Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Aşk tek taraflı yaşanmıyor, geçte olsa anladım. Sen beni hiç sevmemişsin, bununda farkındayım. Gelme,dur bir şey söyleme. Aşk acısını ağır tattım. Senle yaşanan ne varsa bebeğim, bir kalemde silip attım. El ele dolaşırken, göz göze bakışırken beni nasılda kandırdın. Beni bu oyuna sürüklerken söyle hiç mi acımadın? Yak resimleri diyorlar, yakamıyorum... Unut artık diyorlar, yapamıyorum... Hiç sevmemiş diyorlar, inanmıyorlar... Ben seni hala çok seviyorum...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 25 Kasım 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 pek bi alısılmıs diil mi ya? candan ercetinin bi sarkısı vardı.. arkadaslar nefretle buna o sebep diyor.. onlar yanlıs biliyor falan...o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Çok güzel abi eline yüreğine sağlık valla. Okurken maziye geçiş yaptım. Helal olsun[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Alışılmış ama içimden geldi, bozma ya (: Saolasın insayt[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 25 Kasım 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 abi güzel olmuş! ama bi kalemde silip attım diyosun sonra unutamadım diyosun! sanki orasını değiştirsen daha güzel olmaz mı?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Güzel olmuş açıkçası...[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Evet viper haklısın orası ne olmuş öyle ya Duygularımı karmaşık aktarmışım, ancak bu kadar oluyor (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 26 Kasım 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 olsun ya :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 dağınık bence biraz ya.[signature][hline]always on The Claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kim ne derse desin britneyin someday'ini seviyorum ya[signature][hline]always on The Claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar