blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 İki ay önce 64k lık kablo bağlattım. Yanlız kredi kartıyla ödemeyeceğimi söyledim. Fatura falanda gelmio borç birikmesin şimdi haydiii.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo!
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Birikecek :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
fab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Sanırım ilk bağlandıktan 2 - 3 ay sonra geliyor fatura tabii toplam olarak :) Bende şaşırmıştım ulan ne güzel fatura gelmiyor felan, sonradan anladım.[hline]5
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Oh bea peki telekom öylede şirketin parası faturaylamı geliyo[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo!
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ilk ay şirkete para ödemiyosun[hline][ quote ] .[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ]
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Olelelel[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 2. ay sonunda geliyo fatura 2sinin toplamı olaraktan :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yani toptan şekilde patlatıyorlar :)[hline]mix online gaming cmmnty
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ne güzel işte bekle belki hiç gelmez sana torpil felan vardır :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 benım arkada$tan bı kere yanlı$ cekmısler kredı kartından sıkayet etmısler ıste toplam 20 mılyona ınmı$ o seferlık sonra hep ole kalmı$ adam aylık 20m oduyor yane :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar