MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 şimdi arkadaşlar gittim afedersiniz bişey varmış gibi fahrenheit oyununu kopya olarak aldım. 3cd. ama herifler öyle bi sıkıştırmış ki. senelerdir şu aletin karşısındayım ben böyle bişey görmedim. önce oyunun tüm dosyalarını toplayıp tek bir iso dosyası yapmışlar. sonra bu iso yu cdlere yerleşecek şekilde 650mb lık parçalar halinde birleşik arşiv yapmışlar. yani 4 tane rar dosyası var toplam ortada ve bu rar dosyalarının içindeki parçalar birbirini tamamlıyor(SFX olayı). Ama sağolsun 2.cd içindeki rar dosyası sağolsun okunmuyor bu yüzden gittim ikinci cdyi aldım başka bi yerden. şimdi bu ikinci cdnin içindeki rar dosyasını arşive nasıl dahil ederim? Umarım anlatabilmişimdir. nasıl dahil edebilirim bu dosyayı arşive acaba? bilen var mı? böhü:([signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hepsini bilgisayara kopyalaman lazım[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hepsini kopyala bilgisayara sonra herhangi birini extract et onlar tamamlar birbirini.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 işte edemiyorum ki. 3. yü extract etmeye kalktığımda 2 yi de istiyo ve 2 yok bende.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yani 2 var da açılmış halde. extract edilmiş halde yani.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 o zaman işin zor[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 26 Kasım 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 İşin zor değil imkansız mutlaka o sfx dosya serisine ait olan 2 numaralı arşivi bulman gerek yoksa bu iş yaş az bi bekle bakalım cd recovery programı bulayım sana.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hah evet işte öyle helal yaşasın sorunu anladı biri:)[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya zaten 4 parça var. ilk 2 parçayı açabildim zaten. soniki parça da son cd de zaten. son iki parçayı diğer cdleri istemeden nası extract edebilirim?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 http://www.008soft.com/products/cddvddr.exe İndir bu programı bi bununla kurtarmaya çalış.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar