Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Şöle bi aradım forumları kitap diye, soru diye, ama bulamadım. Hatta konuyu nereye açsam diye içim içimi yedi, sonra geldim açtım. Bu okul ve/veya test kitaplarındaki soruların grafiklerini ve şekillerini nası çiziyolar? Örneğin bi fonksiyon sorusundaki grafiği, ya da fizik sorusundaki "kareli" vektörleri, enerji sorusundaki eğik düzlem ve üzerindeki kütleleri nasıl çiziyolar? Elle ya da CorelDraw/Adobe Illustrator gibi programlar kullanarak her şekil için 5-10 dk harcadıklarını sanmıyom. Nasıl çiziyolar bunları, ne tür program kullanıyolar, hiç aklım ermiyo doğrusu?[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hazır paket programları vardır! örneğin bi elektronik devre çizilirken de bunun için yapılmış prog. kullanılır! (ör:elektronic workbench,proteus,board maker,ulti board vb..)gibi! bunlarda da devre elemanları hazırdır ve kolayca çizebilirsin.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bizim lisede matematik hocası bi program aracılığı ile çiziyodu. laptopunda da göstermişti böle cartt diye çiziyodu[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi...
ze-NoN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bilgisayar proglamlarıyla çok rahat çizdirebilirsin örnek matlab[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Öne çıkan mesajlar