Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik tarzları

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar müzik tarzları hakkında bilgi bulabileceğim siteler var mı şöyle güzel açıklayıcı olarak?

Mesela numetal rock metal arasındaki farklar filan. Veya pop şarkılarda elektro olmuyor olursa rock oluyor yeni öğrendim.

Linkin Park'ı alternatif rock sanırdım numetalmiş. Sanırım siz beni anladınız :). Şöyle piyasa gruplar hakkında daha çok bilgi, tarzları ve diğer tarzlar hakkında ayrıntıları filan arıyorum kısaca...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin

by Brigand
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=+16]F*ck to the Nu-Metal[/spo]

Ekleme : yaw aç winamp ı ordan bir şarkının infosuna gir ordan genre lere bak bilmediklerinin isim olarak arattır. özellikle ek$i sözlük yardımcı olur baya mesela Celtic tarzı da neymiş dedim bi baktım buldum öğrendim.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
- ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - !

[Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 24 Kasım 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bence bi adam şu tür şudur buda budur diyemez! Neden mi çünkü türü beliryen bi çok faktör vardır melediden olsun sözlerden olsun fln filan anlatamıcam şimdi. bi grubu arattığınız zaman yaptığı türde 3-5 tür ismi yazabilir. yani nasıl anlatiim denedim ama olmuyo =)

kısaca senin dinleyip müzik bilgini geliştirip kendin yorumlaman lazım. öğle müzik türleri sitesi diye bişide bulabileceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de hiç bu olaylara girmeyin.(eğer o türde enstrüman çalmıyosanız.çalıyosanız bazı detaylarına gözatmanız gerekebilir) güzelse dinleyin,sevmediyseniz kaldırın atın.mesela herkes bana diyodu ki "olum sen progressive dinliyosun Yes i nası sevmezsin,King Crimson'u nası beğenmezsin lan" diye.kardeşim benim progressive kriterlerime uymuyo var mı daha ötesi?Sevmiyorum kardeşim.sevmedim resmen.Saçma sapan geldi bana.Ne demişler? "Progressive rock is difficult to define in a single conclusive way."
Ben Symphony ve Planet "X" ler,Queensryche,Rush,Pink Floyd,en son Circus Maximus diye bi grup (tavsiye ederim manyak adamlar) ve tabiki de Dream Theater beğeniyorum.Tür mür anlamam.Kulağıma sağlam geliyosa müzik,oturur dinlerim.Bence sen de eğer sadece dinlemek kısmıyla ilgileniyosan otur güzel olanları dinle.Mesela kimi insan nu metale büyük önyargı besler,(benimki önyargı değil direk beğenmiyorum) ama biyerde duyduğunda hoşuna gittiğini farkeder.yapısaldır.Demek istediğim,"dinlemeden önce girip araştırmayın bu müzik türü neymiş ne değilmiş" diye.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brigand, 24 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar müzik tarzları hakkında bilgi bulabileceğim siteler var mı şöyle güzel açıklayıcı olarak?

wikipedia tabii ki![signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...