bejawe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 cok ya bulanik yada renksiz yada her ikiside mesela forumlarda yukarida soldat mame uo 3 tane icon war ama bunlar buglu ve renksiz nedendir ?[signature][hline]
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sende sorun yok merak etme o resimler dandik. Bende de öyle gözüküolar.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bilgisayarında bazı resimleri yardın ? neyle yardın bi anlatsana[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hızlı internet şeysimi yükledin yoksa?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ya kazaa kullaniorum kazaadaki sectigim sarkilari hizli indirmesi icin bi program indirdim[signature][hline]
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Lopeth, 25 Kasım 2005 23:34 tarihinde demiş ki: bilgisayarında bazı resimleri yardın ? neyle yardın bi anlatsana Cok komiksin ya neyle besliorlar seni? insan gibi yardim istioruz surada senin gibilerin boyle yazcagini bilseydim acmazdim tobe tobe ne insanlar war[signature][hline]
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bak sen yenisin bilmezsin burdakilerin hepsi tdk'den yanlış yazmaya gelmez hemen hatanı düzeltip kendilerini mutlu hissederler.Sorsan neden böyle yapıyorsun diye tek cevapları vardır türkçemizi güzelleştirelim sanal ortam da olsa yazım hatası yapmıyalım.Halbuki bilmezlermiki kendilerinin hiç yanlış yapmadıgını ? sonra sen bu kişiye cevap verdiğin zaman bi tartışma çıkar başka bir konuda ise nerde eski paticik hep tartışma çıkıyor adam gibi tartışmalar olmuyor ah eski günler vah eski günler derler... [signature][hline]god hates us all Beşiktaş [Bu mesaj Lothrodel tarafından 26 Kasım 2005 06:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Gülüyorum sadece, sen o adamlara imlalarını düzeltin dedimi, ben görmedim teşekkür ederim diye cevap veriyorlar. Bazıları ise bana ne kardeşim be siz yapmıyormusunuz diye...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok...
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hönk ?[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 format at kurtul :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Lothrodel, 26 Kasım 2005 06:06 tarihinde demiş ki: bak sen yenisin bilmezsin burdakilerin hepsi tdk'den yanlış yazmaya gelmez hemen hatanı düzeltip kendilerini mutlu hissederler.Sorsan neden böyle yapıyorsun diye tek cevapları vardır türkçemizi güzelleştirelim sanal ortam da olsa yazım hatası yapmıyalım.Halbuki bilmezlermiki kendilerinin hiç yanlış yapmadıgını ? sonra sen bu kişiye cevap verdiğin zaman bi tartışma çıkar başka bir konuda ise nerde eski paticik hep tartışma çıkıyor adam gibi tartışmalar olmuyor ah eski günler vah eski günler derler... Hayir imla hatasi olmus olabilir ne yazdigim gayet acik insan kendini bununla nasil eglendirebilirki eger egleniorsa bile bu insanin zeka seviyesini gosterir...
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: JoNyBLaCk, 26 Kasım 2005 09:13 tarihinde demiş ki: format at kurtul :D eheh saol boyle giderse zaten dedigini yapicam :D
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 3 tane resim için format mı ?[signature][hline]Kısalttım :D
Öne çıkan mesajlar