Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Buzk, 26 Kasım 2005 04:16 tarihinde demiş ki: Fotoyu çeken zatı muhterem hala yaşıyomu acaba? Hey allam LöL, süperdi.[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: DarKRideR, 26 Kasım 2005 21:07 tarihinde demiş ki: ahaha bunu ilk Fistan koymuştu o günden beri cep telefonumda arka plan :D evet ilk ben koymuştum ama nereye koydugumu bulamadıgım için daha önce koyulmuştu diyemedim :P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: InneR_ChaoS, 26 Kasım 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Ya Ispanyada gelenek bu galiba 2-3 boğayı delirtip halkın üzerine salıyolar,millet hede hüde ahuahua diyerek kaçıyolar..Komik aslında Evet öyle. Heyecanlı ya da arkadaşın tabiriyle komik olmayan kısmı arenada başlıyor. Boğaların koştuğu o yolun sonu dosdoğru arenaya çıkıyor. Her sene en az bir kaç kişi çok ağır şekilde yaralanıyor ya da ölüyor. İş değil ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Lakers, 26 Kasım 2005 04:25 tarihinde demiş ki: Rahmetli güzel yakalamı$. ahaha xD[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma wtf o_0 _________________________ Gorillaz
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ispanyada millet boğadan kaçıyor türkiyede yapılsa boğaların peşlerinmde kasap da görmek mümkün olur[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng)
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 lol çok pis bakıo bu =)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 photoshop gibi geliyor bana ama yine de hoş resim.
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bu resım baya yankı yaratmıştı hatta çeken kişinin oldugunu bile sölemişlerdi sonra çeken kişi oraya makıneyı sabıtleyıp uzaktan çektigini solmişti;)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kadın erkek farketmez beni öp[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 WTF !!! Uçan Boğa[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands
Öne çıkan mesajlar