Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu klavyeden kullanan var mı?

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

btw
çok guzel klavye yalnız.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:

herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 26 Kasım 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 26 Kasım 2005 10:28 tarihinde demiş ki:

ya bunda tuş tekrarı kilidi diye bişey mi var ? mesela oyunda giderken w ya basiyoruz ama bizim adam bir süre sonra duruyor yani w nun etkisi kesiliyor böyle tuş basılı tutulmuyor uzun süre yani.. böyle bir sorun yaşayan var mı

bende bir önceki versiyonu var bendede aynı problem belli zamanlarda baş göstermekte ufak bir araştırmada yapmıştım eskinde bendeki problemin üretim hatası olduğu çıktı ortaya.
Çözümüm ise problem yaşamaya başladığımda reset atıyorum rf cihazına düzeliyor.[signature][hline]www.edepom.com
Sosyal ağlarda paylaş

ülen bi benim klavyeye bak bi şu klavyeye bak
ezik hissediyom kendimi artık 98 den beri aynı pc
bu devirde p2 alet mi kullanılır yaw..
Az daha sabır önümüzdeki ay topluyom bi canavar koyacam bende böle senin gibi resimlerini;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

harbıden yaa :D benım klavyemın enter tusu kırık yok ustunu b.k goturuo =( bıde suna bak ole klavyem olsun w basıım oyunu dondursun eheh(oyun oynamam uo harıc =))-[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim klavye de bu üzerinde office lock var bu açık olduğu zaman bazı kısa yol tuşları çalışmıyo! microsoft'unkinde de F lock diye bişey var onu dene istersen belki olur! kolay gelsin![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara bundan kullandım. WoW oynarken. Bu klavyede 2 den fazla tuşa aynı anda basarsan bütün tuşları iptal ediyor. Yani "w"'ya basarken aynı anda "d" ye basıp birde "Space" tuşuna basarsan klavye işlem yapmayı kesiyor karakter öle zınk diye duruyor olduğu yerde[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...