neter Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 serverımız 1.1.5 sürümüne yükseltilmiştir, lütfen ethernass'a girmek isteyenler ellerindeki sürümleri yükseltsinler ... ilgili tüm dosyaları http://soldat.ethernass.com/index.php?bolum=download adresinde bulabilirsiniz ...[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 OLEYYY sonunda[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 mümkünse portlarida falanda yazarmisin (alakasi yok konu ile ama)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Deathmatch : soldat.ethernass.com ( port 23000 ) Capture The Flag : soldat.ethernass.com ( port 23002 )[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 şu oyunu bi ben oynayamadım[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ip?[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 yazmış ya işte soldat.ethernass.com diye ip yerine onu gircen[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 onda bir sorun var alakasız serverlar çıkıyor..girilmiyor hiçbir oyunada.Buda diğer server gibi olcak galiba kimse girmiyo diye ya bot koyarlar paso yada kapatırlar.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 çok lag oluyor ya şu lag sorunu düzelirmi[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Hadi şimdi oynıcak olan yok mu port:23000'de[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 İyide yükledim ben burdakileri ama hiç bişey olmuyo yani üzerine tıkladımmı birlikte aç çıkıyo bu dosylara ne exe diil sanırımda ne?[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 haritalardan bahsediyorsun galiba onları map klasörüne kopyalıcaksın açmıcaksın[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 arkadaşla ikimizde kabloyuz , oynuyamadık 2 kişi oynuyamadık yani serverda. düzeltilmesi lazım lag probleminin[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Yok mu şuan benle kapışacak baba yiğit bir soldatcı[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Heyt be warmı benle kapısacak Yaratık?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Erutan, 11 August 2003 16:11 tarihinde demiş ki: Heyt be warmı benle kapısacak Yaratık?[hline] Var[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bonus erverda delirtti beni! lag ortamında uçuyordu![hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Asıl siz beni delirtiniz speed yapıosun diosunuz speed ne bilmiourum ki söliin yapmiim sonra 2'sini aynanda öldürüourum birine 7. silahtan birine bomba hile diolar sonra ikisi bir bir oldu hadi bir oldunuz bari sote yapmayın biri o tarafa bakıo biri öbür tarafa sonra olayı iice aşıp ikiside aynı tarafa bakmaya başladı biri kaçırınca dieri vuruo Chemical'ın yanında oynayanda GG'deyim die kendini bişi sanıo delirtiniz beni Soldattan soğuttunuz sanki bişi yaptım normal oynumu oynuorum ikiye tek ve de sote YUH YANİ daha neler genede kestim sizi:)Uçuo diosun birinde sniper dierinde bazuka var üzerinize yürüyerek mi geliim sende uç alla allla[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 11 August 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Senin bilgisayarda kesin birisi speedi açık unuttu gitti:) bariz var çünkü[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Yaw ne ki o açıklar mısınız daha önce de sprmıştum kimse yanıt vermemişti varsa nası kapıcam onu?Speed olamaz hem extra bişi görmedim normal şekilde gidio normal şekilde atış yapıom ve normal gibi ölüodum varsa bile bi işe yaramıo[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Madem onlinesiniz hadi soldata gelin kapışak[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Host lookup cancelled diye hata veriyo ya[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Lag mı nasıl ya ? O sunucuda pek lag olmaması gerekiyor. Yine bnet'in o kısmında bir problem var herhalde..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 oke abi ip yi yanlış yazmışım[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Sharky ,Ethernass web server hafiften bozuldu gibi geliyor.Her yerde hata çıkıyor.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar