Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kar yagıo abiiii

karakedi

Öne çıkan mesajlar

Kafam girsin ne demek kardeşim bütün vücudum girsin böyle kara. Bütün gün iflahım gevredi. Evden ne sükseyle çıkmıştım halbuki kafamda balaklava, elimde çift parmaklı goretex eldiven, ayağımda kar çizmeleri üstümde goretex mont. görende uludağda zannedeek. Arabanın üstü deli gibi kar olmuş 10 dakka onu temizledim. Tamam iş halloldu hemen gidip patronu alalım dedik yok araba gitmiyor. Teker teker değil mübarek patinaj şampiyonu, burun bi sağa dönüyor bir sola. 15 dakikalık uğraş sonuucu zincirsiz gidemeyeceğimize kara verdik. Babam bir tekere zincir takmaya çalışıyor ben diğerine. Baktık takamıyoruz ikimiz birden bari birine takmaya çalışalım dedik yine olmuyor. Elde kürek arabanın altını bile temizledim, bir miktar yol açtım ancak yarım saatlik bir ameleliğin sonunda zincir + yarıyarıya açılmış bir otopark sonucu çıkmayı başardık salak otoparkdan. Yolarda kar yok sadece çamur takur tukur takır tukur zincirle gidilmiyor zaten bir süre sonra zinciri çıkarttık yine binbir uğraş. Sonunda patronu gidip aldık ve TEM'e çıktık ama ııhh gitmiyor yol. Polis yolu kesmiş Samandıradan aşağıya salmıyor milleti onlarda tıkmaış TEM'i bizde ilerliyemiyoruz. 15 dakikada orada kaybettik. Güç bela TEM'de ilerleyerek ulaştık köyümüze neyseki orda sorun yok ama fabrikaya sapan toprak yol gitmiş bu seferde önde kepçe yol açmaya çalışıyor biz bat çıka gitmeye çalışıyoruz. Tabii ki direksiyonda babam, patron içerde tek amele ben dışarda çalışan. Uzun bir uğraş sonunda fabrişkaya ulaşınca rahatlıcaz sanıyordum ama ne mümkün.

Fabrikaya ulaşmak ayrı bir sorun, fabrikaya hangi servisler ulaşamamış onu öğrenip gelemeyenleri getirmek için organizasyon yapmak apayrı bir sorun. Bu arada trafo patlamış fabrikada elektirik yok. Siittim saat uğraşıp elektiriği getirdik santral çalışmıyo. Neymiş yüksek gerilim yemiş beyfendi hazretleri. Kocaelinden getirttik kartları (istanbul ofisinden daha yakın bize bizim orasıda sözde istanbul olacak) tak çıkar elli parçayı değiştir elimde 650$+kdvlik bir fatura ile halloldu sandım olmadı tabii ki. Yarın gittiğimde ilk iş bütün ayarları giricem bellek ünitesi kafayı yemiş sıfırlandı. Bu arada 20 hattan 3'ü çalışmıyor birisi internet var mı lan böle olay. Herkezin telefonu akşama doğru halloldu benim internet yok :hrr:

Böyle karar kafam girsin girsin çıksın, yetmedi bütün vücudum girsin yane. Dur be insafsız kar durrrr. Sibirya mibarek istanbulda bir karış kar millet kıçını devirip yatıyor bizim orda araba yüksekliğinde kar biz fabrikaya ulaşmaya çalışıyoruz. Bu arada fabrikanın garajıda çökmüş kardan, ağırlığa dayanamamış zavallı. Bu yaz ne büyük heveslerle yapmıştık halbuki.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

Bence darbe yapman lazım böyle bi durumda bu sorunu kökten halletmen lazım :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki:
kafam girsin o kara benim be!

günlerdir imanım gevredi yollarda işe gelmek için sürünmekten.
zaten bütün haftasonu çalışmak yeteri kadar insanlık dışı bir durum, bi de işe gelmek için 04960946 dereden su getirmek çok iğrenç oldu doğrusu...

siz bir pazar (yazıyla "pazar") sabahı, işe gelmek için taksi ararken, 4. levent'in dağ başından bi numara küçük yollarında, karlara bata çıka 20 dakika donarak yürümek nedir bilir misiniz? hadi onu yaptın, başarılı olup da taksi bulunca gittiğin yer de ofis allah kahretsin be. ofise geldin, kalorifer yanıyo mu peki? hayır.

benim böyle hayata da, yağan kara da, çalışmak denen olgunun ta göbeğine de, böyle kadere de, kafam girsin!

tatil filan demeyin, kilitlerim allah canımı alsın, canım burnumda zaten be...
*!ruhi bunalım üzeri çeyrek porsiyon sinir krizi geçirmektedir*

[Bu mesaj Emaleth tarafından 24 Şubat 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]

*Dolabın derinliklerinden Dr.Martins ve Kot ceketini ablasına uzatır *

Aaaaa yaşlandınmı ayol!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...