Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işten bile değil !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar önce eğitime açsam dedim sonra kişisele mi açsam dedim, sonra en iyisi konu dışına açmak diye düşündüm baştan söyliyeyim.

Şimdi bu "işten bile değil" midir nedir böyle bi deyiş var, bu nerede kullanılır ? ne anlama gelir ? içten bile değille alakası var mıdır ? şöyle güzelcene örneklerle açıklayabilecek biri çıkarsa bu yaşıma kadar öğrenemediğim bi şeyi bana öğretmiş olacak ve 10 sevap puanı kazanacak ![signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 26 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
http://www.google.de/search?hl=tr&q=isten+bile+degil

alla alla her şeyi google'da bulacaksak buraya bir şeyler yazmak işten bile değil...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 26 Kasım 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 26 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
zarek , iyi misin ?

gayet iyiyim. umarım sen de öylesindir ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
Bakiniz sevgili pati ,
Yanlis anlamissiniz .
Google'da isten bile degil deyimini aratip size yardimci olmaya calismistim sadece . Yaaa manyakmisaaan git gugil'da ara krdsmm!!11 helelülölü seklinde bir yorum degildi bu . Tam tersine verdigim google linkine bakarsan eger , ne kadar isine yarayacagini görürsün =) ve niyetim gercekten ayar vermek olsaydi direkt google'in linkini verirdim , aranmis sekilde olanini degil . büyük ihtimalle google yazisini görüp , verdigim linki acmamissindir bile.
Artik insanlar iyice önyargili olmus , google linki veren insanlara karsi .[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Kasım 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zarek, 26 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
said:
Dynun, 26 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
zarek , iyi misin ?

gayet iyiyim. umarım sen de öylesindir ?

saol iyiyim.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 26 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
Artik insanlar iyice önyargili olmus , google linki veren insanlara karsi .

Bazı insanlar google linki vermek işten bile değil zannediyorlar.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
Todesengel, 26 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
burası arama motoru mu?

Öyle olmadığı belli ama sen neden böyle bi soru sordun anlayamadım gerçekten ??[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 26 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
buraya cevap yazmamak işten bile değil

yazmak yada yazmamak ikiside işten bile değil...

not: aslında bu pek olmadı ama neyse olduğu kadar.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
içten bile değil ile işten bile değil'in hiçbir alakası yoktur çünkü içten bile deüil diye bi cümle yoktur.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 26 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
içten bile değil içten bile deüil diye bi cümle yoktur.

var. hatta bunlar birdi iki olmuşlar. hem de az önce okudun...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
ben hep içten bile degil sanardım[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
bi kere şunu söyleyim, içten bile değil diye bi cümle yok. işten bile değil olacak doğrusu.
o da; çocuk oyuncağı, çok kolay gibi anlam taşıyor.
bunu yapmak işten değil=bunu yapmaya ne var be=bunu yapmak da bişey mi
anlamışındır heralde :)
10 puan plx :D
Mesaj tarihi:
said:
taz, 26 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
bi kere şunu söyleyim, içten bile değil diye bi cümle yok. işten bile değil olacak doğrusu.
o da; çocuk oyuncağı, çok kolay gibi anlam taşıyor.
bunu yapmak işten değil=bunu yapmaya ne var be=bunu yapmak da bişey mi
anlamışındır heralde :)
10 puan plx :D

eee haketttin doğrusu :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
iş mi bu yaptığın[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
Zarek, Fistan'ın şu anda sana küfretmesi işten bile değil...

(bkz: Misal)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
  • Yeni Oluştur...