Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Valla bi 70 level priestim bi de 76 level rogue um var.. oyunu bırakıp wow a başladığımdan itemları dağıtacağım.. bari yabancıya gitmesin ilgilenenler mesaj atsın buraya.. liste şöyle çok bişey yok gerçi ama HArd Mantle-Pupa card lı Hard PAdded Armor- Pupa Card lı HArd Jacket-Pupa Cardlı Rigid Shield Rigid Buckler Athletic Beltx2 Apple Of Archer Agi ye +2 veren bootlar sl shoes vardı ismini tam hatırlayamadım şimdi Slotted Manteau boş card takılı değil Grimtooth * Bunu 3.2 m e almıştım en değerli item ım bu galiba :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 05 Eylül 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Merhaba eger su an onlinesan paticikten bana bi özel mesaj atabilirmisin konusalım su andsa son patchi indiriyorum bitmek üzere vericek sen birazdan verirsen gercekten cok sevinirim :) Şimdiden tesekkurler.[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 her kişiye sadece bir item vereceğim.. hepsini aynı kişiye vermeyi düşünmüyorum.. adil bi dağılım yapmak adına en çok ihtiyacın olan şeyi söylersen sevinirim. ve hemen de vermeyeceğim bi iki hafta sonra filan vereceğim bu itemları[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Grimtooth... peww... Dark Lord'dan düsüyor... Appel of Archer cok makbule gecer... Oyunda "Rofellos" ile bana pm atabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 pm değil burdan yürütüyoruz işleri burdan ihtiyacınız olan şeyi söyleyin lütfen.. bende ihtiyaca göre iki hafta kadar sonra dağıtacağım hepsini[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Valla arkadasım bana grimtooth,atlethic belt ve Hard Padded Armor içinden verebildiklerini verirsen cok makbule gecer :)Şimdiden tesekkurler...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bende de rogue var yeni kasiyorum valla gonlunden ne koparsa diyim =) Apple Of Archer fena olmaz aslında en iyi grimtooth olur ya neyse genede ne koparsa fena olmaz =) öm atabilrisin buluşma vs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende swordman kasiyorum kaç gündür job lvl 40-50 yapiyorum ve Craniel shield lazim neredeyse job lvl 46 oldum o süre içinde bütün charlarımdan kalan itemlerle ve bulduğum itemlerle 2m biriktirebildim. Doğruyu söyliyim ben kullanma amaçlı istemem swordman'ime Craniel Shield almak için herşeyimi satiyorum çünkü :( Karakterimin adi Almison [signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison xUo = Osiris D'Holbach [Arqas] Geçmiş > ll Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Bon > ll Complete = [Asgard]-[PaganUO]-[SlayerTR]-[StormUO] xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] [Bu mesaj James tarafından 11 Eylül 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Arkadasım unutmadım demi konuyu açalı 15 gün olduda dagıtacagın zaman haber verirsen sevinirim =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 unutmadım stajımın bitmesine 3 gün kaldı bir iki günde yoldu adsl işleriydi dersen.. 5-6 güne dağıtım yapılacak merak etmeyin.. ihtiyaçları da buraya yazan arkadaşlar arasında dağılım yapılacak[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu arada unuttuğum bi kaç item daha var... Wind Damascus İce Damascus ve 1m e yakın para var[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 eeee?[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar