Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ethernass Soldat Server yenilendi ...

neter

Öne çıkan mesajlar

haritalardan bahsediyorsun galiba onları map klasörüne kopyalıcaksın açmıcaksın[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki:
Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor...
MKC
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl siz beni delirtiniz speed yapıosun diosunuz speed ne bilmiourum ki söliin yapmiim sonra 2'sini aynanda öldürüourum birine 7. silahtan birine bomba hile diolar sonra ikisi bir bir oldu hadi bir oldunuz bari sote yapmayın biri o tarafa bakıo biri öbür tarafa sonra olayı iice aşıp ikiside aynı tarafa bakmaya başladı biri kaçırınca dieri vuruo Chemical'ın yanında oynayanda GG'deyim die kendini bişi sanıo delirtiniz beni Soldattan soğuttunuz sanki bişi yaptım normal oynumu oynuorum ikiye tek ve de sote YUH YANİ daha neler genede kestim sizi:)Uçuo diosun birinde sniper dierinde bazuka var üzerinize yürüyerek mi geliim sende uç alla allla[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Frp ortamı
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 11 August 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw ne ki o açıklar mısınız daha önce de sprmıştum kimse yanıt vermemişti varsa nası kapıcam onu?Speed olamaz hem extra bişi görmedim normal şekilde gidio normal şekilde atış yapıom ve normal gibi ölüodum varsa bile bi işe yaramıo[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Frp ortamı
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...