Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki: Bakiniz sevgili pati , Yanlis anlamissiniz . Google'da isten bile degil deyimini aratip size yardimci olmaya calismistim sadece . Yaaa manyakmisaaan git gugil'da ara krdsmm!!11 helelülölü seklinde bir yorum degildi bu . Tam tersine verdigim google linkine bakarsan eger , ne kadar isine yarayacagini görürsün =) ve niyetim gercekten ayar vermek olsaydi direkt google'in linkini verirdim , aranmis sekilde olanini degil . büyük ihtimalle google yazisini görüp , verdigim linki acmamissindir bile. Artik insanlar iyice önyargili olmus , google linki veren insanlara karsi . OMG WTF!!! Gugil yeah..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands
laverda Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 işten bile değil : çocuk oyuncağı yani yapılması çok kolay olan yapmak için özel yetenek gerektirmeyen, herkesin kolaylıkla yapabileceği iş, oluş, hareket[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr [Bu mesaj laverda tarafından 27 Kasım 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 işten bile degil bir tür deyimdir ve öle cocuk oyuncagı gibi bir anlamı yok aslında. iş bile deil gibi birşey sölersen anca senin dediğin anlama gelir..
laverda Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Ceday, 27 Kasım 2005 01:15 tarihinde demiş ki: işten bile degil bir tür deyimdir ve öle cocuk oyuncagı gibi bir anlamı yok aslında. iş bile deil gibi birşey sölersen anca senin dediğin anlama gelir.. hacı benim anlatmak istediğim hani böyle olur ya birisi sana bir iş verir ve sen de ne olucak lan bu nişi yapmaya bu da iş mi kralını yaparım gibi havalara girersin çünkü o iş sana göre çok kolaydır. yani ben bu anlamda düşünmüştüm[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yapmak kolaydan ziyade yapmamak zor gibi bir meal taşıması gereklidir[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bence arkadaş bu deyişi burda insanlarla tartışmak istemiş. Forum farklı, arama motoru farklı işlevlerde.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Muhallebi, 27 Kasım 2005 02:24 tarihinde demiş ki: Bence arkadaş bu deyişi burda insanlarla tartışmak istemiş. Forum farklı, arama motoru farklı işlevlerde. işte bu yorumu okuyup da tebrik etmemek işten bile değil. bravo ![signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 düşünceler farklı işte. mesela ben arkama dönü anneme ya da babama , arkadaşıma 3 saniyede soru sorup cevap alabiliceem bişi için topik açmıyorum. Kimisi de herşeyi sanal alemde tecrübe etmek istiyo demekki. Saygı duymak lazım..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @dynun: benim gibi bu deyimi yanlış bilen çok insan var mı diye merak ettim belki de.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. [Bu mesaj zarek tarafından 27 Kasım 2005 12:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Olabilir. ps: bir de bir üstteki mesajları alıntı yapıyomuyuz diye topik açabilirsin =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ?[signature][hline]always on The Claymore
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @yagmurdamlasi: soruyu biraz daha net yazarsan cevaplamaya çalışalım ne de olsa tele"paticik" değil burası! di mi ama ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Öne çıkan mesajlar