Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 herşeyi kurdum fakat admin.php paneline login oldugumda karsıma cıkan ikonların birine tıkladıgımda tekrardan login olma ekranına geliyorum kısacası hiçbir değişiklik yapamıyorum neye tıklarsam tıklayım gene login olma ekranı ..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Cookieslardan dolayı oluyordur.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 e nası yapacm :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 up[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 özele mesaj at dynamick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 chmod'dan olabilir. 666 yapıcaksın, bazı dosyaların chmod ayarını.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar