geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=160198[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 OHh abi öle olsa serverda 70lik adamda olurdu ole işmi olur ama harbi ya ark 3. gun bugun kospla 44 oldu :D doru duzgun ıtem yok ama[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 K2 dir ne yapsa yeridir :D SS bölümüne bakarsanız adam Cypherda 70 lvl archer olmuş iyi tamam oldun bari altına yazma macrocu gençlik diye herif bide millete vurduğu damage i gösterio . gerçek hayattada bu kadar ezikmi acaba?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Şimdi milleti banlasalar olympia da oynayan olur mu? O yüzden bir şey yapmıyorlar doğru düzgün. Müşteri kaybetmek istemiyorlardır belkide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaanbaba Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 la edit char yapiosunuz maadem bari biraz mantıklı yapın ilk gün 50 açın ertesi gün onu 52 yapın sonra 55 olsun vs. vs. vs. baarri pelerin almayın la 140k n p nasıl kastınız ayıptır günahtır naaptnuızı da kastınız n p CZ da adam mı var :D:D[signature][hline]Server=dies char.=AnGe_de_la_MoRt /SiLenT_assassin nation=morad/karus job=assassin / assassin lvl= 6x / 55+ n p = 28.xxx / 1xxx clan=sUK /ZyRus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Vernados, 25 Kasım 2005 21:11 tarihinde demiş ki: yaklaşık 15 dakka önce moradonda S3ZG1N isimli bi adam gördüm.Adam full shell ve elinde ib+8/80 wardı cayır cayır önümde geçti.Tezgahtaydım bir anda oldu ss alamadım :( Şimdi bu nedir bunun açıklamasını kim yapcak???Hiçkimsenin aklı bunu kavrıyo???:| Ya dicem macro ya bağlamıştır gece gündüz. Ama macroya bağlasa bile charı 3 günde 60+ olamaz yeni bi server da.....Edit char almıştır büyük ihtimal...Bunun başka bir açıklaması yok..Dediğim gibi edit char dır o.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Vernados, 25 Kasım 2005 21:11 tarihinde demiş ki: yaklaşık 15 dakka önce moradonda S3ZG1N isimli bi adam gördüm.Adam full shell ve elinde ib+8/80 wardı cayır cayır önümde geçti.Tezgahtaydım bir anda oldu ss alamadım :( Şimdi bu nedir bunun açıklamasını kim yapcak???Hiçkimsenin aklı bunu kavrıyo???:| GM dir o :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine_Hero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kops ne ya :D[signature][hline]Server:Beramus Name:SmallMage(karus mage olunca böle isimler oluo :D) Class:Mage(Flame) Level:29(%69.45) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar