Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rockncoke de 18 yaş sınırı olcakmı

Elexa

Öne çıkan mesajlar

Valla biz bughole'a gittiğimizde 18 yaş altı yasaktı. Kapıda çok sıkı kimlik kontrolü vardı da babanı falan kandırıp benim gibi götürüp bodyguardlarla konuşturursan zorla alıyorlar içeri. Eh kapıda küçük çaplı bir eziklik yaşamış oluyorsun ama içerde telafi ediliyor LoL.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 11 August 2003 01:08 tarihinde demiş ki:
Valla biz bughole'a gittiğimizde 18 yaş altı yasaktı. Kapıda çok sıkı kimlik kontrolü vardı da babanı falan kandırıp benim gibi götürüp bodyguardlarla konuşturursan zorla alıyorlar içeri. Eh kapıda küçük çaplı bir eziklik yaşamış oluyorsun ama içerde telafi ediliyor LoL.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.

öyle rezil bir organizasyona girmek için nedne bu akdar kastın ki[hline]mix online gaming cmmnty
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenderleme, 11 August 2003 01:04 tarihinde demiş ki:
girmeden önce 18 yaş altındakilere bi bileklik takılacak içerde onlara içki satışı yapılmayacak diye biliyorum. bi topikte yazmıştı birileri.
inşallah öyledir de gidenler rock the nations gibi patlamaz[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir]

Bence 18 yaş üstündekilere bileklik takssınlar yoksa bizimkiler kırar çıkarır valla
Sosyal ağlarda paylaş

AKLINIZDA BULUNSUN

Festivale katılan her birey aşağıda belirtilen kuralları okuduğunu ve anladığını, uymadığı takdirde festival alanından çıkarılacağını ve bilet bedeli konusunda herhangi bir hak talep etmeyeceğini kabul ve beyan eder...

· Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.
· Festival, programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
· Festival öncesinde ve süresince bilet iadesi yapılmayacaktır.
· Konser ve etkinlikleri izlemek için oturma düzeni olmayacaktır.
· Festival alanındaki ses düzeni geçici duyma bozukluğuna yol açabilir!
· Bedensel özürlülerin katılımını kolaylaştıracak tüm önlemler alınacaktır.
· Beraberinizde “kaybettiğiniz takdirde üzülmeyeceğiniz” malzeme getiriniz.
· Tedavisi sürenlerin sağlık durumlarının gerektirdiği ilaçları beraberlerinde getirmeleri yararlı olacaktır.
· Çevre koşulları hamileler, kalp ve diğer sağlık sorunu bulunanlar için sakıncalı olabilir.
· Biletinizi görevliler dahil hiç kimseye vermeyin-güvenlik bileziğini kesinlikle çıkartmayın!
· Festivale gelenler, tanıtım amaçlı video ve fotoğraf çekimine izin verdiklerini kabul ederler.

İzin Verilmeyenler

· Festival alanına evcil hayvan getirilmesine,
· Ses ve görüntü kaydedici cihazların bulundurulmasına,
· Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek sokulmasına,
· Kamp alanı olarak belirlenen alanlar dışında konaklamaya,
· Festival alanı olarak belirlenen alanların dışına çıkılmasına,
· Her türden kesici ve delici alete, ruhsatlı bile olsa ateşli silaha,
· Festival alanını çevreleyen göle yüzmek ve banyo için girilmesine,
· Yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı madde getirilmesine ve kullanılmasına izin verilmeyecektir

olsa yazarlardı herhalde[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Prawler ve Elaxa, ikinizden biri gitti mi bu organizasyona? Abi bilmeden etmeden nasıl da yorum yapıyorsunuz ya. Elaxa'yı bilemiyeceğim ama Prawler gitmedi nerden yorum yapıyorsun abi gayet de güzeldi ortam gayet de iyi çaldı chemical brothers çok da hasta bir giriş yaptılar zaten konsere hala aklımda nasıl gaz olmuştum adamlar bir ses sistemi kurmuşlar kapıdan çıktığın anda zerre kadar ses duymuyorsun sadece cırcır böcüklerinin ötüşünü dinliyorsun.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 11 August 2003 01:28 tarihinde demiş ki:
Prawler ve Elaxa, ikinizden biri gitti mi bu organizasyona? Abi bilmeden etmeden nasıl da yorum yapıyorsunuz ya. Elaxa'yı bilemiyeceğim ama Prawler gitmedi nerden yorum yapıyorsun abi gayet de güzeldi ortam gayet de iyi çaldı chemical brothers çok da hasta bir giriş yaptılar zaten konsere hala aklımda nasıl gaz olmuştum adamlar bir ses sistemi kurmuşlar kapıdan çıktığın anda zerre kadar ses duymuyorsun sadece cırcır böcüklerinin ötüşünü dinliyorsun.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.

chem brothers ı sevmem
nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum gitmesem de[hline]mix online gaming cmmnty
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...