Sensible Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Doğru yer mi emin değilim ama genelde bu işlerle ilgilenenler burada olur o yüzden buraya açıyorum,yanlışsa kusra bakmayın... Şimdi bende Doom III filmi ve altyazısı var. Filmi internetten indirdim. Yazıyı filme nasıl ekliyoruz?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bs player açıosun , filmi açıosın sonradan sağ tıklıosun ekranda alt yazı sekmesinden alt yazı aç diosun ve açılıo.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 www.divxplanet.com Bu sitenin dökümanlar bölümünde yeterli bilgi olduğunu düşünüyorum :) Davion'un dediği sadece program kapanana kadar. Dökümanlar bölümü unutma :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Çok teşekkürler...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bende Mv2 player ı tavsiye edebilirim. Bs player bi ara sorun çıkarmıştı bana ama Mv2 genelde sorunsuz... Çoğu zaman alt yazıyıda aynı anda açıyor. Açmazsa open tuşuyla alt yazı dosyasını açmak yeterli. Ayrıca Bs player i bilmem ama Mv2 de aynı anda 2 alt yazı çalıştırmak. Hem ingilizce hem türkçe alt yazıyı okuyabilirsiniz. Ne işime yarayacak demeyin. İngilizce çalışmak için zevkli bir yol olabilir...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar