AloneHunter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 gece hatta sabah düzgünce oynuyorum ama 2 gündür öğleden sonra sürekli "disconnected" oluyorum...[signature][hline]NE Hunter 60 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Devamlı aynı saatlerde kopma oluyorsa büyük ihtimal telefon hattından kaynaklıdır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 internette bi sorun yok gibi her sayfayı açıyor hız testi bile yaptırdım oda normal çıktı. anlamıyorum 2 gündür beni deli etti bu olay[signature][hline]NE Hunter 60 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aynıı bendede var bi kaç gündür sürekli internetim kopuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar