blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 İki ay önce 64k lık kablo bağlattım. Yanlız kredi kartıyla ödemeyeceğimi söyledim. Fatura falanda gelmio borç birikmesin şimdi haydiii.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Birikecek :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Sanırım ilk bağlandıktan 2 - 3 ay sonra geliyor fatura tabii toplam olarak :) Bende şaşırmıştım ulan ne güzel fatura gelmiyor felan, sonradan anladım.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Oh bea peki telekom öylede şirketin parası faturaylamı geliyo[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ilk ay şirkete para ödemiyosun[hline][ quote ] .[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Olelelel[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 2. ay sonunda geliyo fatura 2sinin toplamı olaraktan :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yani toptan şekilde patlatıyorlar :)[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ne güzel işte bekle belki hiç gelmez sana torpil felan vardır :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 benım arkada$tan bı kere yanlı$ cekmısler kredı kartından sıkayet etmısler ıste toplam 20 mılyona ınmı$ o seferlık sonra hep ole kalmı$ adam aylık 20m oduyor yane :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar