Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 [signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Olum hani dark vanedeki gibi - 20 english bonus ve -20 understand bonus olmalı asdasfsfadfadsf[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Chuda Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben pek gülemedim buna :S[signature][hline]Nick:Psycho_Killer Server:Olympia Race:Karus Job:Rogue Lwl:1x
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 en alltaki lafa bak ya :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben en altında yazana bozuldum fucking turk yazıyo poli bari orayı silseydin ayw
_TiKiTo_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hangi gavur hazırlamıs bunu acaba :S[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ LvL : 63 Nation : Karus Class : Assasin (Archer olmusum haberim yok ülen jony :D ibyi +8 yap bari) Np : 49xxx Clan : wearehistory
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya birisi o dark wayne yi koyabilirmi o resim çok manyaktı :D :D D:[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k
Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ağlancak duruma gülüyoruz sonumuz hayır ola :D
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Chuda, 26 Kasım 2005 14:50 tarihinde demiş ki: ben pek gülemedim buna :S mizah meselesi dg msjgnsafgjklnsalkgnaskldga ben hala gülüyorumm sdankgndsafgjnasfdglnsg[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: 0ttavio, 26 Kasım 2005 14:52 tarihinde demiş ki: ben en altında yazana bozuldum fucking turk yazıyo poli bari orayı silseydin ayw Eet o biras kötü olmuş :S
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 valla evet aglancak durum tam ama bu kadar türk bu kadar hile hurdayla oynadıgı sürece ben gülerim dsfgmnsaklgnsfag:D:D:D:D:D:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha
Chuda Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 haklısın poli :)[signature][hline]Nick:Psycho_Killer Server:Olympia Race:Karus Job:Rogue Lwl:1x
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 eh bunu ing.ler yaptıysa onlarada bşiler söylemek lazım :D [spo1=Alakası olmasada :D komik ve çok doğru]İngiltere tarihinin en kanli ve dramatik zamanlarindan biri kral VIII. Henri zamanidir...Veba, katliam,savaslar, uzak diyarlarda somurgelere gidenler, orada kaybedilenler ve buna benzer sebeplerle ülkenin nüfusu neredeyse yari yariya dusmus, Kral ulkesinin geleceginden ciddi bir bicimde endiselenmeye baslamistir. Ama yaptirdigi arastirmalar sonucunda ulke hapisanelerinde cok sayida serseri, hirsiz katil vs. ve cok sayida fahise oldugunu tesbit etmis ve nufus artisini saglayabilmek amaciyla kral kontrol|nde hapisanelerde ciftlesmeler organize etmistir. Dunyaya getirilen cocuklari da Ingiliz Kraliyeti, yetistirme ve topluma katma isini ustlenmistir. Bu nufus arttirma islemine "Fornication Under Control of the King" yani "Kral kontrolünde zina" denmis ve FUCK olarak kisaltilmistir. Bu Fuck islemleriyle Ingiltere nufusu 10 yil icersinde 2 ye katlanmistir. "Fuck" kelimesi de ingilizceye buradan girmistir. Bu olayin Tarih kitaplariyla sabiti dogrudur. Buradan bizim anladigimiz da Ingiliz halkinin yarisi o... cocugudur [/spo] [Bu mesaj Aware3___ tarafından 26 Kasım 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aware3___ tarafından 26 Kasım 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sondaki fucking turk lafını şiddetle kınıyoruz. :yapma:[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past Dünyanın en poktan sitesi..
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 biraz gülelim dedik konu noldu admkglsagsa[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Aware3___, 26 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki: Buradan bizim anladigimiz da Ingiliz halkinin yarisi o... cocugudur +1[signature][hline] Her pati okusun Nick:WarStyle Server:Olimpia Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez
RoCKeFeLeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sımdı bu gulunecek bır durum mu?Sen gıt kendı nıckıne gul!Bıde utanmadan koymusun.Resmen bızı assagılıyosun.Assagılık herıf sen gıt nıckınle dalga gec.Sen turkmusun ?
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Aware3___, 26 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki: eh bunu ing.ler yaptıysa onlarada bşiler söylemek lazım :D [spo1=Alakası olmasada :D komik ve çok doğru] İngiltere tarihinin en kanli ve dramatik zamanlarindan biri kral VIII. Henri zamanidir...Veba, katliam,savaslar, uzak diyarlarda somurgelere gidenler, orada kaybedilenler ve buna benzer sebeplerle ülkenin nüfusu neredeyse yari yariya dusmus, Kral ulkesinin geleceginden ciddi bir bicimde endiselenmeye baslamistir. Ama yaptirdigi arastirmalar sonucunda ulke hapisanelerinde cok sayida serseri, hirsiz katil vs. ve cok sayida fahise oldugunu tesbit etmis ve nufus artisini saglayabilmek amaciyla kral kontrol|nde hapisanelerde ciftlesmeler organize etmistir. Dunyaya getirilen cocuklari da Ingiliz Kraliyeti, yetistirme ve topluma katma isini ustlenmistir. Bu nufus arttirma islemine "Fornication Under Control of the King" yani "Kral kontrolünde zina" denmis ve FUCK olarak kisaltilmistir. Bu Fuck islemleriyle Ingiltere nufusu 10 yil icersinde 2 ye katlanmistir. "Fuck" kelimesi de ingilizceye buradan girmistir. Bu olayin Tarih kitaplariyla sabiti dogrudur. Buradan bizim anladigimiz da Ingiliz halkinin yarisi o... cocugudur [/spo] [Bu mesaj Aware3___ tarafından 26 Kasım 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] heeheheheh ya spoilerdekini okudum ve gulmekten yarildim.cok yasa emi .LoL[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: RoCKeFeLeR, 26 Kasım 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Sımdı bu gulunecek bır durum mu?Sen gıt kendı nıckıne gul!Bıde utanmadan koymusun.Resmen bızı assagılıyosun.Assagılık herıf sen gıt nıckınle dalga gec.Sen turkmusun ? abartmasak? poli.. nin ne suçu var?O sadece muhabbet olsun die koymus ii de yapmıs[signature][hline] Her pati okusun Nick:WarStyle Server:Olimpia Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez
RoCKeFeLeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bırden sınırlendım gorunce,assagılık lafı ıcın butun patıcıkten ozur dılıyorum..(yanlız onu buraya koyan adam harıc xD)
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Graveyard, 26 Kasım 2005 14:58 tarihinde demiş ki: sondaki fucking turk lafını şiddetle kınıyoruz. :yapma: bide bu var tabi[signature][hline]
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: RoCKeFeLeR, 26 Kasım 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Sımdı bu gulunecek bır durum mu?Sen gıt kendı nıckıne gul!Bıde utanmadan koymusun.Resmen bızı assagılıyosun.Assagılık herıf sen gıt nıckınle dalga gec.Sen turkmusun ? işte buna kızarım :P la kafayımı yedin git kafanı duvara vur belki kendine gelirsin adamlar yapmış bizlere küfretsede komik :) sana göre komik gelmediyse poliye deilde biraz bunu yapanlara küfret en azından poli bizim hakkımızda nelerin yapıldıını söylüyor
Öne çıkan mesajlar