Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cypher Trade Dolandiricilari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ßurada Cypherde Trade Yoluyla Dolandırmak İsteyenleri Yazıcam ßeyler..

1 - aYar_PisKo - Clansız / Enion ßow Yerine Composite Bow

2 - osax_ - M_a_TR_i_X / İronX Yerine ßow

Devam Edicem Listeye.. Rastladikca..[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ..

[Bu mesaj KILIC tarafından 23 Kasım 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
herkes takmış agzına bi cyhper şöyle cyhper böyle diye :D sanki başka serverdea yok alalallala[signature][hline]ID : MiLiTaN_44
LvI :5x
Server : CypHer
np : 6xxx
Not_: Artık Fakir SoyuLdu :(
Mesaj tarihi:
dün girdim cyper da heryer okçu nie kospçu...merchant larda +9 shard var ohaa?????? bu ne peki gel dieze bakalım kospla nasıl ban yicen adamı 30 yapamadan..sizde adamlara soruyoz dio 7. 45lvl adam yaptımmm...
Mesaj tarihi:
adamın daha oyun hakkında bilgidi yok.. hangı item hangı gorevde kullanılır ne ne ise yarar bilmiyor ama kospla 56 oldu :D tabi kınıyoruz ama arkadas sonunda oyun yuzunden kusemem ya[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
ßeyler konu farklı sapıttırmayalım lütfen :D surda Cypherde Alıs veris YApacak Arkadaslarin Dikkat etmesi Gereken Nickleri YAzıyoruz :D :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ..
Mesaj tarihi:
7günde 55 kospla :D hedefim 10 günde 60 :D[signature][hline]___________________________________
Server: Xgenon
Charname: _DarkReIgN
Irk: Karus
Job: Assasin
Lvl: 61

* HACKED *
------------------------------------
Server: Xgenon
Charname: BabyBaby
Irk: Karus
Job: Priest
Lvl: 60
cLan: - (Kısmet) -
Np:27xxx

ACTİVE
Mesaj tarihi:
Gecen adam bana 3 abyss ver +7/70 HornCross verım dedı. Bende atladım :D neyse rtade yapıyoruz adam koydu bowu bende abyss baktım +7.. sonra kapattı tradeyı vermeden.. pardon aga yanlıslıkoldu dedi.. tekrar yaptık bir baktım bow +1 :D ulen ne adamya ama nıkını unuttum.. dusmedım tabe tuzaga[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
ßen Soyleyeyim..

Cypher LVL 62

RunarGate Centuarların Yanındaki Tronlar.. Hailer vs.

42 ye KAdar HORNCROSS +7 56 Ya Kadar IRONX +7 Suan IB +6
:)[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ..
Mesaj tarihi:
said:
KILIC, 23 Kasım 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
Olursun.. Rekoruda SOyleyeyim 12. Gun LVL 62

Artı Full İtem :)

Bu rekor sanamı ait.. tanıdıgım kadarı ıle sanmıyorum ama ??[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
said:
KILIC, 23 Kasım 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Ben Diil.. Ev Arkadasim.. ßirlikte ßasladik.. ßen 47 iken o 61 idi.. Dogru Tanimissin Yani :D

:) Sevindim[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
banada bu trade den başka item olayı olmuştu adam sürekli kapatıyordu bakmadan ok e bastım ve bastıktan sonra iteme baktığımda dandik bişeydi hemen inventory e girdim o item yok dedim ne oldu acaba sonradan çaktım yazıyı ağır gelmiş alamamışım :D:D:D:D
Mesaj tarihi:
said:
X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
dün girdim cyper da heryer okçu nie kospçu...merchant larda +9 shard var ohaa?????? bu ne peki gel dieze bakalım kospla nasıl ban yicen adamı 30 yapamadan..sizde adamlara soruyoz dio 7. 45lvl adam yaptımmm...

Ulen +3 Shard Bulamiyoruz.. Merc ta Adamlar 60 GB ye Satiorlar +8 Shardı +9 Shardı Nasıl MErc e koysunlar Dicektim.. Demiyorum.. Cevap Hakkın Yok Olmaz.. Bize Yakışmaz :D :D[signature][hline]NICK [ Gizli ]
SERVER OLYMPIA
JOB ASASSIN
LVL DAHA DOGMADI
CLAN HENUZ KURULMADI
NP 100
Mesaj tarihi:
İşte ßunun icin.. Aranızda.. Clanınızda Bu Tarz İnsanları ßarındırmayın Diye..

Sanırım Matrixtensin..

TamerHAN a Direk Kendim PM Attım.. ßoyle ßoyle Diye

Kaale Almadı.. ßari Siz ßişiler Yapın..[signature][hline]NICK KLC / SERVER CYPHER / CLAN UNNAMED
Mesaj tarihi:
said:
X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki:

kosp(beleş olanı) la ölesine archer açtım 1 haftada 50 oldum.üstelik paso üzerime golem çekiyolardı lard orc larda yinede kastım 50 bişi deil gerçi ama diezde banlanlar fln geç bunları her server da var bunlar yapmayın fln demekle olmuyo artık sende yapacan :)[signature][hline]My history ;
|Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold]
|Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold]
|Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :|
|Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
  • Yeni Oluştur...