ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 seni döverim çocuk !! neden bu kadar güzel çiziyon sen ya kendimi aciz hissettim ben bide güzel sanatlar falan filan takılıyodum nah bana güzel sanatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ag@ yapabildigim başka bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 neyle çizdin şu üstteki fosili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 soldaki ps sagdaki painter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 safak bey saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 saygılar aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 titre ve kendine gel yanacaksın cehennemde özendim ulan ühüühh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ne yalan söyleyim hayvan gibi çiziyor çocuk! konseptsanat'ta sanki daha fazla çizimi var gibi geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hayvaniii paticik konseptten daha eski burda daha fazla vardır belkide.ilk sayfalardaki boktan calışmalar orda yok heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 o deilde bak ufkunu acıosun milletin nası gazlanıolar gördünmü? bende zamanında gazlanmıştım böle resimlerine bakıp sonra aldım elime kalemi ya bismillah die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben soguyorum bu adamin cizdiklerini gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu ne bu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 başka bir forumda bu son ekledigime kendi yaptıgım bir yorum. cizimle ilgilenenler okursa iyi olur hataları kavramak için said: Daesu: aslında bakarsak calışma altınoranada uymuyor ışık kaynagı/gölgelerde aynı şekilde hatalı.aşırı ışık ve spiral yüzünden yüzdeki formda bozulmuş kaybolmuş durumda + kafanın arkasına yansıma ışıgıda gerekiyor (adını utunttum/çenenin altında var misal) falan filan bir cok şey var.. ara ara işi kapayıp başka bişeyle meşgul olmak sonra tekrar ele almak gerek, tek seferde yapılınca hatalarda gözden kaçıyor göz alıştıgı için. eskizsiz , direk boyayla işe dalmakta bana pek yaramıyor sanırsam. sonuç olarak vasat [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 22:58 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bumu vasat ulean delirtme beni arrgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 beceremiyor iste gitmeyin ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 çuvaldızı kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 L2paint nab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben turuncu ile bok yeşili kombinasyonunu beğendim, çok hoş durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 25x35cm duralit üzerine akrilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bu daha dogru bir render sanırım http://i258.photobucket.com/albums/hh276/Rokstanski/silencekucuk.jpg yorum yok bakıyom sevmedinizmi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ben pek sevmedim, ilki daha iyi ordaki renk zenginliği daha doyurucu. şurası olmamışda diyemiyorum, bu görüntü bana gelmedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 abi mavi yeşil gri birsürü şey var cıkmıyor fotoda bi türlü sinir oldum iş yerine götürmem gerek tekrar adam gibi çekmek içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 seni graffitiye alıştırsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 seni illustrasyona başlatsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar