zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ya arkadaşlar önce eğitime açsam dedim sonra kişisele mi açsam dedim, sonra en iyisi konu dışına açmak diye düşündüm baştan söyliyeyim. Şimdi bu "işten bile değil" midir nedir böyle bi deyiş var, bu nerede kullanılır ? ne anlama gelir ? içten bile değille alakası var mıdır ? şöyle güzelcene örneklerle açıklayabilecek biri çıkarsa bu yaşıma kadar öğrenemediğim bi şeyi bana öğretmiş olacak ve 10 sevap puanı kazanacak ![signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 "Bugün 123432 soru çözmüşüm , kalan 100 soruyu çözmek işten bile değil.." anlamında kullanılabilir sanırım..emin değilim ama..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 http://www.google.de/search?hl=tr&q=isten+bile+degil[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide..
zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki: http://www.google.de/search?hl=tr&q=isten+bile+degil alla alla her şeyi google'da bulacaksak buraya bir şeyler yazmak işten bile değil...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. [Bu mesaj zarek tarafından 26 Kasım 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 zarek , iyi misin ?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Dynun, 26 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki: zarek , iyi misin ? gayet iyiyim. umarım sen de öylesindir ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bakiniz sevgili pati , Yanlis anlamissiniz . Google'da isten bile degil deyimini aratip size yardimci olmaya calismistim sadece . Yaaa manyakmisaaan git gugil'da ara krdsmm!!11 helelülölü seklinde bir yorum degildi bu . Tam tersine verdigim google linkine bakarsan eger , ne kadar isine yarayacagini görürsün =) ve niyetim gercekten ayar vermek olsaydi direkt google'in linkini verirdim , aranmis sekilde olanini degil . büyük ihtimalle google yazisini görüp , verdigim linki acmamissindir bile. Artik insanlar iyice önyargili olmus , google linki veren insanlara karsi .[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Kasım 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: zarek, 26 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki: said: Dynun, 26 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki: zarek , iyi misin ? gayet iyiyim. umarım sen de öylesindir ? saol iyiyim.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 burası arama motoru mu?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki: Artik insanlar iyice önyargili olmus , google linki veren insanlara karsi . Bazı insanlar google linki vermek işten bile değil zannediyorlar.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Todesengel, 26 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki: burası arama motoru mu? Öyle olmadığı belli ama sen neden böyle bi soru sordun anlayamadım gerçekten ??[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 buraya cevap yazmamak işten bile değil[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: fastreload, 26 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: buraya cevap yazmamak işten bile değil yazmak yada yazmamak ikiside işten bile değil... not: aslında bu pek olmadı ama neyse olduğu kadar.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 içten bile değil ile işten bile değil'in hiçbir alakası yoktur çünkü içten bile deüil diye bi cümle yoktur.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Fistan, 26 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: içten bile değil içten bile deüil diye bi cümle yoktur. var. hatta bunlar birdi iki olmuşlar. hem de az önce okudun...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Todesengel, 26 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki: burası arama motoru mu? bu "burası motor mu?" gibi bir soruyuda akıllara getiriyor. sakıncalı bir cümle. söyleyeyimde :-p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende ilk "araba motoru mu?" gibi okudum da. anlam verememiştim pek xD[signature][hline]Kısalttım :D
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben hep içten bile degil sanardım[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Stifler, 26 Kasım 2005 21:18 tarihinde demiş ki: ben hep içten bile degil sanardım [signature][hline]god hates us all Beşiktaş
taz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bi kere şunu söyleyim, içten bile değil diye bi cümle yok. işten bile değil olacak doğrusu. o da; çocuk oyuncağı, çok kolay gibi anlam taşıyor. bunu yapmak işten değil=bunu yapmaya ne var be=bunu yapmak da bişey mi anlamışındır heralde :) 10 puan plx :D
zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: taz, 26 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki: bi kere şunu söyleyim, içten bile değil diye bi cümle yok. işten bile değil olacak doğrusu. o da; çocuk oyuncağı, çok kolay gibi anlam taşıyor. bunu yapmak işten değil=bunu yapmaya ne var be=bunu yapmak da bişey mi anlamışındır heralde :) 10 puan plx :D eee haketttin doğrusu :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 iş mi bu yaptığın[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
laverda Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hocam hepiniz birden mi sarhoş oldunuz? bu saatte[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Zarek, Fistan'ın şu anda sana küfretmesi işten bile değil... (bkz: Misal)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 olasıgılı yüksek anlamında bir laftır benim bildigim.
Öne çıkan mesajlar