Brigand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Arkadaşlar müzik tarzları hakkında bilgi bulabileceğim siteler var mı şöyle güzel açıklayıcı olarak? Mesela numetal rock metal arasındaki farklar filan. Veya pop şarkılarda elektro olmuyor olursa rock oluyor yeni öğrendim. Linkin Park'ı alternatif rock sanırdım numetalmiş. Sanırım siz beni anladınız :). Şöyle piyasa gruplar hakkında daha çok bilgi, tarzları ve diğer tarzlar hakkında ayrıntıları filan arıyorum kısaca...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yalanmış senin öğrendiğin ahah pop şarkılarında elektro olursa rockmış HAHEAHEAHEA hiç gülüceem yoktu ilahi..[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Brigand, 24 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Mesela numetal rock metal arasındaki farklar filan. Veya pop şarkılarda elektro olmuyor olursa rock oluyor yeni öğrendim. lol yok öyle bişey.. :D[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 [spo1=+16]F*ck to the Nu-Metal[/spo] Ekleme : yaw aç winamp ı ordan bir şarkının infosuna gir ordan genre lere bak bilmediklerinin isim olarak arattır. özellikle ek$i sözlük yardımcı olur baya mesela Celtic tarzı da neymiş dedim bi baktım buldum öğrendim.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! [Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 24 Kasım 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ii olmasın ben zaten doğru demiyom öğrendim diyom yanlış öğrenmiş olabilirim, adres verin de doğrusunu öğreniyim :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yalnız tarzını bilirsen bi önyargı olur senin kafanda.Kendin keşfetmen daha iyi.[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: GM_Eldarduil, 24 Kasım 2005 21:48 tarihinde demiş ki: Baktım Buldum Öğrendim. Ehuehuehuu Veni Vidi Vici gibi bişey olmuş yaw. yazarken hiç dikkat etmemiştim. :-)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yaw bence bi adam şu tür şudur buda budur diyemez! Neden mi çünkü türü beliryen bi çok faktör vardır melediden olsun sözlerden olsun fln filan anlatamıcam şimdi. bi grubu arattığınız zaman yaptığı türde 3-5 tür ismi yazabilir. yani nasıl anlatiim denedim ama olmuyo =) kısaca senin dinleyip müzik bilgini geliştirip kendin yorumlaman lazım. öğle müzik türleri sitesi diye bişide bulabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Brutal vokal olursa pop oluyo,yanlış öğrenmişsin.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yok yok arabesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 off işiniz gücünüz mü yok müzik tarzları hakkında bilgi sahibi oluyosunuz ya... dinlersin bişeyi, eğer hoşuna giderse gitmiştir. ben X tarzı dinliyorum. ben şu grubu dinliyorum. gibi salak triplere girip sinir bozmayın plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bence de hiç bu olaylara girmeyin.(eğer o türde enstrüman çalmıyosanız.çalıyosanız bazı detaylarına gözatmanız gerekebilir) güzelse dinleyin,sevmediyseniz kaldırın atın.mesela herkes bana diyodu ki "olum sen progressive dinliyosun Yes i nası sevmezsin,King Crimson'u nası beğenmezsin lan" diye.kardeşim benim progressive kriterlerime uymuyo var mı daha ötesi?Sevmiyorum kardeşim.sevmedim resmen.Saçma sapan geldi bana.Ne demişler? "Progressive rock is difficult to define in a single conclusive way." Ben Symphony ve Planet "X" ler,Queensryche,Rush,Pink Floyd,en son Circus Maximus diye bi grup (tavsiye ederim manyak adamlar) ve tabiki de Dream Theater beğeniyorum.Tür mür anlamam.Kulağıma sağlam geliyosa müzik,oturur dinlerim.Bence sen de eğer sadece dinlemek kısmıyla ilgileniyosan otur güzel olanları dinle.Mesela kimi insan nu metale büyük önyargı besler,(benimki önyargı değil direk beğenmiyorum) ama biyerde duyduğunda hoşuna gittiğini farkeder.yapısaldır.Demek istediğim,"dinlemeden önce girip araştırmayın bu müzik türü neymiş ne değilmiş" diye.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: taz, 24 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki: off işiniz gücünüz mü yok müzik tarzları hakkında bilgi sahibi oluyosunuz ya... dinlersin bişeyi, eğer hoşuna giderse gitmiştir. ben X tarzı dinliyorum. ben şu grubu dinliyorum. gibi salak triplere girip sinir bozmayın plx! katılmıyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 7 dalda inceliyorum ben muzik turlerini; gay muzik gay muzik gay muzik gay muzik metal blues/jazz classic. [Bu mesaj thanatos tarafından 26 Kasım 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Brigand, 24 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar müzik tarzları hakkında bilgi bulabileceğim siteler var mı şöyle güzel açıklayıcı olarak? wikipedia tabii ki![signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar