Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olimpia baştan gitmiş söliim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OHh abi öle olsa serverda 70lik adamda olurdu ole işmi olur ama harbi ya ark 3. gun bugun kospla 44 oldu :D doru duzgun ıtem yok ama[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:(
Turkish_Lokum_Priest
Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
Mesaj tarihi:
K2 dir ne yapsa yeridir :D

SS bölümüne bakarsanız adam Cypherda 70 lvl archer olmuş iyi tamam oldun bari altına yazma
macrocu gençlik diye
herif bide millete vurduğu damage i gösterio . gerçek hayattada bu kadar ezikmi acaba?[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares

Bir TIKIN yeter sevgiliiim
Mesaj tarihi:
Şimdi milleti banlasalar olympia da oynayan olur mu?
O yüzden bir şey yapmıyorlar doğru düzgün. Müşteri kaybetmek istemiyorlardır belkide :P
Mesaj tarihi:
la edit char yapiosunuz maadem bari biraz mantıklı yapın ilk gün 50 açın ertesi gün onu 52 yapın sonra 55 olsun vs. vs. vs.
baarri pelerin almayın la 140k n p nasıl kastınız ayıptır günahtır naaptnuızı da kastınız n p CZ da adam mı var :D:D[signature][hline]Server=dies
char.=AnGe_de_la_MoRt /SiLenT_assassin
nation=morad/karus
job=assassin / assassin
lvl= 6x / 55+
n p = 28.xxx / 1xxx
clan=sUK /ZyRus
Mesaj tarihi:
said:
Vernados, 25 Kasım 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
yaklaşık 15 dakka önce moradonda S3ZG1N isimli bi adam gördüm.Adam full shell ve elinde ib+8/80 wardı cayır cayır önümde geçti.Tezgahtaydım bir anda oldu ss alamadım :( Şimdi bu nedir bunun açıklamasını kim yapcak???Hiçkimsenin aklı bunu kavrıyo???:|
Ya dicem macro ya bağlamıştır gece gündüz. Ama macroya bağlasa bile charı 3 günde 60+ olamaz yeni bi server da.....Edit char almıştır büyük ihtimal...Bunun başka bir açıklaması yok..Dediğim gibi edit char dır o....
Mesaj tarihi:
said:
Vernados, 25 Kasım 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
yaklaşık 15 dakka önce moradonda S3ZG1N isimli bi adam gördüm.Adam full shell ve elinde ib+8/80 wardı cayır cayır önümde geçti.Tezgahtaydım bir anda oldu ss alamadım :( Şimdi bu nedir bunun açıklamasını kim yapcak???Hiçkimsenin aklı bunu kavrıyo???:|

GM dir o :lol:
  • Yeni Oluştur...