dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: nymph, 05 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki: bi de gay dedin de,biz lez taklidini hergün yapıorz:-) etraftaki abazalardan kurtlumk için ehehe Lezlere daha çok bayılır erkekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: IceD, 09 Kasım 2005 12:43 tarihinde demiş ki: bende kucukken annanemlerin ewinin yanında oturan sümüklü bi kız wardı.Onu bi ewin kenarındaki ucurama oturtup sen burda bekle ben şimdi sindy bebeklerimi getircem diyip,aa olmaz ayaklarını asagıya salla dedikten sonra ve kızın yaptıgını gorunce arkasından iteklemiştim.Ucurum dedigim de 5-6 metrelık beton bi yer.En son kacarken aglma seslerini duyuyodum.Yaklaşık 1 sene gitmedim annanemlere.Ama bu olay sanırım cılgınlık deıl.Psikolojik çocuk tramwası gıbı bısı :) Yuh bee gerçekten sıırık bir çocukmuşsun o sıralar...Yazık o kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DoGMeaT, 12 Kasım 2005 09:26 tarihinde demiş ki: terli terli soğuk su içtim. zhauahu abi cok tehlikeli yapma öle şeyler[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 annamlere iyi geceler demeden yattım..düşünüyorum da çok çılgınmışım gençken[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hm bende ertesi gün yarışımn olduu bi gündü hava buz gbi ve bnm o yarışa girmemem lazımdı çünkü performansım çok kötüydü o hafta ve kötü derece almaktansa girmemeyi tercih ederdim antrenörümüz tek şartla yarışa girmememize izin verrdi oda hasta olmamız.. bende neyse antremandan çıkar çıkmaz üstümü yiyinmeden o ıslak halde(bu arada yüzücüyüm söylemeyi unutmuşum) havuzdan çıkıp dışarda karlara yatmıştımm.. hasta oliim derken ölüodum hemen ankaraya tekrar göndermişlerdi bni falan hastanede yatmıştım fln[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 benimde kucukken tuvaletim gelmisti disarida oynuyoduk annemler yok ananem war bitek oda uyuyomus evinde gittim ananemin kapisina isedim :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Valla bilgisayarı açmak, msn e girmek,dershaneye gidip aktif olarak ders çalışmak yaptığım çılgınca şeyler arasında.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Cilginlik ile Aptallik arasindaki ince farki bilmek lazim ..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: zaidral, 09 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki: çılgınca uyurum ben hehe en çok buna güldüm en samimi bu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 üst üste 6 posta gitmiştim bi kere haha[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aklıma gelmio şimdi bi dusuneyim :)[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bitanesi geldi aklıma gecenlerde oldu 2 tane arkadasım yolda kucuk bı kedı gormsler yoln ortasında olume terk edılmıs gıbıymıs yagmurlu havada asfaltta yatıoms yazık demısler almıslar kedıyı tabı kedıyı alırken arkın bırını ısırmış , bızde o gun hub almıstık 8portlu kantır cevırıoduk evde 4 e 4 abı herıf bahsetmemıstı ısırıktan kantır oynarken soledı ,bu arada kedı evde sıcak yerde uyuyor sonra ben dedım atın abı sunu hasta b dedım hastaya benzıordu attık dısarı sonra arkadas ısırıktan bahsettı gecenın 4 unde hastaneye gıttık, ondan sora gerı geldık abı o kedıyı bulun demıslerdı sabaha karsı 5te yagmrl u havada 2saat kedıyı aradık :([signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: SoulCube, 14 Kasım 2005 18:19 tarihinde demiş ki: üst üste 6 posta gitmiştim bi kere haha helal kardeşim...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende bizim evin orda gece vakti kafama esti 2 duble rakı ıctıkten sora mahalleye ındım kaykayımla ve yarım saat 45 dakka kaydım eglendım annemde bana bakıp guluo du o sırada eheheh :D bide ,, ortaokuldaydım mudur her zamankı gıbı kürsüye cıkmıs acıklama yapıo bende okulun web sitesini yaptım dıe benı kutlamak ıcın yanına cagırdı herkes helalll yeahh fln dıe bagırmaya calısırken ben mudurun penis bolgesıne muucxcxcxcx yaptım adam 90 derece egıldı fln sora ogrencılere baktıgımda 1000 kısılık okulda 17 kısı ayakta gülüo du eheheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: SoulCube, 14 Kasım 2005 18:19 tarihinde demiş ki: üst üste 6 posta gitmiştim bi kere haha O_o[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: CythraulAkhera, 15 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki: ben mudurun penis bolgesıne muucxcxcxcx yaptım adam 90 derece egıldı fln sora ogrencılere baktıgımda 1000 kısılık okulda 17 kısı ayakta gülüo du eheheh :D Abi canına susamışsın sen,ama müdür de hoşgörülüymüş bayaa,anlaşılan...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Arthur_HellsFire, 05 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki: daviona cevap yazmak gg[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben daa bu hafta sonu golcue anamlardan habersiz sewgilimi gormee gittim macera oldu gibi geldi bana çok zevklidi bi daa yapmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Kobeyle teke tek mac yapmıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 anlatim hemen.. yaz.. gece.. kumsal... alkol de var.. sevgilim (eski) ve ben.. geldi azımdaki sigarayı aldı cosss diye enseme bastı.. sadist işte..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Puhauhauha @Soulcube patlatmışsın be abi zuhauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 4 arkadaş gece 3 falan civarı, pijamalarla patsos yemekten dönerken (Fıstıkağacı'nda) trafik işaretlerinden birini söktük. O arada çöpçulerden biri "noluya lan" gibisinden bağırdı, trafik işareti (bayağı da uzunmuş, yerin altına en az 1m gömmüşler) elimizde 4 kişi pijamlarla koşmaya başladık.Hatırlatiyim gece 3! Ben düştüm kalktım koşmaya devam ettim. Apartmana girdik girişe levhayı bırakıp eve çıktık. ARkadaşın babası İlahiyat Profu , komşuları da kıl. Yani suç aletinden kurlumamız lazımdı. Sabah 6 gibi tekrar kalktık ve ordaki parka sakladık ağaçların altına... Vandallığın dibine vurmuştuk gece gece.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sadece kağıt atılan çöp konteynırına naylon poşet attım. üzgünüm ;([signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Fistan, 26 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: Sadece kağıt atılan çöp konteynırına naylon poşet attım. üzgünüm ;( kendinden utanmalısın bence *!çık dışarı diye bağırmak ister*[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. [Bu mesaj zarek tarafından 26 Kasım 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hiç olmadık bi anda yeter ulan diyip yere atladım okulda daha bu çarşamda..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar