Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Siena, 18 Kasım 2005 21:35 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bir çoğunuz para demiş ama bilmiyorum çevrenizde öyle kızlar mı var ne yazıkki hem de çok..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kesnlikle...ilgi bekler... ve kesnlikle yalan solememesini hic bi turlu...[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Eger ciddi bir ilişki warsa ortada.Kızlar ; -dürüstlük -sadakat -sewgi -ilgi(aşırı ve yapmacık olmamalı) -para konusuna gelince,para olmadan yasanılmıyo şuan.Beş parasız olursan bununla yetinebilecek kızla beraber olmak gerek.bu yuzden parayı kotu bişi olarak gormemek lazım.Para hayat standartlarında ufak mutluluklar veren bi araç bence -kişisel bakım ve temizlik İSTERRRR... Aklıma gelmio ya başka bişi :) haa unutmadan bu yazdıklarım kişiden kişiye deişiyo.Sanırım ben kendımden bahsettim biraz ama ben aradıgımı çoktan bulmuştum bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kadınlar çiçektir. Bok ister.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bikeresinde gslisesinin önünde oturup elma yiyen iki sevgili görmüstüm hayatim boyunca istiyecegim sevgili öyle olacaktir. cocuk muhtemelen kizi bi cafeye götürüp 20-30 ytl verebilecek kadar zengin deil ama kiz bunu önemsemiyo sadece yanyanalar eleleler ve mutlular. cok mutlu olmustum öyle iki sevgili görünce Allah banada öyle bi kiz nasip etsin demistim içimden...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kendisini tamamen göstermesini beklerdim.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ilgi...dinlenmek ister..insan kendini rahat hissettigi kisiye konusurmus..dusunceli olmasini bekler sevgilisinin,,tamam erkekler kadinlar kadar ince dusunemiyolar ama en azindan kafalarini calistirsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: femina, 18 Kasım 2005 23:06 tarihinde demiş ki: tamam erkekler kadinlar kadar ince dusunemiyolar ama en azindan kafalarini calistirsinlar Git.[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 1-üstteki mesaji quote(yannis yazilma ihtimali var)lamak yasak 2-bence genellemek yanlis insanlari erkeklere kalirsa da kizlar pek hos bi durumda sayilmaz..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aslında erkekler kızların ne istediğini çok iyi biliyorlar ki, iş tavlamaya geldiği zaman herşeyi bir bir yapıyorlar, ama kız sevgiliniz olduktan sonra bir süre de geçince aman kim yine eskisi gibi davranacak, nasılsa seviyor artık beni filan diyorsunuz herhalde???[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Cok yasli ve cok zengin biriyle evlenmek ister.. Tabi bunu her kiz istemeye bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ilgi alaka kıl yün ister para ister araba ister tekne ister iliskinin süresi ne kadar uzarsa istedigi seylerin listeside okadar uzar[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben sadece ilgi bekliorum bana değer vermesini bunuda göstermesini.. =) ki yapıoda aşkitom her ne kadar arasıra kavga etsekte :p[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 çiçek al yeter[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ^.^ <------ bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Aradığında sana ulaşabilmek ister Sadece aradığı zaman istediği ilgiyi bulabilmek ister Dürüstlük ister Her zaman seninle görüşmek istemeyebilir ama hep "orda" olmanı ister. Bir de yaş ilerledikçe huzur arıyorlar karşı tarafın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Angelotti, 18 Kasım 2005 17:26 tarihinde demiş ki: boşlukların dolmasını ister kesinlikle katılıyorum, 2 anlamdada doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben sadece aşkomu istiommm.[signature][hline]M&M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tmm aşkın geldi.. ondan ne bekliyosun?soru bu[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 anlayış bekler , sevgi ister , saygı ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bikere yalan istemedikleri kesin durustluk isterler gibime gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Akıllı&Güzel bir kız ne bekledigini gayet iyi bilir.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ondan beklediğim şeyleri söylememe gerek kalmadan anlayan biri olmalı.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Sabrina, 19 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Ondan beklediğim şeyleri söylememe gerek kalmadan anlayan biri olmalı. e yani[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Saçma sapan genellemeler yapmamasını bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar