Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 problem bendenmi kaynaklanıo acep?(daha önce bashlık açıldıysa sorry)2 haftadır tatildeydim döndüm haydi breağ diye başladım oyuna... kafasına gömüorum adamın tık yok... adam bana gömüyo bendende tık yok... nooldu bunnarın seslerine yaw patch bozdumu ühühü millet boşwer kafanı dinle falan diyo ama böle olmazki dişi lurilerin sesi bile yok bea çok tatlıydı hehe... kısaca herkesde sorun varmı? benden kaynaklanıyosa çözümü varmı? settingsten baktım hepsi full ama...[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Sitede aciklama var.. Bug ve duzeltilecek.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar