Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorulardaki grafikler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöle bi aradım forumları kitap diye, soru diye, ama bulamadım. Hatta konuyu nereye açsam diye içim içimi yedi, sonra geldim açtım.
Bu okul ve/veya test kitaplarındaki soruların grafiklerini ve şekillerini nası çiziyolar? Örneğin bi fonksiyon sorusundaki grafiği, ya da fizik sorusundaki "kareli" vektörleri, enerji sorusundaki eğik düzlem ve üzerindeki kütleleri nasıl çiziyolar? Elle ya da CorelDraw/Adobe Illustrator gibi programlar kullanarak her şekil için 5-10 dk harcadıklarını sanmıyom. Nasıl çiziyolar bunları, ne tür program kullanıyolar, hiç aklım ermiyo doğrusu?[signature][hline]Ahaha
Miburo!
Whadda?!? O_o
Mesaj tarihi:
hazır paket programları vardır! örneğin bi elektronik devre çizilirken de bunun için yapılmış prog. kullanılır! (ör:elektronic workbench,proteus,board maker,ulti board vb..)gibi! bunlarda da devre elemanları hazırdır ve kolayca çizebilirsin.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
bizim lisede matematik hocası bi program aracılığı ile çiziyodu. laptopunda da göstermişti böle cartt diye çiziyodu[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi...
Mesaj tarihi:
bilgisayar proglamlarıyla çok rahat çizdirebilirsin
örnek
matlab[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
  • Yeni Oluştur...