Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya bunda tuş tekrarı kilidi diye bişey mi var ? mesela oyunda giderken w ya basiyoruz ama bizim adam bir süre sonra duruyor yani w nun etkisi kesiliyor böyle tuş basılı tutulmuyor uzun süre yani.. böyle bir sorun yaşayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 btw çok guzel klavye yalnız.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] [Bu mesaj Cintonik tarafından 26 Kasım 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bios ayarlarına bakın(keyboard configuration) wireless sanırsam o yüzden olabilir belki bide mümkün usb port yerine ps/2 den bağlamayı deneyin işe yarıyor(dönüştürücüleri var) klavye çok güzel ayrıca[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Giovanni, 26 Kasım 2005 10:28 tarihinde demiş ki: ya bunda tuş tekrarı kilidi diye bişey mi var ? mesela oyunda giderken w ya basiyoruz ama bizim adam bir süre sonra duruyor yani w nun etkisi kesiliyor böyle tuş basılı tutulmuyor uzun süre yani.. böyle bir sorun yaşayan var mı bende bir önceki versiyonu var bendede aynı problem belli zamanlarda baş göstermekte ufak bir araştırmada yapmıştım eskinde bendeki problemin üretim hatası olduğu çıktı ortaya. Çözümüm ise problem yaşamaya başladığımda reset atıyorum rf cihazına düzeliyor.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ülen bi benim klavyeye bak bi şu klavyeye bak ezik hissediyom kendimi artık 98 den beri aynı pc bu devirde p2 alet mi kullanılır yaw.. Az daha sabır önümüzdeki ay topluyom bi canavar koyacam bende böle senin gibi resimlerini;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 harbıden yaa :D benım klavyemın enter tusu kırık yok ustunu b.k goturuo =( bıde suna bak ole klavyem olsun w basıım oyunu dondursun eheh(oyun oynamam uo harıc =))-[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tesekkurler arkadaslar cevaplar icin. su donusturucuyle ps2 den baglamayi deniym. bi de biosa bakiym. ama diger hic bir sey ise yaramiy pil degistirmekmis aliciyi resetlemekmis fln :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 olmuyo olmuyo pfss ühü[signature][hline]MEN HAVE FEELINGS TOO ! just kidding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 benim klavye de bu üzerinde office lock var bu açık olduğu zaman bazı kısa yol tuşları çalışmıyo! microsoft'unkinde de F lock diye bişey var onu dene istersen belki olur! kolay gelsin![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Giovanni, 26 Kasım 2005 10:28 tarihinde demiş ki: of bu klavye bende alerji yapar.bi kere enter küçük.. F'ler 3'er 3'er ayrılmışş. ofsayt.[signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kedi uzanamadığı ciğere... şaka şaka fistanda haklı ben o kadar incelemedim üstünü falan sadece bi baktım güzel mi güzel tamam o kadar ama kullanışlı diil[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bir ara bundan kullandım. WoW oynarken. Bu klavyede 2 den fazla tuşa aynı anda basarsan bütün tuşları iptal ediyor. Yani "w"'ya basarken aynı anda "d" ye basıp birde "Space" tuşuna basarsan klavye işlem yapmayı kesiyor karakter öle zınk diye duruyor olduğu yerde[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar