kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 arızalı olan mp3 calarımı teknosa nın garantisine verdim 3 haftada anca yaptilar.(keşke yapsalar) aradım adamları tamam 2 gune elinizde dediler bugun mp3 çalarım geldi okadar yüklemek için uğraştığım şarkıları silmişler!!!!!!!! onun yerine yam yam müziği koymuşlar ve kulaklık ve kumandası değişmiş ama bunlarda hata yoktu mp3 calarda hata vardı ve aynı bozukluk devam ediyor NEFRET EDIYORUM NİYE ADAM GİBİ YAPMAZLAR İŞLERİNİ böyle yapcaklarına yapamayız desinler daha iyi maymun olmayız en azından!
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 arcadium konutkent mağazasındaki personlein de topu ilgisiz. Adamlar gömleklerinden çekip getirmezsen hayatta ilgilenmezler seninle. Bir de azarlar gibi cevap veriyorlar[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 p.tesi arıycam fırça atcam çok sinirlendim bi işi yapcaksan tam yapcaksın yoksa yapmıycaksın!
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Biz ne yapabiliriz şimdi onu merak ettim. Bence sen bu sorunu bize değil onlara iletirsen (müdürlerine yada daha üst bir makama) sorununa çare bulabilirsin.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sitelerini mi hackleyelim? 175 alo tüketici.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
hyde Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 gıt şikayet et bence gereklı yerlere oyle buraya yazma dırek sıkayetcı ol en dogal hakkın[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 TeknoSA daki orgların, klavyelerin fişlerinin çıkartılmasına uyuz olmuştum ben en son !! Hrr hala takmadılar[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hızlısisteminde farkı yok[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true..
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Fistan, 26 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki: 175 alo tüketici. [signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya başından geçen şeyi paylaşmış siz buraya biseyler yazarken ınsanlar bısey yapsın dıyemı yazıyosunuz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Fistan, 26 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki: 175 alo tüketici. [signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya bilmiyorum anlatmak istedim cünkü teknosa teknolojik alet satımında türkiyenin en iyisi
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Elektronik eşya konusunda asla büyük perakendecilerle iş yapmam niyemi çünkü hiçbir zaman iyi bi teknik servis sunmazlar. İşi bilmeyen kişilerin "Aman nası olsa büyük bi firma burdan alıyım" diyip gittiği alışveriş yaptığı yerdir. Ve her zaman (örn: vatan computer , pcgold , teknosa) o teknoloji ile alakası olmayan insanlar aldıkları elektronik aleti 1 ay sonra bozup garantiye yollarlar ve tabi nası olsa bunlar işten anlamıo die yalapşap bi tamir ile geri yollanır. Bide istanbulda herkes iş yoğunluğundan ötürü böyle şeylerle fazla ilgilenemeyeceği için pekte böyle işlerin peşinde koşmazlar. Bu nedenle genelde karizma bilgisayar ile çalışıyorum adamlara burdan kargo ile yolladığım şey en geç 3 yada 5 gün içinde tekrar elime sağlam bir şekilde geri dönüyor. Hatta üstüne arıyorlar hala bir sorunum olup olmadığı hakkında. Yani bu nedenle bence böyle fotoğraf makinası falandı filandı gibi şeyleri alırsanız eğer bozacaksınız tam bozun garantiye yolladımı size yenisini vermek zorunda kalsın yoksa böyle büyük perakendecilere tamir için yollarsanız size bozup geri yollarlar.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 teknosaya kafalar.. abi yamyam muzigi ne peki ne koymuslar? kabile hdehödö fln mı yapıyo napıo[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 değiştirme hakkınız var, direk değiştirseydiniz[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 http://www.sikayetvar.com sitesini de bi dene bence. TeknoSA ile ilginç bi anım da var; 5-6 ay önce CD çalar çantası almak için TeknoSA'ya gittim, 35YTL dediler gaza gelip iki gün içinde aldım. Aldıımın ertesi günü başka bi mağazaya girdim, 19YTL'ye satılıyodu aynı çanta. Geçen hafta da kulaklık aliym dedim elektrikçiden. 25YTL dedi adam; yine gaza gelip aldım. Cuma günü TeknoSA'ya girdim, aynı kulaklığı 13YTL'ye satıyolar. Bu kadar şaşırtılmaz ki bi insan be ühü be![signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yamyam müziği takıyosun kulaklığı bamboochia diyor cd-çaları iki tarafa yere, bi tava tavana atmayı dene, çalışmazsa bi daha gönder[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 git adamlara anlat derdini ilgilensinler. çıngar çıkar mağaza en kalabalıkken.
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya nesi vardı da saçmaladılar[signature][hline]always on The Claymore
Öne çıkan mesajlar