Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Evet başka bir ensturmana başlayacağım için bu üç aletimi satmaya kadar verdim Amfi: Ampteq marka 40 Wattlık büyük bir amfi Gitar: Cort marka Stat2t Gitar Prosesor: Behringer marka X-Vamp Prosesor Başlangıç ve orta düzey için gerçekten süper bi set.Denemek isterseniz çalışma odamızda istediğiniz kadar deneyebilirsiniz.Tonlar gerçekten süper.Deneyince hayret edeceksiniz =) Gitar 6 ,amfi 5 aylıktır.Prosesor de nerdeyse hiç kullanılmadı.Sıfırından farksız tamamen. Aletlere gerçekten bebek gibi bakıldı.Görünce hak vereceksiniz Gitarı 180 dolara amfiyi 290 milyona aldım Prosesoru ise 180 dolara satıldığını gördüm.Pan müzikte... Ayrıca 20 gün önce aldığım Ritter marka Gigbag (60 milyon) ve 25 milyon değerinde askı setin içinde hepsi için 560 milyon istiyorum.Pazarlık payı içindedir.İyi bir pazarlık yapıp daha ucuza kapatabilirsiniz. sadece amfiyi 220 milyon gitar prosesor ve gigbag i ise 400 milyon a satabilirim. Pazarlık payı tabii ki var.Hafta içi uygun bir saatte veya haftasonu istediğiniz bir saatte denemeye gidebiliriz. (Ankarada oturuyorum) [spo1=Resim][/spo][signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ah param olacaktıkı.ama zordur heralde satmak.ben satamzdım dogrusu.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hemsire_yamur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 AMfi DEil anfi :Haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 *!konu dışı* TDK'da anfi diye bir kelime yok, amfiteatr var mesela, köken olarak aynı olabilirler, zaten şunlar var yazım klavuzunda sadece; amfi amfibi amfibi harekât amfibol,-lü amfibyumlar amfiteatr amfizem zaten ingilizcesi de Amplifier diye geçtiğine göre amfi olarak dilimize yerleşmiş olması daha mantıklı bu Ambar örneğine benziyor biraz, Türkçede N'den sonra B harfi gelmez, zaten söyleyişi de zordur, Anbar yazımı yanlıştır ama genelde bu yanlış yapılır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Ekim 2005 08:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 işte bunu seviyorum :)[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 satılmadıysa talibim. şubat ayında alabilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 böhüeh ankaradaymışsın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 şubata kdr senin olduun yere gelir gider tozunu göremezsin[signature][hline]res pls kaganustungel.com satılık domain!! guild.gen.tr Thias [Venture Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hemen alanlara şok indirimler yapabilirim =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bunu beğenenler bunları da beğendiler: evet evet bunu beğendiler (not: arkadaşım senin mesajın altından çıkar sağlamak gibi bi amacım var gibi gözükse de aslında sadece o da hatırlansın gitar arayanlar huzura kavuşsun vs. olmasını istediğimden verdim linki. yoksa şuncacık ufacık yerde rekabet falan yok aman ha yanlış anlama sakın)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yanlış anladım dışarda görüşürüz =) zaten satıldığıda yok ehüheü =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 lopeth ben alabilirim msn atta konuşalım[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar