arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Kor'gall gençliği kim bilelim, eğlenelim :D /w Arkaine[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ney? bu arada hangi server?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 server derken US veya EU demiş sanırım. realm dese hehe derdin.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 phlanx'ın anlamsız çıkışını takdir ettiğimden değil ama realm demek istedim. şimdi de baktım, valla da realmmış.. vay be..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 burning legion dahil 4-5 realm dan transfer açılmıştı kor'gall a transfer günü açılmış bi realm, 2. karakterleri oraya attık. en son baktığımda tahminlerimizin üstünde türk arkadaş vardı[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ağırlıklı olarak horde mi alliance mı var türkler olarak? charımı ona göre açmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 alliance ı bilmiyorum ben horde um, yeterli sayıda türk vardı en son baktığımda.[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 nasil oluyor bu karakter tasima isi . hala varsa tabi . anlatirsaniz bl den kacmayi dusunuyorum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Burning Legion'dan karakterini taşımana izin verdikleri tek server Kor'gall'dı ama geçen hafta kapandı.. Adını unuttuğum bi server için bu hak devam ediyor şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 account management tan yapilio, character migration die bi bolum var ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 agabişiybişiy den var şu an, BL den tekrar açılabilir belli olmaz. korgall baya şenlencek gibi[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Luriel, 03 Haziran 2005 07:10 tarihinde demiş ki: Luriel Hoarmurath Khelben Romork Gothazel Hodja Disconnect Anoiv Blacwqlf Raimad Maxarathiel Strahd aklıma gelmeyen 5-6 tane vardır.. Serverı domine ettik ztn hordun en buyuk guildi bizim.. :) [Bu mesaj Luriel tarafından 03 Haziran 2005 07:11 tarihinde değiştirilmiştir] ben de raimad oluyorum. herhangi bir konuda mesaj atarsanız her türlü yardımı yaparım. lvl 20 alt hunterım var onun ad da kralzan. ps:lam luriel de patidenmiş ehuhe nese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kor'galldayım bende level 36 undead mage benedice[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bi siz varsınız zaten o serverda herhalde :p Amylee'yi izlemiştim ilk kor'gala gectigi zamanda, millet kafasını duvara vuruyodu hayatımın en büyük hatasını yaptım bu servera geçmekle diye :) Boşverin orayı açın sylvanasta yeni bi karakter daha eğlenceli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 account altındaki 3-4 karakterden sadece seçtigimiz bi tanesini mi o transfer olayında alabiliyomuyuz yoksa illa o serverdaki bütün karakterllerle beraber mi geçiyo yeni server a ?[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sadece istediğin karakterlerini yolluyorsun. valla ben ikinci karakteri attım, gayet memnunum dünki transfer olayıyla baya baya bir insan geldi ve korgall da da pvp raidleri başladı ancak horde baya bir çakıyor tabiri caizse hehe.census da son baktığımda alliance daha fazlaydı ama nedense savaş alanında hep daha fazla horde görüyorum.zaten şu son transferlere kadar ortada doğru düzgün alliance da yoktu, daha bi dengelendi hoş oldu. artık ne fazla kalabalık ne de bomboş.ilerde daha kalabalıklaşırsa bi BL havası yakalanır belki hehe öyle birşey olsun istemem henüz, lvl 60 olayım o zaman olsun :). Axedice da korgall'da, yazmamış buraya ben yazayım bari: /w Silverwind[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 aboooo Kor'gall is full Position in queue:120 bu nee. 2 gün önce orgrimmarda adam yoktu. şimdi server dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hayırlı olsun Kor'gall high pop olmuş durumda.deli gibi doldu. agamaggan da ispanyollardan kaçan insanlar bi anda yığıldı korgall a.bence güzel oldu hem de alliance ımız baya bi zevk sahibi hehe baktılar tarren da çakıo horde hemen sun rock a, tbluff a gittiler falan.piyasa da canlandı haliyle. ya buradan illaki vardır high level arkadaşlar, yok mu bi guild, sahip çıkın bize hehe[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bend e kor'gall dayım /w infernox[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 atacaktim ben lvl 57 mage i oraya ama high olmus bile . takip edemedik hic tuh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ilginçtir tarren mill de sadece oraya levelling için gelmiş olanlar yani lvl 20-35 arası ağırlıklı bi savaş var, acaip eğlendim yüksek levellar sağ duyulu davranıp atlarından inmeden yoluna devam ediyorlar nasıl hoşuma gitti anlatamam.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bende geçtim efsane orc warrior-Shindei :P lvl 50 oldum daha ^.^[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eski cursed den baya kişi var korgall da desenize :P[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ahah bende ordayım o shınde varya onun elınde level 15 lık balta ıle domuzkesdıgı gunlerı bılırım[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kor'gell meyin , Sylvanas gelin ;)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar