senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 şu an windows me kullanıyorum ve bu alp denen olayı yükledim bilgisayara ama hala browser da localhost yazdığımda default.asp yi görüntülemiyor nası çalıştıracaz bu veleti ??[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kullanma ;) hele windowsme gibi bir sistemde server yazılımlarını iptal et, bilgisayarını dışardan gelicek saldırılara açık durumda bırakmış olursun.. 5$ gibi cüzzi bir rakam ile git kendine bir host al orada çalış.. bu arada windowsupdate'den yeni updateleri yapmayı unutma sakın :)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 abicim zati gwçiçi bi vesileyle kurdum xp pro ya terfi edince silecem :) bide bunu kullabnmasını bilen varsa bu veletin root directoriysini c'den d ye nası taşıyacam :?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar