BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hani her müzik dükkanında çalan bi şarkı varya.akerdeonla çalan hani.. neydi onun adı???[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ohannesburger babacum :) Biraz daha ayrıntıya girebilirsen[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 harbiii ohansburger...bende rex in sokagının orda surekli calan muziğin ismini merak ediorum ama olmuo işte bole topicler..[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. [Bu mesaj unac tarafından 16 Eylül 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 taksimdeki hani, 24 saat dırınırı dırınırı dırınırı rıııııııııııı dı dıdıdıııııııııı diye çalan dimi? (nsı tariftir bu yaa) hakkaten ben de merak ediyorum bilen varsa şahane olur[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 16 Eylül 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 duke aynen o işte.. aslında benim için öenmi yoktu da arkadaş harasladı beni abi bulalım abi bulalım deidm patidekliler bilir.. demeye kalmadı herfif antralyaya tatile gitti bnu kadar bal olurmu bir adam da yaa..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o şarkıyı patide bilen yok:) tarifte edilmiyorki şarkı bende bayadır merak ediyorum Xaero nun topicinde bulamadık:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 akordeon diil ki o. istiklalde yıllardır kemanla çalan bi $arkı vardır. hatta iki tane. birbirine benziyolar. köprüler albümün adı.çe$it çe$it sanatçının yaptıgı bi çalı$ma..[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Uplıyım biri bu şarkıyı bulsun ya lütfen bilen yokmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o şarkı anonim :P[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bence o sarkının ismi "ismi ne bu şarkının ya" :D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Geçenlerde banka reklamı mıydı neydi orada da çalıyordu eğer onu diyorsan ve zaten sürekli çalar bu istiklal de şarkının adı WALTZ OF THE BUTTERFLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 şarkı yeni bi şarkı ama :) hareketli bi parça hızlı çalıyor aleti böyle. [Bu mesaj h1v tarafından 18 Eylül 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 acaba islikla godfather calan amcadanmi bahsediyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 öehh:) bildiğin şarkı arkadaşım ya. edit: üstteki mesajı quotelamışız:) [Bu mesaj h1v tarafından 18 Eylül 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hangi parçayı dediğni çok iy anladım lakin ben de bilmiyorum... 3 senedir fln çalıyo galiba bence ancak bu kadar tarif edilir o parça dırıdırı dırıdırı dırırı rııııııı dırırı rıııııııııııııı rıı... evet aynen öyle hakkaten ciddi diorum belki sen de bnm imzamı tanırsın, biz aynı dili konuşuyoruz :P[signature][hline]nın nırı nınnın, nın nın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aaah ah! hala bir uktedir içimde şu güzel şarkı :P[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar