reyou Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 arkadaşlar bu konu hakkında bilgi bulabileceğim bir site veya kitap ismi bileniniz varmı? yada ne şekilde araştırabilirim? yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. eğer bildiğiniz bişeyler varsada sevinirim.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected] tik tak listen most beautiful songs are played...
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yardımcı olamıyacam... ama yanlış bolumdesin eğitim'e yazsa idin keske.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kredi kartları üzerine git çünkü klredi kartları ile bankalar riski dağıttılar (mesela bir seferde bir kişiyie 500 milyar kredi verileceğine 50 kişiye 10 ar milyar kredi verilmiş gibi böylece paranın ödenmeme riski bir kişide değil 10 kişide oldu ve 10 kişinin biri ödemezse diğer 9 u öderse bu bir kişinin parası çok önemsenecek bişr miktar olmadı)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
hyde Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 işin zor bence 2001 krızınden sonramı bılemem ama bankacılık sıstemı ıgrenc durumda[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Öne çıkan mesajlar