Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 soru acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bedava bilet bulursam gideceğim olsa bile koymaz bana :)[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 girmeden önce 18 yaş altındakilere bi bileklik takılacak içerde onlara içki satışı yapılmayacak diye biliyorum. bi topikte yazmıştı birileri. inşallah öyledir de gidenler rock the nations gibi patlamaz[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 müüüüüüüziiiiiiiiiik forumuuuuuu la la la laaaaaaa[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 küçüklere zararlı içki içmesinler[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 heh[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Valla biz bughole'a gittiğimizde 18 yaş altı yasaktı. Kapıda çok sıkı kimlik kontrolü vardı da babanı falan kandırıp benim gibi götürüp bodyguardlarla konuşturursan zorla alıyorlar içeri. Eh kapıda küçük çaplı bir eziklik yaşamış oluyorsun ama içerde telafi ediliyor LoL.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ??[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ofişıl cewabı bilen yokmu ya dedikodularla patladı ztn rakdıneyşıs bileti elimiste buda aynı geyie sarmasın sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Antimodes52, 11 August 2003 01:08 tarihinde demiş ki: Valla biz bughole'a gittiğimizde 18 yaş altı yasaktı. Kapıda çok sıkı kimlik kontrolü vardı da babanı falan kandırıp benim gibi götürüp bodyguardlarla konuşturursan zorla alıyorlar içeri. Eh kapıda küçük çaplı bir eziklik yaşamış oluyorsun ama içerde telafi ediliyor LoL.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 öyle rezil bir organizasyona girmek için nedne bu akdar kastın ki[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Prawler, 11 August 2003 01:09 tarihinde demiş ki: gereksiz quote ne kadaaarrr çiirrrrkiiinnn... /ema ahaha cidden [Bu mesaj Emaleth tarafından 11 August 2003 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 elexa quote manyaklığı yapıyoruz :)[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Mans, 11 August 2003 01:14 tarihinde demiş ki: http://www.rockncoke.com/ Bak bir buraya.. ya yarım saattir bakmadıım yeri kalmadı ztn salak sitede yazmıyo 18 yaşla ilgili bşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 var var biliyorum blue jean de okumuştum yazıodu 18 sınırı var e alköllüiçecek te olduğundan yani rock the nations gibi ama nasıl olduysa beni içeri okul kimliğimle almışlardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Kenderleme, 11 August 2003 01:04 tarihinde demiş ki: girmeden önce 18 yaş altındakilere bi bileklik takılacak içerde onlara içki satışı yapılmayacak diye biliyorum. bi topikte yazmıştı birileri. inşallah öyledir de gidenler rock the nations gibi patlamaz[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Bence 18 yaş üstündekilere bileklik takssınlar yoksa bizimkiler kırar çıkarır valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 AKLINIZDA BULUNSUN Festivale katılan her birey aşağıda belirtilen kuralları okuduğunu ve anladığını, uymadığı takdirde festival alanından çıkarılacağını ve bilet bedeli konusunda herhangi bir hak talep etmeyeceğini kabul ve beyan eder... · Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. · Festival, programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. · Festival öncesinde ve süresince bilet iadesi yapılmayacaktır. · Konser ve etkinlikleri izlemek için oturma düzeni olmayacaktır. · Festival alanındaki ses düzeni geçici duyma bozukluğuna yol açabilir! · Bedensel özürlülerin katılımını kolaylaştıracak tüm önlemler alınacaktır. · Beraberinizde “kaybettiğiniz takdirde üzülmeyeceğiniz” malzeme getiriniz. · Tedavisi sürenlerin sağlık durumlarının gerektirdiği ilaçları beraberlerinde getirmeleri yararlı olacaktır. · Çevre koşulları hamileler, kalp ve diğer sağlık sorunu bulunanlar için sakıncalı olabilir. · Biletinizi görevliler dahil hiç kimseye vermeyin-güvenlik bileziğini kesinlikle çıkartmayın! · Festivale gelenler, tanıtım amaçlı video ve fotoğraf çekimine izin verdiklerini kabul ederler. İzin Verilmeyenler · Festival alanına evcil hayvan getirilmesine, · Ses ve görüntü kaydedici cihazların bulundurulmasına, · Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek sokulmasına, · Kamp alanı olarak belirlenen alanlar dışında konaklamaya, · Festival alanı olarak belirlenen alanların dışına çıkılmasına, · Her türden kesici ve delici alete, ruhsatlı bile olsa ateşli silaha, · Festival alanını çevreleyen göle yüzmek ve banyo için girilmesine, · Yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı madde getirilmesine ve kullanılmasına izin verilmeyecektir olsa yazarlardı herhalde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 o güvenlik bileziği sanırım dediğim şey oluyo. eğer o şeyse sadece içki satışında yaş sınırı vardır[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 onuda abuse ederler sonucta buyuk bırı alır kucuge verır yane[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 İçin batırın ortalığı o zaman[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 fuck'n coke[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 senın gibi yani?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Prawler ve Elaxa, ikinizden biri gitti mi bu organizasyona? Abi bilmeden etmeden nasıl da yorum yapıyorsunuz ya. Elaxa'yı bilemiyeceğim ama Prawler gitmedi nerden yorum yapıyorsun abi gayet de güzeldi ortam gayet de iyi çaldı chemical brothers çok da hasta bir giriş yaptılar zaten konsere hala aklımda nasıl gaz olmuştum adamlar bir ses sistemi kurmuşlar kapıdan çıktığın anda zerre kadar ses duymuyorsun sadece cırcır böcüklerinin ötüşünü dinliyorsun.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: jacabo, 11 August 2003 01:25 tarihinde demiş ki: senın gibi yani?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize bana diyorsan ki sanırım bana diyorsun içiyor olabilirim ama ortalığı batırmıyorum sen git ders çalış bakiim cacık olursun belki[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 zuh calı$ıyorum zaten mrk etme adam bende ba$lıyorum dıyod ders calısmaya sonra buraya ne yazıyo nese gıremem polemıge sımdı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Antimodes52, 11 August 2003 01:28 tarihinde demiş ki: Prawler ve Elaxa, ikinizden biri gitti mi bu organizasyona? Abi bilmeden etmeden nasıl da yorum yapıyorsunuz ya. Elaxa'yı bilemiyeceğim ama Prawler gitmedi nerden yorum yapıyorsun abi gayet de güzeldi ortam gayet de iyi çaldı chemical brothers çok da hasta bir giriş yaptılar zaten konsere hala aklımda nasıl gaz olmuştum adamlar bir ses sistemi kurmuşlar kapıdan çıktığın anda zerre kadar ses duymuyorsun sadece cırcır böcüklerinin ötüşünü dinliyorsun.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 chem brothers ı sevmem nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum gitmesem de[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar