darklife Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam arkadaslar ben ın acc dekı encok oynadıgım 61 lvl olan asasin ım var dı dı cunku 3 gunden berı oynuyamıyorum ismimi şifremi yazıyorum server ı da secıyorum adamlar gelıyor karsıma ama asasin e tıkladıgım zaman server dan dusuyorum ama aynı acc dekı dıger carlarla oynuyorum simdi ben banlandımmı banlandırsam gereklı bılgırı nerden alabılırım yanı nolduda ban yedım anlamıyorum gm lerlede gorusemedım gıdıyor daggıbı delıkanlı yaw :( bukonu da yardım edebılecek vardır umarım hıc bır sey bılmeden beklemek olum gıbı gelıyor ınsana şimdiden herkese cok tesekkurler
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ban yesen acc tamami ile gider d,iye biliyorum .. ama tırsılıcak bısı yok.. zaman zaman oluyor oyle[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Büyük İhtimalle Ban Yedin ki Char a Tiklayinca surekli aynı dc geliyorsa..Bu Ban dir ....
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gm e danış kontrol ettir[signature][hline]
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ban yedıgını zannetmıyorum benımde basıma gelmısti.. bir zaman sonra duzeldı...[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 çarın çalınmış başka acc a taşınmış :) geçmiş olsun[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat
darklife Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yaw sımdı car calınmıs olsa kı bence deıl bunu yapan acgozlu s***ktımsene bankayı da bırakmaz hadı car ı aldın dıger ıkı carla nasıl duruyor 56 wariror ve 49 heal bunlar duruyor ve oynanıyor gm ıle nasıl ıletısıme gece bılırım ? ve ban yeyıp yemedıgımı sıteye gır dıgım de de yazması gerek mezmı ? [Bu mesaj darklife tarafından 24 Kasım 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 24 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki: çarın çalınmış başka acc a taşınmış :) geçmiş olsun warmı boyle bişi yaa.. charın baska acca gecmesı gıbı bısı var mı ???[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 harbi ha o ne demektir??[signature][hline]Nick: ? Server:Olympia Job:? Lwl:? Clan:? Np:100
darklife Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bır yanıt veren olursa emın olun ıyı bır dost kazanacaksınız....
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende o şelikde banlanmıştım account giriyosun oynadıgın character e start diyince dc veriyor aynı acc dakiler giriyor gm le konustum acılmaz bu ban felan demişti herşeyi anlantım premium üyeydim açıldı..
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 malesef ve üzülerek söyluyorum eger charı tıkladın ve o anda yada bır kac sanıye sonra dc erıyosa ban dır bu 3 5 sefer yapıyosa kesın..:([signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher El Morad
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hangi server dasın[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher server :olmpia lvl :29 np 100 :D El Morad
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 [spo2=kutunun icindeki yere id ve pw yaz][/spo] [spo3=kutu icindeki yazinin][/spo] aynisini görüyorsan banlanmamis demek oluyosun... aksine [spo1=>>>]Your account has blocked[/spo] gibi bir yazi görüyorsan banlanmissindir demektir... :-)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba[Bu mesaj NightHunter666 tarafından 25 Kasım 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bizim bi ark. ına basına geldi kosp kullnıyorsan oluyor we 1 ay charını kullanamıosun inn acık ama ustundeki itemler 1 ay boyunca banlı ( tabii kosp kullandıysan yoksa sorun nedir bilemicem )[signature][hline]lvl:59 server:cypher nick:immotaL 'r' yok :D job:shaman
darklife Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kops kullanmıyordum ve sıteye de gırebılıyorum ban fılan da yazmıyor su turk gm nın adını bılen varmı veya nasıl ırtıbata gece bılırım bılen varsa coktesekkurler........ cevap yazan butun herkese cok tesekkurler beyler cypher de ıyı bır dostunuz var herzaman yanınızdadır bunu bılın yeter :)
Öne çıkan mesajlar