olsun biraz eğlenmeyi de eğlendirmeyi de bilsin kültürlü olsun-->Ben ona birşeyden bahsettiğimde aval aval bakmasın Anlayışlı olsun . Kıskanç olsun ama "hööö erkeklerle konuşma görüşme gibi güven eksikliği belirten davranışları olmasnn yaptırılan piyırsinge kızmasın(Özel istek) İyi işimiz gücümüz yoktu sizi eğlendircez. Maymun ettiniz lan bizi zaten.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gayet eglendirmeli bence.. sizi maymun eden filan yok.:-). sdc az biraz eglendrebilsn.. hayat hep ciddiyetten olusmuo;)[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eglendirebiliorum sordugu soruları rahatlıkla yanıtlıorum bi ton ortak yonumuz var herşeyi goze alabiliyorum hatta okuldan atılcaktım =P herşey ve herkesten çok seviorum her fedakarlığı yapabilirim sohbet ederken gözleri parlıyor ve benimde AMA OLMUYOR![signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ne desek gülüonuz zaten. A desek onada gülüonuz.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kızına göre değişir o yaa[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: agrian, 19 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki: kızına göre değişir o yaa yanlış. erkeğine göre değişir. bir espriyi iki insanın yapması farklı şekillerde algılanabilir. insanın tipi ve esprileri paralellik yakalarsa o zaman ortalığı yıkarsın.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Scrubs dizisinden bir enstantane iç ses: Aaa resmen bana asılıyo bu kız galiba. Dur bakalım. Şimdi anlarız. * Kötü bir espri yapar * * Kız kötü espriye güler * iç ses: Evet asılıyormuş.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 allah kahretsin ideal erkegim.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hepsi bunu bekler mi bilemicem ama kimisi eski sevgilisine benzemeni bekliyor.[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 E kusursuzum yani[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aldatmayan erkek istiyoruz...Şimdi diceniz "e sen aldatırsan?"ben de dicem "oha yani ,aldatsam,aldatmayanı istemeye hakkım olmaz ki "[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eger guzelse; para, araba ve pahalı hediyelerin'in degisik kombinasyonlarını isterler ilk once. onlardan istediklerini bulurlarsa; ask, ilgi, sadakat isterler. aksini ispatlayan guzel bir kızla karsılasmadım maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2 senedir ogrenebildigim kadarıyla sadakat-ufakda olsa beraber oldugu kisiyle eglence-ve kafa ortaklıgı ister.[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Sabrina, 19 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Ondan beklediğim şeyleri söylememe gerek kalmadan anlayan biri olmalı. su olayi ezelden beridir anlayabilmis degilim. soylemesseniz nasi anlicaz yaa, muneccimmiyiz? :)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 annemi kafaya alıp her sabah uyandıımda yastığımın kenarına bi tane m&m koymaya ikna etmesini isterdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Her kız farklı şeyler ister zaten kızların ne zaman ne istediklerini çözebilseydim düzgün ve çok güzel bir ilişkim olurdu sevdigim kıza ondan hoşlandıgımı söylemekte bile zorlanıyorum çünkü ondan gelicek tepkinin beni tamamen yıkacagını düşünüyorum acaba ne der? diye kendimi hergün yiyip bitiriyorum onunla arkadas kalmak zorunda kalıyorum :([signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: toggie, 18 Kasım 2005 14:48 tarihinde demiş ki: Çok fazla ilgi ister bi kere. Kesinlikle ihmal etmemelisin. Aklıma gelen en önemli şey bu. +1[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hayatını =)[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hoşçakal öpücüğü :) ciddiyim bence çok önemli :)[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD_21 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ben kiz arkadasimdan sevgi-sadakat-durustluk 3lusunu isterdim. Yeter ztn :) de.. o telepati olayina gelince, zamanla olur o bence + suyunu cikartmmak lzm. yani her cumlede leb demeden lebleyi anlamasin :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 soyle kı cok basıt :opsun sevsın opsun sevsın boole gıder bu:)ama bunlardan once olgun ve akıllı bı ınsan olmalı bence.cok da cırkın olmasın tabı bı de.bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: realdarkbeck, 18 Kasım 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Bir Kız, Sevgilisinden Ne bekler neler ister sizce? yani genel de olabilir ayrıntılı da.. gofret, yoğurt, tuz, su...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar