Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yarın Kazakistan'dan k23 ve ABD'den TEAM3D şampiyonluk için maç yapacaklar. Türk takımı ATI-Powercolor The Gamer Team ise grubunda FMJ_Whitebox (Malezya) takımı ile berabere kalması ve ACID (Hindistan) takımını yenmesine rağmen averajla gruptan çıkamadı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuNdu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ayrıca eklemek isterim ki tG takımına aşırı derecede haksızlık yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Gene ne haksızlığı oldu ya. Her sene bir haksızlık.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Gönlümüz Kazakistan takımından yana =) Finalden sonra maçın kayıtlarını bir yerden indirebilicek miyiz? İndirebileceksek link verirsiniz mi =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Team3d öper gibime geliyor...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 team3d öpmüş 2-0. demosu vardır bilimum progaming sitelerinde.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Silphatos, 21 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki: team3d öpmüş 2-0. demosu vardır bilimum progaming sitelerinde. Ahah uzun zamandır takip etmiyordum c-s yi ama team3d bir aralar iyiydi, bu kazakistan takımıda yeni olduğuna göre tecrübe+kalite team3d alır dedim neticedede öyle olmuş :P.Sk ne alemlerde?Potti, Heaton, Spawn fln?Fatality, fatality yapmaya devam ediyor mu fps lerde =)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Valla ben de takip etmiyorum progamerları.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Buyuk haksizlik olmus.. hindistanin yaptii da profesyonellige hic sigmamis.. Dodo cildirmis ben olsam doverdim.. Ama hos hatunlar varmis singapurda ehahueah[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 t3d cakar.. adamlar UC BOYUTLU![signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yıne yaptılar haksızlıgı tgt takımından blackxr ben sızlere acıklamayı yapıyım malezya takımıyla cbble macında berabere kaldık, hındıstan takımını dust2 map'inde yendik. malezya ve hindistan macını beklemeye basladık mac basladı bı baktık kı hındıstan takımı güle oynaya elleri malezya takımına verıyo ki verdide alt tarafı 30 round'dan 12 tanesini alsaydi malezya ile tekrar mac yapicaktik ama 26-4 hindistan takimi göz göre göre yattı.. (evet singapurun kızlari baya bi güzeldik takimdan kimse dönmek istemedi geriye ehueh ^^ )[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 çekseydin bi kaç liseli askfjaskfaj[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar