sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 arkadaşlar resmen ağlıycam! Bakın ne olduğunu anlamıyorum ama bi anda zort diye bi olay çıkıveriyo ve NETWORK AUTHORITY/SYSTEM tarafından bilgisayar 1 dakka içinde kendi kendine kapatılıyo!! nedeni ise "Uzaktan Yordam Çağrısı" yüzünden diyo.. yakında bide ss koyarım iyice anlarsınız ama şimdi dediklerimden bişi anladıysanız lütfen yardım edin!!! kafayı sıyırcam!!![hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 seni böyle alalım neredeyse herkez aynı dertden muzdarip hadi bakalım görücez bu işin sonunda ne olacak.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Uzaktan Yordam Çağrısı ben bu windowsun türkçesini anlamıyorum o yüzden ing. kullanıyorum :utaniem: Sorunun sanırım hackle ilgili birşey.[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 böhü gene çıkcak diye o kadar acele yazdım ki bakmadım dierlerine.. bende 15 dakkadır falan yok bu dalga!![hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar