Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Banka

TheCrusher

Öne çıkan mesajlar

1. olarak visaelctron odemede kullanılamıyor cunku atm kartı bende gordum orda gozukuyor ama sadece acc active yaparken kullanabilirsin git bi garantiye hsp actır actırırken 40-45ytl bişi koy yada 25fln 2ay yatırmana gerek kalmaz tabi 25m yatırırsan bi ay için internet şifresi iste git eve www.garanti.com a gir sanal kart yarata gir sora hesaptaki parayı sanal karta gecir olsun bitsin. peki ben neden yapmıyorum

*hemen bi garanti subesine kosar ama c.tesi oldugu için kapalıdır küfür eder ve p.tesiyi bekler*[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

garanti bankasi iyidir. benim garanti kredi kartimi kabul etmedi blizzard, nedenini bilemedigim bi sebepten. ben de sanal kart cikarttim bitane, her ay kredi kartindan sanal karta para aktarip onunla oduyorum.

sen de babanin kredi karti olan bi bankada internet subesi actirip sanal kart cikarttirabilirsin, kredi kartindan ona aktarip odersin.

her bankada var artik internet subesi ve sanal kart benim bildigim.
Sosyal ağlarda paylaş

eet sanal kart adı üstünde sanal net üstünden işlemlerde sorun cıkartmıyor benim girdiim cc sorun cıkarttı o yüzden p.tesi bi tane sanal kart alcam pre-paid alırkende sorun cıkartıyor cünkü[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Hsbc den hesap acılır ve hesap acılırken içine para atılır ardından internet bankacılıgı şifresi istenilir ve ordan sanal kart yaratılır ardından para sanal karta aktarılır ve wow ödemesi veya netten herhangi bir alısverişinizde kullanılır :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 26 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
1. olarak visaelctron odemede kullanılamıyor cunku atm kartı bende gordum orda gozukuyor ama sadece acc active yaparken kullanabilirsin git bi garantiye hsp actır actırırken 40-45ytl bişi koy yada 25fln 2ay yatırmana gerek kalmaz tabi 25m yatırırsan bi ay için internet şifresi iste git eve www.garanti.com a gir sanal kart yarata gir sora hesaptaki parayı sanal karta gecir olsun bitsin. peki ben neden yapmıyorum

*hemen bi garanti subesine kosar ama c.tesi oldugu için kapalıdır küfür eder ve p.tesiyi bekler*

bende bişi sorcam 2. si nerde.[signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...