Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çılgınca Yaptığınız Şeyler?

Davion

Öne çıkan mesajlar

said:
IceD, 09 Kasım 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
bende kucukken annanemlerin ewinin yanında oturan sümüklü bi kız wardı.Onu bi ewin kenarındaki ucurama oturtup sen burda bekle ben şimdi sindy bebeklerimi getircem diyip,aa olmaz ayaklarını asagıya salla dedikten sonra ve kızın yaptıgını gorunce arkasından iteklemiştim.Ucurum dedigim de 5-6 metrelık beton bi yer.En son kacarken aglma seslerini duyuyodum.Yaklaşık 1 sene gitmedim annanemlere.Ama bu olay sanırım cılgınlık deıl.Psikolojik çocuk tramwası gıbı bısı :)

Yuh bee gerçekten sıırık bir çocukmuşsun o sıralar...Yazık o kıza
Sosyal ağlarda paylaş

annamlere iyi geceler demeden yattım..düşünüyorum da çok çılgınmışım gençken[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

hm bende ertesi gün yarışımn olduu bi gündü hava buz gbi ve bnm o yarışa girmemem lazımdı çünkü performansım çok kötüydü o hafta ve kötü derece almaktansa girmemeyi tercih ederdim antrenörümüz tek şartla yarışa girmememize izin verrdi oda hasta olmamız.. bende neyse antremandan çıkar çıkmaz üstümü yiyinmeden o ıslak halde(bu arada yüzücüyüm söylemeyi unutmuşum) havuzdan çıkıp dışarda karlara yatmıştımm.. hasta oliim derken ölüodum hemen ankaraya tekrar göndermişlerdi bni falan hastanede yatmıştım fln[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray
Sosyal ağlarda paylaş

bitanesi geldi aklıma

gecenlerde oldu 2 tane arkadasım yolda kucuk bı kedı gormsler yoln ortasında olume terk edılmıs gıbıymıs yagmurlu havada asfaltta yatıoms yazık demısler almıslar kedıyı tabı kedıyı alırken arkın bırını ısırmış , bızde o gun hub almıstık 8portlu kantır cevırıoduk evde 4 e 4 abı herıf bahsetmemıstı ısırıktan kantır oynarken soledı ,bu arada kedı evde sıcak yerde uyuyor sonra ben dedım atın abı sunu hasta b dedım hastaya benzıordu attık dısarı sonra arkadas ısırıktan bahsettı gecenın 4 unde hastaneye gıttık, ondan sora gerı geldık abı o kedıyı bulun demıslerdı sabaha karsı 5te yagmrl u havada 2saat kedıyı aradık :([signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım
Sosyal ağlarda paylaş

bende bizim evin orda gece vakti kafama esti 2 duble rakı ıctıkten sora mahalleye ındım kaykayımla ve yarım saat 45 dakka kaydım eglendım annemde bana bakıp guluo du o sırada eheheh :D

bide ,, ortaokuldaydım mudur her zamankı gıbı kürsüye cıkmıs acıklama yapıo bende okulun web sitesini yaptım dıe benı kutlamak ıcın yanına cagırdı herkes helalll yeahh fln dıe bagırmaya calısırken ben mudurun penis bolgesıne muucxcxcxcx yaptım adam 90 derece egıldı fln sora ogrencılere baktıgımda 1000 kısılık okulda 17 kısı ayakta gülüo du eheheh :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 14 Kasım 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
üst üste 6 posta gitmiştim bi kere haha

O_o[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CythraulAkhera, 15 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
ben mudurun penis bolgesıne muucxcxcxcx yaptım adam 90 derece egıldı fln sora ogrencılere baktıgımda 1000 kısılık okulda 17 kısı ayakta gülüo du eheheh :D

Abi canına susamışsın sen,ama müdür de hoşgörülüymüş bayaa,anlaşılan...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
4 arkadaş gece 3 falan civarı, pijamalarla patsos yemekten dönerken (Fıstıkağacı'nda) trafik işaretlerinden birini söktük. O arada çöpçulerden biri "noluya lan" gibisinden bağırdı, trafik işareti (bayağı da uzunmuş, yerin altına en az 1m gömmüşler) elimizde 4 kişi pijamlarla koşmaya başladık.Hatırlatiyim gece 3! Ben düştüm kalktım koşmaya devam ettim. Apartmana girdik girişe levhayı bırakıp eve çıktık.
ARkadaşın babası İlahiyat Profu , komşuları da kıl. Yani suç aletinden kurlumamız lazımdı. Sabah 6 gibi tekrar kalktık ve ordaki parka sakladık ağaçların altına... Vandallığın dibine vurmuştuk gece gece.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 26 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
Sadece kağıt atılan çöp konteynırına naylon poşet attım. üzgünüm ;(

kendinden utanmalısın bence

*!çık dışarı diye bağırmak ister*[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 26 Kasım 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...