utopia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya insan üç kişiye birden ilgi duyar mı acaba ben psikopat mı oldum?yenisi de hödük çıktı. hayır üçünü birden idare etmiyorum yapmam öyle şey ama... bi tanesi var ki ahını almıştım o çıkıo heralde. ya da ben tamamen kafayı yemeye başladım. imdat ya biri çözsün şu gereksiz denklemi.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bu yazdıkların bunalımda olduğunu göstermez ki.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yakıştıramadım küçük hanım sana. Cık Cık Cık topla bakalım kendini biraz böyle ayran gönüllü olma üzerler sonra seni ...;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu cok normal bı olay ınsan dedıgın maymun ıstahlı olur ben her gun en az 10 kısıden hoslanıyorum...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 birni daha cok sevysndr...yada hoslanysndr bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ac gözlülük kötüdür birisinde karar kilabilsen iyi olur uzun uzun düsün derim ben...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yok aslında bende olmazdı böle ama öss bunalımı diyelim:) garip insan oldum garip. hakkaten hoş durmadı bende bu olay.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar