Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarimda bazi resimler yardim lutfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 25 Kasım 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
bilgisayarında bazı resimleri yardın ?

neyle yardın bi anlatsana

Cok komiksin ya neyle besliorlar seni? insan gibi yardim istioruz surada senin gibilerin boyle yazcagini bilseydim acmazdim tobe tobe ne insanlar war[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bak sen yenisin bilmezsin burdakilerin hepsi tdk'den yanlış yazmaya gelmez hemen hatanı düzeltip kendilerini mutlu hissederler.Sorsan neden böyle yapıyorsun diye tek cevapları vardır türkçemizi güzelleştirelim sanal ortam da olsa yazım hatası yapmıyalım.Halbuki bilmezlermiki kendilerinin hiç yanlış yapmadıgını ? sonra sen bu kişiye cevap verdiğin zaman bi tartışma çıkar başka bir konuda ise nerde eski paticik hep tartışma çıkıyor adam gibi tartışmalar olmuyor ah eski günler vah eski günler derler...
[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş

[Bu mesaj Lothrodel tarafından 26 Kasım 2005 06:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gülüyorum sadece, sen o adamlara imlalarını düzeltin dedimi, ben görmedim teşekkür ederim diye cevap veriyorlar. Bazıları ise bana ne kardeşim be siz yapmıyormusunuz diye...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki:

Burada herşey var ama bi kerhane yok...
Mesaj tarihi:
said:
Lothrodel, 26 Kasım 2005 06:06 tarihinde demiş ki:
bak sen yenisin bilmezsin burdakilerin hepsi tdk'den yanlış yazmaya gelmez hemen hatanı düzeltip kendilerini mutlu hissederler.Sorsan neden böyle yapıyorsun diye tek cevapları vardır türkçemizi güzelleştirelim sanal ortam da olsa yazım hatası yapmıyalım.Halbuki bilmezlermiki kendilerinin hiç yanlış yapmadıgını ? sonra sen bu kişiye cevap verdiğin zaman bi tartışma çıkar başka bir konuda ise nerde eski paticik hep tartışma çıkıyor adam gibi tartışmalar olmuyor ah eski günler vah eski günler derler...

Hayir imla hatasi olmus olabilir ne yazdigim gayet acik insan kendini bununla nasil eglendirebilirki eger egleniorsa bile bu insanin zeka seviyesini gosterir...
  • Yeni Oluştur...