BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hani her müzik dükkanında çalan bi şarkı varya.akerdeonla çalan hani.. neydi onun adı???[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ohannesburger babacum :) Biraz daha ayrıntıya girebilirsen[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not!
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 harbiii ohansburger...bende rex in sokagının orda surekli calan muziğin ismini merak ediorum ama olmuo işte bole topicler..[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. [Bu mesaj unac tarafından 16 Eylül 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 taksimdeki hani, 24 saat dırınırı dırınırı dırınırı rıııııııııııı dı dıdıdıııııııııı diye çalan dimi? (nsı tariftir bu yaa) hakkaten ben de merak ediyorum bilen varsa şahane olur[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 16 Eylül 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 duke aynen o işte.. aslında benim için öenmi yoktu da arkadaş harasladı beni abi bulalım abi bulalım deidm patidekliler bilir.. demeye kalmadı herfif antralyaya tatile gitti bnu kadar bal olurmu bir adam da yaa..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
h1v Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o şarkıyı patide bilen yok:) tarifte edilmiyorki şarkı bende bayadır merak ediyorum Xaero nun topicinde bulamadık:-)
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 akordeon diil ki o. istiklalde yıllardır kemanla çalan bi $arkı vardır. hatta iki tane. birbirine benziyolar. köprüler albümün adı.çe$it çe$it sanatçının yaptıgı bi çalı$ma..[signature][hline]g3nksquad lütfen
h1v Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Uplıyım biri bu şarkıyı bulsun ya lütfen bilen yokmu :(
cna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o şarkı anonim :P[signature][hline]jahnn
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bence o sarkının ismi "ismi ne bu şarkının ya" :D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Geçenlerde banka reklamı mıydı neydi orada da çalıyordu eğer onu diyorsan ve zaten sürekli çalar bu istiklal de şarkının adı WALTZ OF THE BUTTERFLY
h1v Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 şarkı yeni bi şarkı ama :) hareketli bi parça hızlı çalıyor aleti böyle. [Bu mesaj h1v tarafından 18 Eylül 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 acaba islikla godfather calan amcadanmi bahsediyo??
h1v Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 öehh:) bildiğin şarkı arkadaşım ya. edit: üstteki mesajı quotelamışız:) [Bu mesaj h1v tarafından 18 Eylül 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hangi parçayı dediğni çok iy anladım lakin ben de bilmiyorum... 3 senedir fln çalıyo galiba bence ancak bu kadar tarif edilir o parça dırıdırı dırıdırı dırırı rııııııı dırırı rıııııııııııııı rıı... evet aynen öyle hakkaten ciddi diorum belki sen de bnm imzamı tanırsın, biz aynı dili konuşuyoruz :P[signature][hline]nın nırı nınnın, nın nın!
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aaah ah! hala bir uktedir içimde şu güzel şarkı :P[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Öne çıkan mesajlar