TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 arkadaşlar ben malum gencim 18 yaşında deilim bi hsp açtırıp ordan ödicem fakat sanırım visa-electron olması lazım peki hangi bankalar visa-electron hangileri maestro veriolar söler misiniz? elinde olan varsa seçeneklerim şunlar: HSBC-OYAKBANK-CİTİBANK-TEB(hangisinde visa electron veriolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 1. olarak visaelctron odemede kullanılamıyor cunku atm kartı bende gordum orda gozukuyor ama sadece acc active yaparken kullanabilirsin git bi garantiye hsp actır actırırken 40-45ytl bişi koy yada 25fln 2ay yatırmana gerek kalmaz tabi 25m yatırırsan bi ay için internet şifresi iste git eve www.garanti.com a gir sanal kart yarata gir sora hesaptaki parayı sanal karta gecir olsun bitsin. peki ben neden yapmıyorum *hemen bi garanti subesine kosar ama c.tesi oldugu için kapalıdır küfür eder ve p.tesiyi bekler*[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu arada visa electron iş bankasının atm kartıdır.[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 peki bişe sorcam başka hiçbi bankadan bu işi halledemz miyim not: babam bi kere garantidekilerle kavga etti çok sinirlendi ordan olmaz dio başka bankalardan sanal kart alamaz mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tabii olur bu sadece bi örnekdi :) sitesini bildigim için onu yazdım[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 pre-paid kart kullan?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 eh onun içinde sanal kart lazım yada cc ama cc yi oraya vercene wow a verir daha ii bildiimiz gibi pre-paidler tr ye daha ulasmadı[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 garanti bankasi iyidir. benim garanti kredi kartimi kabul etmedi blizzard, nedenini bilemedigim bi sebepten. ben de sanal kart cikarttim bitane, her ay kredi kartindan sanal karta para aktarip onunla oduyorum. sen de babanin kredi karti olan bi bankada internet subesi actirip sanal kart cikarttirabilirsin, kredi kartindan ona aktarip odersin. her bankada var artik internet subesi ve sanal kart benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 eet sanal kart adı üstünde sanal net üstünden işlemlerde sorun cıkartmıyor benim girdiim cc sorun cıkarttı o yüzden p.tesi bi tane sanal kart alcam pre-paid alırkende sorun cıkartıyor cünkü[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Hsbc den hesap acılır ve hesap acılırken içine para atılır ardından internet bankacılıgı şifresi istenilir ve ordan sanal kart yaratılır ardından para sanal karta aktarılır ve wow ödemesi veya netten herhangi bir alısverişinizde kullanılır :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 garanti sanal kart. tek geçerim. 50 defa da annattım crusher. burdan beri takılma git bankaya sor.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: _Rion_, 26 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki: 1. olarak visaelctron odemede kullanılamıyor cunku atm kartı bende gordum orda gozukuyor ama sadece acc active yaparken kullanabilirsin git bi garantiye hsp actır actırırken 40-45ytl bişi koy yada 25fln 2ay yatırmana gerek kalmaz tabi 25m yatırırsan bi ay için internet şifresi iste git eve www.garanti.com a gir sanal kart yarata gir sora hesaptaki parayı sanal karta gecir olsun bitsin. peki ben neden yapmıyorum *hemen bi garanti subesine kosar ama c.tesi oldugu için kapalıdır küfür eder ve p.tesiyi bekler* bende bişi sorcam 2. si nerde.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yazdım da ayırmayı unuttum ehahaeag[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar