Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İhtiyaçtan satılık Elektro Gitar + Amfi + Prosesor

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Evet başka bir ensturmana başlayacağım için bu üç aletimi satmaya kadar verdim

Amfi: Ampteq marka 40 Wattlık büyük bir amfi

Gitar: Cort marka Stat2t Gitar

Prosesor: Behringer marka X-Vamp Prosesor

Başlangıç ve orta düzey için gerçekten süper bi set.Denemek isterseniz çalışma odamızda istediğiniz kadar deneyebilirsiniz.Tonlar gerçekten süper.Deneyince hayret edeceksiniz =)

Gitar 6 ,amfi 5 aylıktır.Prosesor de nerdeyse hiç kullanılmadı.Sıfırından farksız tamamen.
Aletlere gerçekten bebek gibi bakıldı.Görünce hak vereceksiniz

Gitarı 180 dolara
amfiyi 290 milyona aldım
Prosesoru ise 180 dolara satıldığını gördüm.Pan müzikte...

Ayrıca 20 gün önce aldığım Ritter marka Gigbag (60 milyon) ve 25 milyon değerinde askı setin içinde

hepsi için 560 milyon istiyorum.Pazarlık payı içindedir.İyi bir pazarlık yapıp daha ucuza kapatabilirsiniz.

sadece amfiyi 220 milyon

gitar prosesor ve gigbag i ise 400 milyon a satabilirim.

Pazarlık payı tabii ki var.Hafta içi uygun bir saatte veya haftasonu istediğiniz bir saatte denemeye gidebiliriz.

(Ankarada oturuyorum)

[spo1=Resim][/spo][signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...

Sosyal ağlarda paylaş

*!konu dışı*

TDK'da anfi diye bir kelime yok, amfiteatr var mesela, köken olarak aynı olabilirler, zaten şunlar var yazım klavuzunda sadece;

amfi amfibi amfibi harekât amfibol,-lü amfibyumlar amfiteatr
amfizem

zaten ingilizcesi de Amplifier diye geçtiğine göre amfi olarak dilimize yerleşmiş olması daha mantıklı

bu Ambar örneğine benziyor biraz, Türkçede N'den sonra B harfi gelmez, zaten söyleyişi de zordur, Anbar yazımı yanlıştır ama genelde bu yanlış yapılır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Ekim 2005 08:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bunu beğenenler bunları da beğendiler: evet evet bunu beğendiler

(not: arkadaşım senin mesajın altından çıkar sağlamak gibi bi amacım var gibi gözükse de aslında sadece o da hatırlansın gitar arayanlar huzura kavuşsun vs. olmasını istediğimden verdim linki. yoksa şuncacık ufacık yerde rekabet falan yok aman ha yanlış anlama sakın)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...