Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klanımızın Sitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz mizahımızı yansıtmak istedik o resimlerde. Nasıl bir arkadaşlığımız olduğunu gösterdik biraz da.
"Sıcak" sözcüğü hoşuma gitti. Bunu vermek istiyorduk, sanırım başarılı olmuşuz :)
O okçu arkadaş aynı zamanda klan başkanı :) Ve tamamen tesadüfi bir şekilde yakalanmış bir mizansen.
Beğeniler için tekrar teşekkürler...
Çekirdek Orc Ailesi'nin sevimli ferdi.. :))[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Mesaj tarihi:
öğrendiğim ii oldu alptekin i ben görüyorum silivride arada bir bende xdeyim ama human :) çıkmayın karşıma[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Mesaj tarihi:
loscobordos... sen Aydında mısın? Çünkü Zeq ve kardeşi Zeg Aydınlı. Ama cafeden bağlanan Backtash.. Diğerleri evden giriyorlar...

Lucifer... Evet Silivri'de oturuyorum. Peki ben seni tanıyor muyum? En azından sahilde falan rastlarsan tekrar selam verebilirsin. Bak orda kesmem valla, söz veriyorum... :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Mesaj tarihi:
abi be ben her zaman görüyorum seni:D
ama bilmiyordum açıkçası tanışırız bi akşam şahipte:D her akşam ordayız[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
Mesaj tarihi:
Silivri'de oturup da beni tanımayanı zaten Silivrili saymıyorlar biliyorsun. Gerçi saçları kestirdim, eskisi kadar göz önünde değilim ama olsun. :P:P[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Mesaj tarihi:
zaten silivrili deilimde neyse özele geçelim:)[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
Mesaj tarihi:
Bişey dikkatimi çekti. Site ile ilgili fikirler oradaki ziyaretçi defterinden çok buraya yazılıyor. Bu da çok önemli tabi, teşekkür ederiz arkadaşlar.Ama madem hazır oraya kadar yoruldunuz "posta güvercini" bölümüne de bi kaç bişey yazabilirsiniz.. Fena mı, sitemize girenler sizleri de anımsarlar :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, gelen önerileri de değerlendirerek, sitede küçük bir iyileştirmeye gittik. Yeni halinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
Özellikle de Dory arkadaş ne diyor?[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar müjde... Klanımızın taklidini de gördüm. Kim, neden gerek duydu bilmiyorum ama, "Lord_Of_Anuria" olan kalnımızın, baş harfleri küçültülerek "lord_of_anuria" şeklinde türetildiğine tanık oldum. Ne alakaysa yani?..
Sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı paticik üyelerine ve alan yetkililerine teşekkür ederiz...[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
  • Yeni Oluştur...