sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 heralde ondan bahsediyo![hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 tt net benim dedigimi yapin new account acin admin olarka ben ole yaptim aha oldu ama yapmatin siz :O yine kapancak sallayin duzeldi ama eskiden 2 dk da atiyodu hemen simdi bekledi baga yine gidiyo yaaaaa napcazzzzzzzzz icerde 3423423 tane dosya war ufff[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ulan çok pis yusufluyom pc başında...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 aha bence bu olay ttnetten![hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Sizde de Generic Host Process for Win32 Services hatası veriyo mu? Bende arada sırada geri sayımdan önce böyle bir hata çıkıyor sizde de var mı bu ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ehe belkide bill amca windowsu kaçak kullanaları veya şu 30 gün hede hödösünü silenleri bulmuştur[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bende son 10-15 dakkadır yok ama bende yusuf yusufum... rahatlamak istemiyorum çünkü rahatken çıkarsa dahada delleniyorum!! çözüm çözüm? ve bencede sölüyorum bu olay TTNET'ten!!![hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ttnet ten olması kesin gibi yani sadece netteyken oluo vede dial-kablo farketmio işletim siztemide farketmiodur heralde yaa ellerim titremeye başladı artık tuvalete gidewcem o ekran gelir die korkuom uff ...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bende haala yok.. bitti dicem kendimi salıcam derin oh çekecem gene çıkacak bilgisayarı kıracam sora o olucak![hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kalomodemin fişini çıkardım takana kadar sorun yoktu olay netle alakalı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bende yaptım o olayı sonra bende çıktı walla:P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 eet sımdı sıze bı onerı ben ole yapcam sıstemlerınızı 1 gun onceye alınn ben sımdı alcam walla hade bai kısa bısey suruyor zaten[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 nerdeyse bütün windows versiyonlarını etkileyen bi açık varmış, direkt bütün ağa saldırılıyomuş. sorun onunla ilgiliymiş. [Bu mesaj Zed tarafından 11 August 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 olay TTNET den degil, bir windows acigi. windows RPC vulnerability diye arastirin microsoft.com da patchi var. services dan RPC recovery ayarindaki shutdown olayini degistirerek de kurtulabilirsiniz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 inşallah yarına toplarlar format istemiyomm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 iyi işte sizde bayadır yok en azından 15 dakikadır keyfini çıkarıyorsunuz bende çat çut çıkıyor... görünüşe göre bunun bir çareside yok of bee... ama şöyle bir ayarlama olabilir mi ki ? uzakdan hede hödö çağrısı kesilince bilgisayarı kapatmanı istemiyom gibi bir ayarlama olabilir mi var mıdır varsa hemen yapılmalı mıdır bu olay beni deli etmiş midir ? EVET ![hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 nete girmekle sistem saatinin alakası ne server senin değil kendi saatini kullanmıyor mu? bu aradda neyse biz yinede deniyelim ne demişler en ii yol en mantıksız olanıdır (kim demiş bunu alalal)....[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 dark dediğin olayların türkçesi ne:P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Türkçesi: Başlat Denetim Masası Yönetimsel İşlevler Hizmetler Uzaktan Yordam Çağrısı (Elle olan'ı devre dışı) Uzaktan Yordam Çağrısı (Otomatik olanda 3. seçenekte 1. hata,2. hata,3. hata seçenekleri kapanır) işalla olmuştur teşekkürler disappear!![hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 lol şimdide copy/paste çalışmıyo:P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yardımı geçen herkeze çok teşkkür ederim sanırm oldu hemen microsoft un sitesinden bahsi geçen yamayı da indiricem... ya anlamam ki birşeyi niye doğru dürüst çıkarıpda satmazlarda bir sürü yama v.s çıkarırlar pööf pöf. Haydaa bunun bedeli olarak copy/paste yapamama gibi bir durum mu çıktı ağlasam mı gülsem mi? edit=copy/paste olayı [hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' [Bu mesaj Selamon tarafından 11 August 2003 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 biri linki verebilirmi microsoftdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben kendı yaptıgımı anlatıyım 1. sı sıstemımı 1 gun onceye aldım ardından 10dk nete gırmedım baktım tık yok sonra butun wındows un fırewall ozellıklerını actım ve gırdım gırelı 5 6 dk oldu hala tık yok[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ehehe ehehe demekki bu olay 9x serisnde yoq ehehehe forever ME[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 haydaa buldum da windows 2000 için diyo bu ve xp ye olmuyo oof off var mı aramız da xp için bulan bulan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar