NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hangi server hatirlamiom ama cok KIRAL isim [spo1=burda][/spo][signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 necro sizin clanin kolpasi cikmis Big_n00bz die clan baskani ::Sexy_n00b:: :D[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 AkuvataSeisi cok deişik ve güzel geldi :D[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis..
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ßen HALA BATTALGAZIBenim i tek geciyorum :D .. Duşunsede bide yanına asas Aldıgını nickide HAYIRBENIM :D[signature][hline]Nick : KLC | Lydion LvL : 5x Job : Gecici Bir Sure Icin Archer Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
noma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 small_but_effective =) orc mage yane bendim ( hacklenmeden önce) yakarım ulan kendimi warrior holycrap priest b_ok_atarim okcu :D xigenon daydik[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D
JackLiez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Tarkan_ve_Kurdu .. Sevgi_Yumagi .. DoktorS.kimiYancek .. DoktorVerGoteVergen su an aklıma gelen enteresan nickler :P[signature][hline]Bir Zamanlar > Sylasher <
Reocker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: DeLi_WeLi, 19 Kasım 2005 14:21 tarihinde demiş ki: diez de bi mage beni cok kesti cz de hiç unutamıom.. :) abdulrezzak bin berrak :) Abdürrezzakbinberrak tan bahsediyosun sanırım. Benim bildiim o rogue ama :D
SiyahBeyaz_1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 BRETHi_Geri_Verin Bence en güzeli ve anlamlısı bu....[signature][hline]Ölüm döşeğinde olan fanatik bir BJK'liye sorarlar.Son isteğin ne derler.Adam beni fb li yapın der.Hayrola derler nerden esti??Bir BJK'li öleceğine bir fbli gebersin der....
korix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kasbeabi -manastirsizpapaz bunlar elmoradken aldıklarım şinci orkum:D aslıma dondum :D
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: SiyahBeyaz_1903, 20 Kasım 2005 04:18 tarihinde demiş ki: BRETHi_Geri_Verin Bence en güzeli ve anlamlısı bu.... SiyahBeyaz_1903 seni defalarca arrow shower hack kullanırken yakaladım. Özeelikle savaşlarda... Umarım artık kullanmazsın... Ayrıca arrow shower hackle bile 400 dmg veriyordun ki komikti yani...Archer olacaksan adam gibi archer ol ya da olma[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Orc mage vardı bi tane... Arada görüyorum... YAO_MING[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do
SiyahBeyaz_1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kardeşim.Mümkünse git başka SİYAHBEYAZ'la uraş senin dediğin archer kim acaba :DDDDDDDDDDDDD Nerden biliyon ben rogue'yim yada archer Çok komiksin ........[signature][hline]Ölüm döşeğinde olan fanatik bir BJK'liye sorarlar.Son isteğin ne derler.Adam beni fb li yapın der.Hayrola derler nerden esti??Bir BJK'li öleceğine bir fbli gebersin der....
korix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sakın buda 5 element olayına donmesın la:) su toprak ates hava TAHTA bide bı kız lazım dımı:(
YOKki Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 19 Kasım 2005 22:04 tarihinde demiş ki: hangi server hatirlamiom ama cok KIRAL isim [spo1=burda][/spo] beramus.bende cok gulmustum ilk gordugumde:D -eyw abi demistim.:p[signature][hline]server:beramus clan:YoK nick:xx lvl:61 np:yapim aşamasinda(tekrar kontrol edin:P) daha ne yazilirki buaraya..
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: SiyahBeyaz_1903, 20 Kasım 2005 04:29 tarihinde demiş ki: Kardeşim.Mümkünse git başka SİYAHBEYAZ'la uraş senin dediğin archer kim acaba :DDDDDDDDDDDDD Nerden biliyon ben rogue'yim yada archer Çok komiksin ........ Sen misin bilmiyorum ama aresteki hack kullanan archerin tam ismi buydu SiyahBeyaz_1903. Ha eğer sen değilsen sorun yok. Ben sadece aynı ismi görünce söyledim. Bu arada hasta BJK'liyimdir... Yıllardır kombineliyiz :D Bir BJK'liye yakıştıramamıştım o işi ondan iyice sinirlenmiştim. Baya bi insan onun yüzünden BJK'ye etmediği küfürü bırakmamıştı o gün...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
korix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 abı besıktasa hasta olmayın lutfen herkes beşiktaşlı olmasın bırakın yaaa o ayrıcalık bizde kalsın
YOKki Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 konunun dişina cikacam ama bjk, fbli olmama ragmen takdir ettiigm o eski bjk deil.menajer kirmasi dingiller paragoz yoneticler.....eh o zmanda siyahbeyazin yaptiklarir yakişir bir bjkeliye bilinc... konuylada bagliim dedim ama bu saate mazur gorun... bermustan tosbaa var wariror:D pc: konu dişi sayilmaz aritk:)[signature][hline]server:beramus clan:YoK nick:xx lvl:61 np:yapim aşamasinda(tekrar kontrol edin:P) daha ne yazilirki buaraya.. [Bu mesaj YOKki tarafından 20 Kasım 2005 04:49 tarihinde değiştirilmiştir]
SiyahBeyaz_1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ha bak rogue assassinden combo yediysen eğer ben assassin'im çünkü,üstüste vurrum. Ama 400 dmg deil :D Hem elimde yay göremessin benim. En güzel Nick ::: SoulSlayer[signature][hline]Ölüm döşeğinde olan fanatik bir BJK'liye sorarlar.Son isteğin ne derler.Adam beni fb li yapın der.Hayrola derler nerden esti??Bir BJK'li öleceğine bir fbli gebersin der....
korix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eh baya cıktık heral dorusun bende beşiktaslıyım son yıllardakı oyun :(
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 MetalSlug2 :D[signature][hline]Rape Me Slow......
ersen111 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 uçan_dana deli idi olimpia ya 1 nick buldum solemem he he tuts2yancek i yeni hatırladım süperdi buyucuyum lan ben de adam koparmış valla görürsem kesmem onu saygıdan:P
zestoretic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben townda gezerken gordum adı İ*NELİK_SANATTIR :D :D :D
_sqUBeRs_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben bir nick gördüm beramusta BenimPipiMyOkki :D dicektim benimkinin yarısını vereyim :P kırıldım resmen ya en beğendiğim nick ise diezde Oosjo_ :D[signature][hline]Server : Ares Lvl : 55 Job : Warior Np : 600 xD Clan : ArıOrum faLLaxD
Öne çıkan mesajlar