Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zararlı bir teori


retorikci

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,


Hepimiz oyunu her açtığımızda "bu defa satın aldığım hangi eşya silindi", "ne kadar param silindi" demekten bıkmış olsak gerek. Ortalıkta hala binlerce macrocu, dupe eşya ve türlü türlü hile dolanıyor. Ne yazık ki görünen o ki bu durumu düzeltmek için yapımcılar yeterli önlem almıyorlar.

Bu insanları biraz telaşa sokup bu işi hızlandırmak için bir önerim var.

birbiriyle anlaşmalı olarak 10-15 kişi birer char açsak ve bu charlarla her türlü itemi dupelayıp(gerçi nasıl yapılır bilmiyorum ama), bir serverda bedavadan dağıtsak. Mesela raptor 10k, elixir 5k gibi. Birkaç gün içinde herkesi itema gold bar'a boğsak. civcivlerin bile birer raptoru olsa :) Falan filan..

Yani kısacası;
bir şekilde kısa bir süreliğine de olsa oyunu çekilmez hale getirsek. Yapımcılar uyanıp da artık adam akıllı bir önlem alırlar mı?

Biliyorum, çok çirkin ve illegal bir yöntem bu. Ancak oyun cidden çekilmez bir hal aldı. Emeğimize yazık.

Biliyorum kilitlenmeye müsait bir başlık :)

Fikirlerinizi bekliyorum....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana neden yetkililerin bu işle ilgilenmedini sölim bir dupe oldukca itemler silindikce bazi kişiler gene cash para alip para yapmaya caliscak bundan kim karli cıkcak ?? tabiki k2network macro bizim deildiyolar ama halen macro programi calisiyoo neden cz de ve savasta calismiyo sadece piana yada karusta calisiyoo cz de calistirilmayan bisey oralardada calistirilmaz bunu satip para kazanan kim ?? gene k2network anlican adamlar ole bi proje koymuslarki ortaya paso kaz yolar gibi oyuncuları yoluyolarr benim bu oyundan cıkardım bu[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: ?
np:110 k

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ojeee, 27 Kasım 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
ben sana neden yetkililerin bu işle ilgilenmedini sölim bir dupe oldukca itemler silindikce bazi kişiler gene cash para alip para yapmaya caliscak bundan kim karli cıkcak ?? tabiki k2network macro bizim deildiyolar ama halen macro programi calisiyoo neden cz de ve savasta calismiyo sadece piana yada karusta calisiyoo cz de calistirilmayan bisey oralardada calistirilmaz bunu satip para kazanan kim ?? gene k2network anlican adamlar ole bi proje koymuslarki ortaya paso kaz yolar gibi oyuncuları yoluyolarr benim bu oyundan cıkardım bu

+1 ek olarak diezin piayasasini 2-3 katina cikaranda lllilll adinda herseye deli gibi para veren bi kisiydi(senin yapmak istedigin sey sanirim).diez serverlar arasinda en ucuz piyasaya sahipken onceki fiyatin 2-3 katina firladi piyasa.knight cash ve dupesuz diezdede saglam item sahibi olmak cok zor su anda..

[Bu mesaj dominik tarafından 27 Kasım 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin dedini biz bi ara kafaya koymuştuk
raptorun, shardın, ib nin, elixerin, totemicin, mirage swordun
+9 unu yapıp çoğaltıp cz de sadece orclara pot parasına satcaktık :D ama uzun sürer die yapmadık

ozman düşünsene bütün orcların elinde +9 item puhahahaha
belaa belaa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım birbirimizi yanlış anlamıyoruzdur :)
Benim bahsettiğim bir şekilde oyunu amaçsızlaştırmak.
Yani herkesin elinde çok iyi itemler olacak ve hiç kimsenin birbirinden farkı kalmayacak. Premium,knight cash almanın cazibesi olmayacak.Dolayısıyla rekabet olmadığı için oyunun cazibesi düşecek. Yani daha az insan oynayacak. Bu da K2 için kazanç kaybı demek. Bir şekilde onların dupe wipe yapma hızından daha hızlı olarak piyasaya item sokulabilirse bir çözüm üretmek zorunda kalırlar.

Gerçi pek bilmiyorum. dupe eşya bir pogramla yapılıyor dur herhalde. Ortada bir program varsa 1 tane de 1000 tane de yapılabilir

Saygılar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben de hiç uğraşmadım bu tarz şeylerle.
lvl 51'im üstümde doğru düzgün bi tane chitin yok :D
Baldırı çıplak ama dürüst oynamaya çalışıyorum.

Ancak birkaç forumda okuduğum kadarıyla iki kişi trade yaparken sanırım oyundaki bir bug dan yararlanılıp bir şekilde item kopyalanıyor. Dupe hakkında tek bildiğim bu. Belki de bir hurafeden ibaret.

Ancak şunu söylemeliyim ki çok insan bu işi yapıyor olsa gerek. Yakın zamanada, eskaza elime çok ucuza unique bir takı geçti. Satmak için colony zone'a gittim tezgah açtım. yarım saat içinde gelen PM lerin neredeyse yarısı bu itemi DUPE yapmayı teklif ediyordu. O zaman kafama dank etti :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...