Req. 4 a dream ders niteliğinde ünililere onu izleticeksin..
Donnie Darko bana göre tırt aslında biraz fazla ağır kaçıyor bu sıfat ama olsun. Çok ta ahım şahım bir film değil. İlk 3e girebilecek kadar.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]klh
funny games i veya ichi the killer(karoshiya 1)i izlemeyen bünyeler için fazla sinir bozucu ve uçlarda olabilecek bir film,bunları izleyen adam cube a boş boş bakar,donnie darko yu da fazla kaale almaz zati
süper yapmışlar[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Volfied, 27 Haziran 2003 22:46 tarihinde demiş ki:
DUnyadaki en etkileyici 3 filmden biri
Cube
Requiem for a Dream
Donnie Darko
(etki sirasina gore tersten yazdim :P)[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Donnie Darko ve Requiem for a Dream e kesınlıkle katılıyorum[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
trainspotting ve requiem for a dream in tek ortak noktası uyuşturucu ile ilgili olmasıdır. ama birinin sonunda eroinman iirenç bi durumda dierindeyse zengin olmuş vaziyetteydi acid house, easy rider plup fiction basketball diaries fear and loathing in las vegas vs vs de bu tip filmlerdendir . a bu arada konusu bööle olan film önerebilirseniz sewinirim .(uystrucu konulu )
Öne çıkan mesajlar
geffen
Donnie Darko bana göre tırt aslında biraz fazla ağır kaçıyor bu sıfat ama olsun. Çok ta ahım şahım bir film değil. İlk 3e girebilecek kadar.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Sosyal ağlarda paylaş
othinn
Sosyal ağlarda paylaş
Laorx
süper yapmışlar[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
requiem for a dream tarzı olarak trainspotting i örnek gösterebilirim[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Sosyal ağlarda paylaş
uncla
Sosyal ağlarda paylaş
Razu
Donnie Darko ve Requiem for a Dream e kesınlıkle katılıyorum[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş
driftintosin
Sosyal ağlarda paylaş
Mix
Sosyal ağlarda paylaş
driftintosin
Sosyal ağlarda paylaş