Vernados Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yaklaşık 15 dakka önce moradonda S3ZG1N isimli bi adam gördüm.Adam full shell ve elinde ib+8/80 wardı cayır cayır önümde geçti.Tezgahtaydım bir anda oldu ss alamadım :( Şimdi bu nedir bunun açıklamasını kim yapcak???Hiçkimsenin aklı bunu kavrıyo???:|[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya sen hayal gordun ya da harbı olimpia bıtmıştır[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ahahahahahahaha.. allam o ne be[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 adam kasmıstır yapmıştır :PPP hala nie oynarız ki ...[signature][hline] Her pati okusun Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Level 60 olmadan shell giyemezki adam hayal gördün hayal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 tam zamanında bırakmışım[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 cyber hangi server ya :-p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 gördüğüm ne hayal nede rüya ayrıca cyberda değil olimposta gördüm :|[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 O olayı sahsen ben gormedim ama kendini akıllı zanneden bikac insan klan kurup toplanmıslar ve kosp sayesinde klanca kasmaktalar goblinlerde goblin bulamıyosunuz cunku cıkmadan kospcu klanlar tarafından kesiyolar abysse gitmedim ama orasınında farkı yoktur muhtemelen yani anlayacagınız bu serverdada kosp macro dupe ve edit charlar olacaktır gmler edit charların goze carpmaması icin bikac kisinin 60 olmasını bekliyolar bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hala ınanmayın .. her server da edıt her server da hackerların yaptıgı charlar var bu cypher olympia da dahıl tabıkı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ßen Az Once Biraz Dolandım.. Renkli Pelerini Olan 3 Clana Rastladim Ve 60 Ustu Yaklasık 11 Kişi Gordum..[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aynen öle gırmemle cıkmam bır oldu zaten.. ne ara kastın ? ne ara görevı yaptın ? yuh yani[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher server :olmpia lvl :33 np 100 :D El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoCkEfELeBrother Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadslar bu bastan berı bılınıyordu olmpıya serverında edit char cok olacak kımse buna sasırmasın bunlar gayet normal oyunun su gunku halıne bakınca:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ßi Garip Durumda 01 deki Charım Farklı 02 deki Charım Farklı.. Noluyor Datalarmi Girdi ßirßirine..[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lütfen beyler GM beye biraz saygı olcak öle şeyler daha server yeni kuruldu dimi yapcak çok işi war ohooo yeni bi sürü müşteri war lvl 62 basılcak onların data base'i ile meşgul şuan oyüzden sizinnkilerinin de etkilenmiş olamsı mümkün lütfen gm hak verin oda para kazancak dimi edit yapcak düpe yapcak sonra yaptığı düpeleri satcak sonra wipe yapcak sora yine satcak ohooo meşgul etmeyin adamcağızı....[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Edit char ları bilmem ama Kosp culardan kesicek bişi kalmıyor. Metrekareye 300 KOSP' cu düşüyor :) K2' de herzamanki mantık "Saldım çayıra mevlam kayıra". Adamlar 1 taneyi bile adam etmeden saniyede 10 server açıyor :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:199.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Vernados, 25 Kasım 2005 22:01 tarihinde demiş ki: lütfen beyler GM beye biraz saygı olcak öle şeyler daha server yeni kuruldu dimi yapcak çok işi war ohooo yeni bi sürü müşteri war lvl 62 basılcak onların data base'i ile meşgul şuan oyüzden sizinnkilerinin de etkilenmiş olamsı mümkün lütfen gm hak verin oda para kazancak dimi edit yapcak düpe yapcak sonra yaptığı düpeleri satcak sonra wipe yapcak sora yine satcak ohooo meşgul etmeyin adamcağızı.... +123232431123213123123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 şaka yapıyor herhalde :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 valla biraz biraz banlanıy cz de macro yapanlar ama sadece cz de bu arada 1 tane dupe ci banlandı :D[signature][hline]Job : Shaman Nation : Karus Nick : Ulotrix_P LwL : 32 Race : Puri Tuarek Np : 100 Server : Olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya ke yi gm ler we kospcular bitirdi 2 günlük serverda lwl 60 adamın ne işi war :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 saten herkes 3 gunluk bedava kullanıyo suan o bıtınce pek kalmaz kospcu kalırda 7/10 u gıder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 pardus Kanka olympia ya girdim daha moradona cıktım bide ne göreyim, herkes yerde oturuyor ve götünden ok cıkıyor. abi bir server bu kadar hızlı kirletilmez yaw olympiada kospcu oldu, eğer bu beta serverin databaseleri silmezlerse hayatta gelmem bi daha. Mageyi 64 e kasacam, rogueyide 62 ye, hiç olmazsa bizim sever rahatladı sanada tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Daha ilk günden hatta server açılmadan yazarak herkei uyardım. -Abi areste iş yok, olimpiaya gidip kral olucam... -diezde ekmeğimi çıkaramadım ama olimpiada herkesi yaracam czde adam bırakmıcam... Bu lafların boş olduğunu serverlerinizi bırakıp yeni servere gitmenin büyük hata olduğunu söyledim size. Berasmus ve Cyber facialarının daha serverin açıldığı 1 saatte kendini gösterdi. Moradonda her yer okçu doluydu, böyle komediye göz yumdular. Çok da umurlarında değil açıkcası. Sonuçta çabuk lvl atlamaları demek çabuk scrole ihtiyaç duymaları demektir. Bu da para kazanmaktır sonuçta. Boşuna ağlayıp çırpınmayın ve bir an önce sağlam olan 3 server (yani belli oranda sağlam tabii ki) ares-diez-xie serverlerinize geri dönün. Benden tavsiye...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Şimdi şöle bi durum war, sağlamlık olarak en sağlam server dies ama babaların serveri neresi dersen Ares :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ParDuS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Server dan servera transfer açıldımı.Açıldıysa o normal:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar