Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forrest Gump

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle izlenmesi gereken harika, olağnüstü bir film tek kelimeyle müthiş (: 1994 yapımı , tom hanks in en iyi filmi diyebilirim.Kısaca özetlemek gerekirse, IQ su düşük birinin gözünden dünya bakışını ve onun tarihi olaylara tanık oluşunu anlatıyor yani IQ düşük birini başardığı büyük işler diyebilrizi (: , Hala izlemediyseniz kesinlikle izleyin.

çok komik taraflarıda var, çok duygusal taraflarıda hele konuşmalar fln çok güzel çok tatlı , yani çok masumca

fark ettimde hiç kimse en sevdiği filmler arasına koymamış forrest gump ı , yani yazıalnlara dayalı olarak söyledim (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için)
BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 21 Nisan 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben severim ama eski olduu için söölemedim, herkes vizyon filmlerinden bahsedio da :D artı forumun çoğunluğu yaş ortalaması itibariyle bilemiyebilir de filmi.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten harika bir filim. İzleyen biri kesinlikle kendisini mutlu ve huzurlu hissediyor esaretin bedelindeki gibi. gerilim yok entrika yok huzur dolu ve gerçekten ayrıntılı işlenmiş bir filim diye düşünüyorum. Tom Hanks ise en iyi oyunculuğu sergilemiş sanırım. Zor bir rolün hakkını vererek oynamış nediğim herkes izlemeli.[signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin...
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
ilk çıktığı zman izlemiştim hala hatırlıyorum tek kelimeyle harika bi film.[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

abi forest gump tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi filmleri arasında.
izlemek şart değil farzdır.
tom hanks'e ikinci kez üst üste oscar kazandıran ikinci filmdir.
bu tarz kaliteli filmlerden sonra adamın lakabı yaşıyan efsane oldu.
philadelphia
forest gump
saving private ryan
ve diğerleri
hepsi bir numara.
tom hanks varsa kesin izlenir.[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!!

Sosyal ağlarda paylaş

bana forrest gump komik olmasını yanında çok hüzün verici geldi...

yani 2 duyguyu da çok iyi yaşatıyor...
edit:bu arada tom hanks in en iyi filmi yoktur her filmi onun en iyi filmidir adam bir deha çünkü... (yeşil yol u ne kadar çabuk unuttunuz..)[signature][hline]LiVe and LeT DiE

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 06 Kasım 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
izleyeli 1 saat oluyor... bazen insan düşünmeden edemiyor ama şu anki halimi , o basit ama hoş ve ilginç gelişmeler ve olaylarla dolu o zaman dilimindeki hayata tercih eder miydim diye.

Edebilirdim sanırım[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...