Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 biz aşkı bir gitarın tellerinde yaşadık her melodi çaldığında titreşti aşkımız hep başka tellerden çaldık hayatımızı boşluğa kapıldık perdelerde dolaşırken parmaklar dokundu aşkımıza yavaş yavaş akorlar oluşturdu sevdamız harmonini kölesi olduk bazen akordumuz bozuldu düzeltmeye çalıştık olmadı tellerimiz koptu çalışırken birbirimizden ayrıldık biz biz olamadık bir türlü yaşayamadık birbirimizi biz aşık olamadık bir türlü sevemedik birbirimizi...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hoş olmuş :)[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eheh gecen bi arkadasla bukonuda konusuoduk..birden aynı konu oldugunu gorunce acaip mutlu oldum..cok guzel olmus eline saglık..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eger sen yazdıysan güzel olmus gercekten kutlarım senı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 teşekkür ederim :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bence de hoş olmuş ama şu kısmı anlamadım. 3 kıta gayet güzel birbirine bağlı gidiyor, 4. kıtada bir anda konu nedensiz bir şekilde sonuca bağlanıyor. Neden ayrı düştünüz? Niye tekrar bağlanamadınız? Bunun cevabı verilmeden oldu bittiye bağlanmış sanki, ayrı düştünüz çünkü ayrı düştük gibi. Yada verildi de ben mi farketmedim?[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 burda aşıkları 2 ayrı teldeki 2 uyumsuz notaya benzetmeye çalıştım :) bide öyle düşünerek oku[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ama ama o zaman 3'le 4 ü bağlayabiliyoruz tamam ama akorlar oluşturma yada gitarın üstünde beraber takılma kısmında yani ilk 3 kıta da uyumsuzluklar ve çelişkiler çıkıyor o aklıma gelmişti zaten ama bu sefer kendi içinde çelişir diye sölemedim. Ama neyse demek istediğini anlayabildim, ama uyumsuz notalar yoktur ki =) anlatımlar vardır "bence" tabi bu. Eğer uyumsuz notalar var diyorsan da uyumsuz notaların akor yapamayacağını düşünmemiz gerekir =) Hoş olmuş ama çelişmiş biraz bence kendi içinde[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya uyumsuz notalarda akor oluşturabilir ztn burda anlatılmak istenen tam olarak ne kadar zıtta olunsa aşkta orta bi nokta bulunur gibisinden başlıyor ama daha sonradan gerçekler görülünce olay kopuyor incelendiğinde çelişkiler taşır okuyucunun çözmesi içn :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Anladım. Ben daha farklı bi şekilde kullandığım için farklı anlaşılmam oldu bence. Uyumsuzlar akor olabilir akorlar anlatımdır diyorsun, ama benim tarzım da uyumsuz yoktur anlatımlar vardır =)akor da bi anlatımdır mesela. Böyle bakınca hoş olmuş kendin olmuş. (ee tool,trance,psychedelic hastası adam uyumsuzluk nedir bilmez ki =) uyumsuzluk çok kesin bi sınır çizgisi olurdu benim için)[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ilk başı biz aşkı meleklerden çaldık gibi olmus :d[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 galiba :D öyle oldu ama okuyunca anlam içeriyor:D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickiniz_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 herkesten çok sen yorum yapmışsın yafff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 işte budur:D[signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 benim şiirlerime kimse yorum yapmıor :( küstüm işte küstüm küstüm... *!arkasını dönüp ağlaya ağlaya koşmaya başlar ve uzaklaşır*[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yazi yarismasi deilde siir yarismasi yapalim 1 ol *eveeeeeeet*[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aşkın başka bi betimlemesi. ne kadar uyumsuz olsalarda hala çok yakınlar:-)[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hoş olmuş gercekten tebrik.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar