Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Kız, Sevgilisinden Ne bekler?

realdarkbeck

Öne çıkan mesajlar

said:
Siena, 18 Kasım 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bir çoğunuz para demiş ama bilmiyorum çevrenizde öyle kızlar mı
var ne yazıkki hem de çok..[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

kesnlikle...ilgi bekler...

ve kesnlikle yalan solememesini hic bi turlu...[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

---------------------------------------------
[b]hep aglardm ben sen uyurken..
hep saklandin sen kendi dunyana..
affet nefret ettim senden....
Sosyal ağlarda paylaş

Eger ciddi bir ilişki warsa ortada.Kızlar ;
-dürüstlük
-sadakat
-sewgi
-ilgi(aşırı ve yapmacık olmamalı)
-para konusuna gelince,para olmadan yasanılmıyo şuan.Beş parasız olursan bununla yetinebilecek kızla beraber olmak gerek.bu yuzden parayı kotu bişi olarak gormemek lazım.Para hayat standartlarında ufak mutluluklar veren bi araç bence
-kişisel bakım ve temizlik
İSTERRRR...

Aklıma gelmio ya başka bişi :) haa unutmadan bu yazdıklarım kişiden kişiye deişiyo.Sanırım ben kendımden bahsettim biraz ama ben aradıgımı çoktan bulmuştum bile :P
Sosyal ağlarda paylaş

Kadınlar çiçektir.
Bok ister.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

bikeresinde gslisesinin önünde oturup elma yiyen iki sevgili görmüstüm hayatim boyunca istiyecegim sevgili öyle olacaktir.
cocuk muhtemelen kizi bi cafeye götürüp 20-30 ytl verebilecek kadar zengin deil ama kiz bunu önemsemiyo sadece yanyanalar eleleler ve mutlular.
cok mutlu olmustum öyle iki sevgili görünce Allah banada öyle bi kiz nasip etsin demistim içimden...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında erkekler kızların ne istediğini çok iyi biliyorlar ki, iş tavlamaya geldiği zaman herşeyi bir bir yapıyorlar, ama kız sevgiliniz olduktan sonra bir süre de geçince aman kim yine eskisi gibi davranacak, nasılsa seviyor artık beni filan diyorsunuz herhalde???[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09
Sosyal ağlarda paylaş

ilgi alaka kıl yün ister para ister araba ister tekne ister

iliskinin süresi ne kadar uzarsa istedigi seylerin listeside okadar uzar[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

çiçek al yeter[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...